ACTING CINEMA

Durant tot el curs oferim la modalitat híbrida, de manera que els/les alumnes que per motius sanitaris hagin de quedar-se a casa, poden seguir les classes via online.

Les sessions que per restriccions sanitàries no es puguin realitzar presencialment es faran en format online, dins l’horari i calendari habituals.

ACTING CINEMA és un curs dirigit a aquells/es alumnes/es que han cursat ACTING CAMERA, o amb una formació sòlida en interpretació davant de la càmera, que vulguin aprofundir i seguir treballant les seves capacitats interpretatives a nivell cinematogràfic.

 

El recorregut d’interpretació davant la càmera a Actua!Studio comprèn dos cursos: ACTING CAMERA i ACTING CINEMA. I en tercer lloc TÈCNICA MMA & RODATGE per a aquells/es que, ja amb una formació consolidada, busquin eines per donar més precisió, intenció i efectivitat a les seves interpretacions, alhora que segueixen treballant gèneres diversos i adquireixen més material audiovisual rodat amb equip professional dins del mateix curs.

 

A ACTING CINEMA aprofundim en els recursos naturals i únics que cada alumne/a té davant la càmera, buscant la màxima expressivitat i l’optimització i gestió del llenguatge verbal i no verbal perquè l’actuació, sobretot a nivell cinematogràfic, sigui precisa, eficaç, i adaptada en cada cas a les condicions del set de rodatge. Traiem el màxim partit dels personatges creats i perfeccionem la tècnica, el raccord, la continuïtat entre plans, la incorporació de les marques mantenint la naturalitat, i entrenem la concentració i gestió dels recursos per augmentar la capacitat de donar el millor de nosaltres mateixos/es a cada escena.

A partir del 2n trimestre començarà el procés de creació de la peça audiovisual que es rodarà amb equip professional i que, segons la direcció que prengui el grup, es convertirà en un curtmetratge, un capítol pilot d’una webserie, o el gènere que més s’adeqüi als personatges i a la situació plantejada.

Durada: D’octubre a juny

Horari: Dijous de 20h a 22h *

* Es requerirà disponibilitat per rodar durant dos caps de setmana entre maig i juny, a concretar amb el grup.

Nivell mitjà

Dirigit a aquells/es alumnes/es que han cursat ACTING CAMERA, o amb una formació sòlida en interpretació davant de la càmera

Nuria Abad Martínez

Consulta el preu aquí

8 places

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció

Continguts

  • Set de rodatge; aspectes tècnics
  • Escena entre dos personatges; investigació
  • Anàlisi de text
  • La comèdia; ritme, gag, pausa, sentiments versus emocions
  • El drama; sentit de veritat, profunditat
  • Escena grupal; cohesió i relacions entre personatges
  • Improvisacions i creació de personatges i situacions
  • Rodatge professional (fora d’horari lectiu)

Nuria Abad

Nuria Abad

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.