Actua! Teens – INTERPRETACIÓ GRANS

Interpretació Grans és un curs dirigit a alumnes de 14 a 17 anys que vulguin rebre una formació actoral exhaustiva, passant per les tècniques més importants de la interpretació teatral i iniciant-se en interpretació davant la càmera.

Periode: d’octubre a juny

Horari:

INTERPRETACIÓ GRANS 1: divendres, de 18h a 20h

Elisabet Assens (Interpretació Grans 1)

Nuria Abad (Interpretació Grans 2)

Òscar Boix (Interpretació Grans 1)

10% descompte fins el 25 de juliol

7% descompte fins el 15 de setembre

Consulta el preu aquí

Continguts

  • Tractarem els principals conceptes teòrics que tot actor/actriu necessita saber, i els combinarem amb abundants exercicis pràctics, des de llenguatge no verbal, fins a improvisacions, monòlegs i escenes.
  • La mirada; adreça i control d’un dels recursos més potents que disposa un actor/actriu davant la càmera.
  • Gestos i llenguatge no verbal; recursos per expressar emocions i intencions.
  • Creació d’un personatge; pautes i eines per ficar-se en un paper determinat, per entendre la realitat del personatge.
  • L’espai; ocupar i moure’s per l’escenari. Consciència del públic.
  • Veu; el to, la projecció, vocalització, seguretat en parlar, jugar amb diferents veus.
  • L’escolta; estar atents al que sorgeix en escena, al que ens dóna el company, al que ens demana la situació.
  • Improvisació teatral; viure una escena concreta dins d’un personatge ja creat i respondre al que ocorre de la manera en què ho faria el personatge.

Metodologia

Durant el 1r trimestre treballarem la interpretació cinematogràfica i les tècniques d’actuació davant la càmera.

Durant el 2n i 3r trimestre treballarem l’actuació teatral a través d’improvisacions i escenes, i aprendrem a posar-nos dins la pell d’un personatge i a escoltar i interactuar amb els nostres companys/es de forma natural i realista.

Aprofundirem en tots els personatges i els textos creats fins a trobar la veritat en cada actuació, sempre conscients que l’objectiu és transmetre al nostre públic.

Al final del 1r trimestre organitzarem mostres obertes a l’escola on projectarem les escenes treballades a classe.

Al final del 3r trimestre organitzarem mostres obertes en una sala de teatre on els alumnes realitzaran l’obra de finalització de curs.

Elisabet Assens

Elisabet Assens

Actriu, professora d’interpretació, directora d’actors, coach i ajudant de càsting, Elisabet Assens porta 10 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral i audiovisual, tant de manera activa com a docent. Des de fa 3 anys s’encarrega de la direcció acadèmica de l’Escola Actua!Studio, on també exerceix com a professora de les assignatures d’Interpretació davant la càmera de menors i adults. En l’àmbit audiovisual, ha participat com a actriu en nombrosos i premiats curtmetratges i llargmetratges, d’entre els quals destaquen els llargmetratges Lo Que Queda de Vida (2014, seleccionat al Festival de Cine Global de la República Dominicana) i El Secreto de Angelina (actualment en producció), i els curtmetratges Exit (2011, seleccionat en més de 15 festivals internacionals) i Lights (Premi al millor curtmetratge al Festival Art With Impact 2014 de San Francisco i seleccionat al Filmets Film Festival, 2014). Com a ajudant de càsting ha col·laborat recentment amb la última pel·lícula de Jaume Balagueró (Musa, 2017) i en el càsting de la segona temporada del Crack (2017) de Joel Joan (realitzat a Actua!Studio).

Nuria Abad

NURIA ABAD

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.

Òscar Boix

Oscar Boix

Actor i professor especialitzat en improvisació i desinhibició. Amb àmplia experiència al teatre, va estudiar direcció, escenografia i interpretació. Es especialista en el treball d’alliberament emocional i concretament en la por al ridícul, el pànic escènic i la vergonya. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest. Ha col·laborat amb Comediants a L’ arbre de la memoria i Dimonis; amb La Cubana: a Un día a l’ Opera” (actor col.laborador). Ha participat a la sèrie El Crack de TV3 (segona temporada) Ha dirigit els següents espectacles infantils amb la companyia Mots de Fusta, amb la Companyia Bate Rosa a ” L’ artesà Dels planetes“, que va quedar finalista Premis Mutis de teatre, secció juvenil. Ha participat com a actor a Clara i Soulman, finalista als Premis del Siges Terror Film Festival. Properament: actor a la película El año de la plaga de Carlos Martín Herrera que s’estrena l’estiu de 2018. També ha participat com a improvisador a Match, dins el festival d’improvisació de Granada. Recentment ha participat com a actor a les següents obres de teatre: Pentateatre Volum 3, Emociones i Verónica. Com a actor-cantant ha participat a Sweeney Todd de la Cía Maisomtots, que va guanyar el Premi Guineueta 2004 a millor espectacle musical. Per últim, també és actor de publicitat, recentmenlt ha participat en anuncis de Wing Italia i Aquarius.