Actua! Teens – Tallers, cursos i casals

CASAL DE NADAL 2018

 

27 i 28 desembre –   2, 3 i 4 de gener

 

 

Viu el Conte de Nadal de Charles Dickens

 

Teatre, Cinema & Musical

        

Informació general

Dates: 27 i 28 de desembre – 2, 3 i 4 de gener

Horaris: 

 • Servei d’acollida*(opcional): de 9h a 10h
 • CASAL DE NADAL: de 10h a 14h
 • Activitat de tarda (opcional): de 15h a 17h
  *Consultar a la pestanya de Preus.

Marc Biarnés (Cinema)

Yone Martí (Cinema)

Òscar Boix (Teatre)

Carla Abuli (Musical)

Gisela Guitart (Musical)

DESCOMPTE 10%: Inscripcions fins al 30 de novembre

DESCOMPTE 5%: Inscripcions fins al 10 de desembre

 

Preu / Preu alumnes Actua!

Pack 2 dies (27 i 28 desembre): 56€ / 52€

Pack 3 dies (2,3 i 4 gener): 84€ / 78€

Pack 5 dies (5% descompte): 133/ 123€

 

Activitat de tarda*: 12€/dia (dinar no inclòs) o 16€/dia (dinar inclòs)

Servei d’acollida Matí**: 15€/setmana

*Inscripció per dies

**Inscripció per setmanes

Petits: 6-9 anys

Joves: 10-13 anys

Grans: 14-17 anys

Conte de Nadal de Charles Dickens

Què farem?

La temàtica d’aquest Casal de Nadal 2018 es troba inspirada en el conegut “CONTE DE NADAL”. Es centrarà en l’ambientació i els personatges de la famosa obra que Charles Dickens va publicar al 1843. Conte de Nadal se situa a la ciutat de Londres durante l’època victoriana i per tant consta d’una gran varietat de personatges propis de l’època dels quals els nens són els protagonistes.

Què aprendrem?

 • En TEATRE, treballarem L’expressió corporal, la projecció de la veu, la creació de personatges, la interpretació d’escenes, i els elements teatrals, com l’atrezzo i l’escenografia.
 •  En CINEMA, treballarem la interpretació cinematogràfica, la mirada, la naturalitat davant la càmera, les marques, els tipus de pla i el raccord.
 •  En MUSICAL, treballarem l’afinació, la interpretació de cançons, el ritme, les coreografies, la creació de personatges, el treball en equip, el cant coral i l’individual.
 •  En les ACTIVITATS DE TARDES, gravarem un videoclip de la cançó triada entre el grup i la professora.El material audiovisual estarà disponible per als alumnes un cop FINALITZAT el Casal.

Calendari d’activitats

 • PETITS – De 6 a 9 anys:
  27 i 28 de desembre: CINEMA
  Enregistrarem la peça de ficció treballada amb el grup i el material audiovisual serà enviat als alumnes un cop editat.2, 3 i 4 de gener: TEATRE
  Enregistrarem la peça teatral treballada amb el grup i el material audiovisual serà enviat als alumnes un cop editat.

———————————————————–

 • JOVES – De 10 a 13 anys
  GRANS – De 14 a 17 anys

27 i 28 de desembre: TEATRE & MUSICAL
Enregistrarem la peça teatral treballada amb el grup i el material audiovisual serà enviat als alumnes un cop editat.

2, 3 i 4 de gener: TEATRE & CINEMA
Enregistrarem la peça de ficció treballada amb el grup i el material audiovisual serà enviat als alumnes un cop editat.

Carla Abuli

Carla Abuli_casal

Actriu i professora d’Interpretació. Graduada en Cinema i Televisió i formada en Interpretació en diverses escoles de prestigi. Ha ampliat la seva formació de Teatre Musical amb Vocal Process i en Cant amb Joan Carles Capdevila i Muntsa Rius. Ha realitzat diferents curtmetratges com a actriu, així com muntatges teatrals i treballs de doblatge. A Actua!Studio és professora habitual de casals i tallers per a petits i joves (Actua! Teens). Combina la seva feina amb la carrera a distància d’Educació Social  i dirigeix l’ONG Fugim de les fronteres.

Òscar Boix

Oscar Boix

Actor i professor especialitzat en improvisació i desinhibició. Amb àmplia experiència al teatre, va estudiar direcció, escenografia i interpretació. Es especialista en el treball d’alliberament emocional i concretament en la por al ridícul, el pànic escènic i la vergonya. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest. Ha col·laborat amb Comediants a L’ arbre de la memoria i Dimonis; amb La Cubana: a Un día a l’ Opera” (actor col.laborador). Ha participat a la sèrie El Crack de TV3 (segona temporada) Ha dirigit els següents espectacles infantils amb la companyia Mots de Fusta, amb la Companyia Bate Rosa a ” L’ artesà Dels planetes“, que va quedar finalista Premis Mutis de teatre, secció juvenil. Ha participat com a actor aClara i Soulman, finalista als Premis del Siges Terror Film Festival. Properament: actor a la película El año de la plaga de Carlos Martín Herrera que s’estrena l’estiu de 2018. També ha participat com a improvisador a Match, dins el festival d’improvisació de Granada. Recentment ha participat com a actor a les següents obres de teatre: Pentateatre Volum 3, Emociones i Verónica. Com a actor-cantant ha participat a Sweeney Toddde la Cía Maisomtots, que va guanyar el Premi Guineueta 2004 a millor espectacle musical. Per últim, també és actor de publicitat, recentmenlt ha participat en anuncis de Wing Italia i Aquarius.

Yone Martí

Yone Martí

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i TV, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Terrorific Film Fest oVideoarte a la fresca. També a format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com LeVirage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. A Actua! studio és professora del grup de Petits d’Actua! Teens.

Marc Biarnés

Marc Biarnés - copia

Actor, director, professor i cantant. Diplomat en Interpretació Professional, des de molt jove va començar a impressionar i destacar per les seves capacitats artístiques i creatives. Com a actor seus últims treballs en el teatre han estat Roba estesa, de Queralt Riera i Berlín, Berlínd’Alain Chipot, representada aquesta última al Cafè-teatre Llantiol. En cinema ha protagonitzat els llargmetratges El secreto de Angelina i La vida de un árbol. Al 2017 va estrenar la seva primera obra com a director i guionista, Adela, que va tenir una molt bona crítica per part del públic. Actualment es troba en procés de producció de la seva segona obra com a director i com a actor està preparant dues obres per a la temporada que ve. Simultàniament, està desenvolupant la seva carrera com a cantant i a finals d’aquest any publicarà el seu primer disc.