Actua! Teens – INTERPRETACIÓ PETITS

Aquest curs va dirigit a alumnes de 5 i 9 anys que vulguin aprendre els principis bàsics de la Interpretació. S’aprendran les regles fonamentals del teatre i la base de l’actuació davant la càmera, passant pel teatre musical i treballant cançons en anglès.

Periode: octubre-juny

INTERPRETACIÓ PETITS 1 – Dimecres de 18 a 19.30h

INTERPRETACIÓ PETITS 2 –  Divendres de 18 a 19.30h

Yone Martí

10% descompte fins al 25 de juliol

7% descompte fins al 15 de setembre

Consulta el preu aquí

Continguts

  • Concentració i atenció; percepció auditiva, visual i tàctil.
  • Expressió corporal; conèixer millor el nostre cos i el que podem transmetre amb ell.
  • Respiració i relaxació; sentir el cos, localitzar i identificar les emocions.
  • El joc dramàtic; què és un actor/actriu? què significa actuar?
  • Creació de personatges.
  • Improvisacions; jugar a fer real una situació fictícia.
  • Interpretació davant la càmera; naturalitat, espontaneïtat, focus, mirada i to de veu.
  • Cant en anglès; com interpretar una cançó, pronunciació correcta, afinació.
  • Coreografies; acompanyar les cançons amb moviments rítmics; coordinació, memòria.

Metodologia

Interpretació Petits és un curs molt útil per a nens/es tímids/es, per ajudar-los a perdre la vergonya i millorar en des-inhibició i expressió corporal i d’emocions a través d’exercicis pràctics i sempre molt divertits; així com per a desenvolupar i potenciar en nens/es les seves aptituds innates per al món de l’espectacle.

Durant el 1r trimestre treballarem a través de jocs teatrals i d’expressió corporal. Ens aproparem als nostres companys i guanyar confiança en nosaltres mateixos.

A partir del 2n trimestre ens centrarem en la creació de personatges i escenes, a partir de diferents exercicis teatrals i improvisacions.

Durant el 3r trimestre treballarem principalment, a més del Musical, la interpretació davant la càmera. Practicarem en la creació d’escenes i les gravarem a classe.

Al final del 1r trimestre organitzarem una mostra a l’escola on els pares podran veure la feina après durant el curs pels seus fills / es.

Al final del 3r trimestre es projectarà a l’escola el treball audiovisual realitzat amb els alumnes.

Naiomi Weiler i Yone Martí

Yone Martí

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i televisió, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Film Fest o Videoart a l’aire lliure. També en format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com Le Virage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. En Actua! Studio és professora del grup de Petits de Actua! Teens.