ACTUA! JOVES- Cursos de Teatre, Cinema i Musical per a petits i joves

Actua! Joves és la secció de cursos d’interpretació, cursos de teatre, cursos de cinema i cursos de musical dedicada als nostres alumnes Petits (de 6 a 9 anys), Joves (de 10 a 13 anys) i Grans (de 14 a 17 anys), d’Actua!Studio Escola d’Interpretació de Barcelona.

L’objectiu d’Actua! Joves és que nens, joves i adolescents s’endinsin en el món de la interpretació, la identificació, expressió i gestió de les emocions, l’empatia amb els personatges i la millor comprensió de les situacions que els envolten, la creativitat, la construcció d’escenes, l’expressió oral, la iniciativa, la confiança i seguretat en un mateix. I, a més a més, que tots aquells que ho desitgin comencin el seu camí per formar-se com a actors i actrius.

En tots els cursos d’Actua! Joves fomentem l’esforç, el treball en equip, la disciplina en els hàbits de treball individual, el respecte i la tolerància vers el pluralisme i la diferència d’opinions, cultures o creences, així com la comprensió de la igualtat de drets i oportunitats entre gèneres, evitant qualsevol tipus de discriminació. Alhora, aprenem a apreciar la creació artística i comprendre el llenguatge del teatre i del cinema, utilitzant les mostres com a mitjà final d’expressió i representació.

La nostra formació està dissenyada especialment per a cada franja d’edat, impartida per professors joves, formats i amb molta experiència i passió per la professió. Oferim cursos regulars de TeatreCinema i Musical, així com tallers específics d’un o més dissabtes, casals de Setmana Santa i estiu, i els nostres intensius de juliol.

 

PROPERS CURSOS

Captura de pantalla (118)
STAGE D’ESTIU 2021

Juny – Juliol – Setembre 2021

élite montaje
INTENSIVO ÉLITE

Juliol 2021

Cursos anuals – 2020/2021

Interpretació Petits_CAT

De 6 a 9 anys

Interpretació Joves_CAT

De 10 a 13 anys

Cine Jóvenes_CASTE

De 10 a 13 anys

Musical jóvenes2_CASTE

De 12 a 15 anys

Interpretació grans_CAT

De 14 a 17 anys

Cine Grandes_CASTE

De 14 a 17 anys

Horari – curs 2020/2021

ALTRES CURSOS I TALLERS

IMG_9134
STAGE ESTIU 2021

Juny, Juliol i Setembre

carátula videobook
VIDEOBOOK JOVES

Juliol 2019