Actua! Teens – MUSICAL JOVES

Aquest curs va dirigit a alumnes d’entre 10 i 12 anys que vulguin aprendre els diferents aspectes que comprèn el Teatre Musical: el Cant, la Dansa, i la Interpretació.

Periode: octubre-juny

Horari: Dilluns, de 18h a 20h

Carla Abuli

Andrea Jiménez

10% descompte fins el 25 de juliol

7% descompte fins el 15 de setembre

Consulta el preu a aquí

Continguts

  • La veu pròpia com a recurs expressiu de primer ordre.
  • L’ús saludable de la veu cantada; exercicis per a aprendre a utilitzar la veu cantada d’una manera segura.
  • La creativitat; improvisacions sobre una base harmònica donada.
  • Interpretació musical; fraseig i estil.
  • Dansa; ritme, expressió corporal, coreografia i improvisació.
  • El cantant-actor; personatges, escenes, força i emoció en l’escenari.

Metodologia

Inicialment treballarem temes grupals al unisò, amb moviments coreogràfics senzills, per a facilitar la desinhibició i la cohesió del grup. També treballarem individualment amb cada alumne per a trobar i potenciar els seus registres. Donarem molta importància a l’interpretació.

Continuarem l’aprenentatge amb la polifonia i els aspectes de tècnica vocal de major dificultat. Gradualment, anirem construint escenes mitjançant la introducció de coreografies complexes i la creació de personatges amb els seus corresponents registres vocals.

Al final del trimestre organitzarem mostres obertes on presentarem les peces musicals treballades a classe.

Andrea Jiménez

andrea jimenez

Professora de dansa i de teatre musical, cantant i ballarina. Formada en teatre musical i en dansa jazz, comercial i contemporani a diferents escoles de Barcelona i Londres. Forma part de la companyia de teatre infantil Magatzem d’Ars. Actualment, cursa Comunicació a través de la UOC i segueix formant-se en cant, dansa i interpretació.

Carla Abuli

Carla Abuli_casal

Actriu i professora d’Interpretació. Graduada en Cinema i Televisió i formada en Interpretació en diverses escoles de prestigi. Ha ampliat la seva formació de Teatre Musical amb Vocal Process i en Cant amb Joan Carles Capdevila i Muntsa Rius. Ha realitzat diferents curtmetratges com a actriu, així com muntatges teatrals i treballs de doblatge. A Actua!Studio és professora habitual de casals i tallers per a petits i joves (Actua! Teens). Combina la seva feina amb la carrera a distància d’Educació Social  i dirigeix l’ONG Fugim de les fronteres.