ACTING CAMERA

Durant tot el curs oferim la modalitat híbrida, de manera que els/les alumnes que per motius sanitaris hagin de quedar-se a casa, poden seguir les classes via online.

Les sessions que per restriccions sanitàries no es puguin realitzar presencialment es faran en format online, dins l’horari i calendari habituals.

Aquest curs consisteix en una formació fonamental per a actors/actrius i per a tots aquells que vulguin adquirir les eines principals per aprendre a comunicar a través de la interpretació audiovisual, ja sigui a través de la interpretació cinematogràfica, de la publicitat o en qualsevol altre àmbit on comunicar de forma eficaç sigui imprescindible (conferències, xerrades públiques, etc.).

 

El recorregut d’interpretació davant la càmera a Actua!Studio comprèn dos cursos anuals: ACTING CAMERA i ACTING CINEMA. I en tercer lloc TÈCNICA MMA & RODATGE per a aquells/es que, ja amb una formació consolidada, busquen eines per donar més precisió, intenció i efectivitat a les seves interpretacions, alhora que segueixen treballant gèneres diversos i adquireixen més material audiovisual rodat amb equip professional dins el propi curs.

 

Durant el primer any, ACTING CAMERA, l’objectiu és prendre consciència del que ens passa quan ens posen una càmera davant. Aquest és el primer pas per a detectar quan deixem de ser naturals i per recuperar l’autenticitat pròpia que ens convertirà en actors i actrius únics, potenciant el nostre jo més expressiu. Un cop ens hem descobert davant de la càmera, investigarem les diverses emocions i sentiments i com expressar-los davant la càmera, tenint en compte la tècnica d’interpretació cinematogràfica. A través del monòleg incorporem els recursos necessaris per trobar el personatge, el context on es troba, i l’expressió del pensament intern: el subtext.

 

A ACTING CAMERA semestral es treballaran els mateixos continguts que en modalitat anual però de forma més compactada, amb el benentès que el/la alumne/a ja té una base prèvia en Interpretació teatral i/o audiovisual.

Modalitat anual

GRUP 1: De novembre a juny. Dimecres de 10h a 12h*

GRUP 2: D’octubre a juny. Dilluns de 20h a 22h*

*Es requerirà flexibilitat horària per als dies de rodatge amb l’equip professional.

 

Modalitat semestral

GRUP 3: De febrer a juny. Dimarts de 20h a 22h*.

GRUP 4 (ONLINE): De febrer a juny. Dissabte de 10h a 12h*.

*Es requerirà flexibilitat horària per als dies de rodatge amb l’equip professional.
*Rodatge en Juny presencial.

Nivell inicial

Dirigit a tots/es aquells/es que vulguin adquirir les eines principals per aprendre a comunicar a través de la interpretació audiovisual.

Nuria Abad Martínez

Consulta el preu aquí

Grups 1 i 3: 10% de descompte per a inscripcions fins el 30 desembre

Grups 1 i 3: 5% de descompte per a inscripcions fins el 10 de gener

10 places

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.

Continguts

Treballarem tot tipus d’interpretació davant la càmera; des de preparació d’un càsting, fins a presentacions, improvisacions, monòlegs i escenes de diferents gèneres. Durant l’últim trimestre rodarem escenes en parelles amb equip professional que l’alumne obtindrà com a material audiovisual propi una vegada finalitzat el curs.

 

  • Neutralitat i desinhibició davant la càmera
  • Gestualitat i manerismes propis
  • La mirada
  • El monòleg davant la càmera
  • l’escolta
  • L’emoció davant la càmera
  • Transicions i recorregut emocional
  • Rodatge d’escenes amb equip professional

Al final del 3r trimestre organitzarem mostres obertes on projectarem els enregistraments realitzats a classe.

Nuria Abad 

Nuria Abad

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.