ACTUA! TEENS – Cursos de Teatre, Càmera i Musical per a petits i joves

Actua! Teens és la secció dedicada als nostres alumnes Petits (de 5 a 9 anys), Joves (de 10 a 13 anys) i Grans (de 14 a 17 anys), d’Actua!Studio Escola d’Interpretació de Barcelona.

L’objectiu d’Actua! Teens és que nens, joves i adolescents s’endinsin en el món de la interpretació, la identificació, expressió i gestió de les emocions, l’empatia amb els personatges i la millor comprensió de les situacions que els envolten, la creativitat, la construcció d’escenes, l’expressió oral, la iniciativa, la confiança i seguretat en un mateix. I, a més a més, que tots aquells que ho desitgin comencin el seu camí per formar-se com a actors i actrius.

En tots els cursos d’Actua! Teens fomentem l’esforç, el treball en equip, la disciplina en els hàbits de treball individual, el respecte i la tolerància vers el pluralisme i la diferència d’opinions, cultures o creences, així com la comprensió de la igualtat de drets i oportunitats entre gèneres, evitant qualsevol tipus de discriminació. Alhora, aprenem a apreciar la creació artística i comprendre el llenguatge del teatre i del cinema, utilitzant les mostres com a mitjà final d’expressió i representació.

La nostra formació està dissenyada especialment per a cada franja d’edat, impartida per professors joves, formats i amb molta experiència i passió per la professió. Oferim cursos regulars de TeatreCinema i Musical, així com tallers específics d’un o més dissabtes, casals de Setmana Santa i estiu, i els nostres intensius de juliol.

 

PROPERS INTENSIUS I CASALS

Cursos anuals 2018/2019 

Interpretació Petits_CAT
Interpretació Joves_CAT
Interpretació grans_CAT
INTERPRETACIÓ TÈCNICA_CAT
Cinema Joves_CAT
Cinema Grans_CAT
Musical Joves2_CAT
Musical Teens_CATpng
pack 1 interpretació i musical
pack 2 cinema i musical
pack-3-interpretació-i-cinema-1

Horari curs 2018/2019

Intensius, Tallers i Casals

Vols més informació?