Actua! Teens – INTENSIU D’ESTIU: CINEMA JOVES

VOLS ENDINSAR-TE AL MÓN DEL CINEMA?

 

Aquest curs va dirigit a alumnes de 14 a 17 anys que vulguin viatjar pel món de la comèdia aprenent des de la posada en escena d’un sketch, amb el seu ritme i llenguatge, passant per la imitació, un dels recursos més importants de la comèdia , i finalment la Sit-Com.

Del 2 al 20 de juliol 2018

De dilluns a dijous
15:30h a 17:30h

Yone Martí

10% de descompte per a inscripcions fins al 31 de maig

1 SETMANA 90€  
2 SETMANES 170€  
3 SETMANES 240€  

Continguts

Tractarem els principals conceptes teòrics que tot actor  o actriu necessita saber, i els combinarem amb abundants exercicis pràctics, des del llenguatge no verbal, fins a improvisacions, monòlegs i escenes cada cop més complexes.

Metodologia

SETMANA 1: L’ANUNCI (Sketch)

Els alumnes inventaran un anunci de televisió. Redactaran el guió i crearan un personatge.

SETMANA 2: EL REALITY
Aquesta setmana treballarem la comèdia i la imitació com a recurs, la caracterització d’un personatge i com estirar-ne al màxim la personalitat i el caràcter.

SETMANA 3: EL TRÀILER
Els alumnes hauran d’escollir de quina pel·lícula volen crear el tràiler i seran ells mateixos els que decidiran quines escenes representen. L’últim dia muntarem tots junts el tràiler, per conèixer la importància que té el muntatge a l’hora de generar a l’espectador una sensació o bé una altra.

Yone Martí

Yone Martí

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i televisió, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Film Fest o Videoart a l’aire lliure. També en format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com Le Virage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. En Actua! Studio és professora del grup de Petits de Actua! Teens.