MUSICAL JUVENIL

Musical Joves és un curs de teatre musical per a joves  dirigit a alumnes de 12 a 15 anys que vulguin aprendre els diferents aspectes que comprèn el Teatre Musical: el Cant, la Dansa, i la Interpretació.

Periode: octubre-juny

Horari: Dimarts, de 18h a 20h

Raquel Jezequel

Consulta el preu a aquí

Continguts

  • La veu pròpia com a recurs expressiu de primer ordre.
  • L’ús saludable de la veu cantada; exercicis per a aprendre a utilitzar la veu cantada d’una manera segura.
  • La creativitat; improvisacions sobre una base harmònica donada.
  • Interpretació musical; fraseig i estil.
  • Dansa; ritme, expressió corporal, coreografia i improvisació.
  • El cantant-actor; personatges, escenes, força i emoció en l’escenari.

Metodologia

Inicialment treballarem temes grupals al unisò, amb moviments coreogràfics senzills, per a facilitar la desinhibició i la cohesió del grup. També treballarem individualment amb cada alumne per a trobar i potenciar els seus registres. Donarem molta importància a l’interpretació.

Continuarem l’aprenentatge amb la polifonia i els aspectes de tècnica vocal de major dificultat. Gradualment, anirem construint escenes mitjançant la introducció de coreografies complexes i la creació de personatges amb els seus corresponents registres vocals.

Al final del trimestre organitzarem mostres obertes on presentarem les peces musicals treballades a classe.

Raquel Jezequel

Raquel Jezequel

Actriu, cantant i ballarina, va néixer el 1995 i resideix a Barcelona. Està llicenciada en el recorregut de teatre musical per l’escola Aules. També graduada en Pre-musical per l’escola Coco Comín. Té estudis de solfeig, harmonia i piano al Taller de Músics de Barcelona, ​​i va estudiar un any a l’escola London School of musical theatre de Londres en l’especialitat de Teatre Musical. Recentment part de l’elenc de «La botiga dels Horrors» al teatre Coliseum sota direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix. També va ser elenc de «Rent» al maig de 2019 al teatre Condal sota direcció de Daniel Anglès. En 2018 va protagonitzar el personatge de Carrie en «Carrie, el musical» al Teatre Gaudí de Barcelona i també va ser membre de l’elenc de «Broadway a Cappella». Va estrenar també el seu propi espectacle musical «Em dic Fanny Brice» al Teatre Eòlia, sota direcció de David Pintó. Altres treballs destacats serien el 2018, com a membre de l’equip artístic en Zuu dinner experience, cantant solista al dinner xou Ivy Resta Lounge i cantant solista en el també dinner xou El Mama i la Papa. Raquel a més va participar a la Nit de musicals de 2017 cantant el tema «Defying Gravity».