Actua! Teens – CINEMA GRANS

Aquest curs va dirigit a alumnes de 14 a 17 anys que vulguin aprofundir i reforçar la seva formació actoral en interpretació davant la càmera.

Periode: D’octubre a juny

Horari: Dijous de 18h a 20h

Nuria Abad Martínez

10% descompte fins el 25 de juliol

7% descompte fins el 15 de setembre

Consulta el preu aquí

Continguts

  • Gestos i llenguatge no verbal; recursos per expressar emocions i intencions.
  • Creació d’un personatge; pautes i eines per ficar-se en un paper determinat, per entendre la realitat del personatge.
  • L’espai; ocupar i moure`s dins l’escenari. Consciència del públic.
  • Veu; el to, la projecció, vocalització, seguretat a l’hora de parlar, jugar amb veus diferents.
  • La mirada; direcció i control d’un dels recursos més potents de què disposa un actor davant la càmera.
  • L’escolta; estar atents al que passa a escena, a què ens dóna el company, a què ens demana la situació.
  • Improvisació; viure una escena concreta dins d’un personatge ja creat i respondre a què succeeix de la manera en què ho faria el personatge.

Metodologia

Durant el 1r trimestre treballarem monòlegs, i aprendrem a posar-nos dins la pell d’un personatge i a escoltar i interactuar amb els nostres companys/es de manera natural i realista.

Durant el 2n i 3r trimestre treballarem l’actuació cinematogràfica i aplicarem les tècniques de càmera al treball realitzat.

Al final del 1r i 3r trimestre organitzarem mostres obertes on projectarem les escenes treballades a classe. El material audiovisual filmat durant el 2n i 3r trimestre estarà disponible per als alumnes un cop finalitzat el curs.

Nuria Abad

NURIA-ABAD

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.