Actua! Teens – CASAL DE NADAL 2017

VOLEM QUE PER LES VACANCES DE NADAL ELS VOSTRES FILLS I FILLES TAMBÉ PUGUIN ACTUAR! PER AIXÒ HEM PREPARAT PER AQUEST DESEMBRE UN CASAL DE NADAL DE 3 DIES PER A PETITS (6-9 ANYS) I JOVES (10-13 ANYS)

Del 27 al 29 de Desembre 2017

Matins: de 10h a 14h

Tardes: de 15h a 17h

Tot el dia (dinar inclòs): de 10h-17h

*Servei d’acollida: Matí de 9h-10h

Yone Martí (Videoclip Nadala)

Marc Biarnés (Cinema)

Òscar Boix (Teatre)

Matins: 80€

Tardes: 60€

Tot el dia: 150€

Servei d’acollida Matí: 3€

Continguts

El Casal d’aquest any té com a títol Conte de Nadal i, com ja podieu sospitar per aquest títol, se centrarà en l’ambientació i els personatges de la famosa obra que Charles Dickens va publicar al 1843. Com ja sabeu, Conte de Nadal se situa en la ciutat de Londres durant l’època victoriana i per tant consta d’una gran varietat de personatges propis de l’època dins dels quals els nens en són els protagonistes.

Metodologia

El Casal estarà constituït per dos blocs, en funció de si es realitza al matí o a la tarda: TEATRE i CINEMA (matins) i VIDEOCLIP D’UNA NADALA (tardes). Els dos blocs es poden cursar junts o bé únicament un dels dos, en funció de les preferències de cada alumne/a. Les activitats que es duran a terme seran les següents:

Teatre: Aprofitant les festes nadalenques, es reproduirán escenes iguals o similars de l’obra de Charles Dickens. A través de la creació d’un personatge es realitzaran diversos exercicis d’interpretació teatral on es treballaran aspectes com la mirada, el llenguatge no verbal i l’expressió de les emocions, així com la improvització.

Cinema: En aquesta secció es transformaran al llenguatge cinematogràfic les escenes treballades a Teatre, de manera que l’alumne podrà aprendre i posar en pràctica els recursos dels quals disposa un actor davant la càmera i la diferència amb els aspectes teatrals: el pla, la posició del cos, l’expressió facial,etc. El treball realitzat donarà lloc a un video del qual l’alumne podrà disposar un cop hagi finalitzat el Casal.

Videoclip d’una Nadala: En aquesta secció de tardes, l’alumne escollirà lliurement una nadala sobre la qual es crearà un personatge relacionat amb el qual es disenyarà una coreografia que servirà per al rodatge d’un videoclip. El treball realitzat donarà lloc a un videoclip del qual l’alumne podrà disposar un cop hagi finalitzat el Casal.

El divendres 29 de desembre es faran dues mostres a les que tots els pares, mares i familiars dels alumnes podran assitir-hi i disfrutar de l’espectacle que els oferiran els alumnes. En el cas de les mostres de Cinema i del Videoclip de la nadala es realitzaran unes projeccions.

El material audiovisual estarà disponible pels alumnes un cop finalitzat el Casal.

Yone Martí

yone marti

Diplomada en Interpretació Professional, és professora de Càmera i Teatre a A! TEENS. Ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges, Terrorific film fest o Videoarte a la fresca. També a format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com LeVirage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas.

Marc Biarnés

marc biarnes

Professor d’interpretació i càmera per a joves a Actua! Studio (A! TEENS) Com actor els seus últims treballs al teatre han estat Roba estesa, de Queralt Riera i ¡Berlín, Berín! d’Alain Chipot, representada aquesta última al Café-teatre Llantiol. En cinema ha protagonitzat els llargmetratges El secreto de Angelina La vida de un árbol.

Òscar Boix

oscar-boix

Actor i  professor d’A! TEENS. Actor amb àmplia experiència al teatre. Va estudiar direcció, escenografia i interpretació. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest.