VIDEOBOOK JOVES

ENCARA NO TENS EL TEU VIDEOBOOK PROFESSIONAL D’ACTOR/ACTRIU?

 

Aquest curs va dirigit a  alumnes de 13 a 19 anys amb formació en interpretació que volen disposar d’un videobook professional

Data; Del 8 al 12 de juliol (22 hores lectives)
Horari:
De dilluns a dijous de 15h a 18h
Divendres: rodatge tot el dia (horari per a definir segons necessitats del rodatge)

Elisabet Assens

Nuria Abad

Preu general: 350€

Preu alumnes Actua!: 330€ 

Continguts

Aquest curs intensiu en interpretació davant la càmera és una molt bona forma d’aprendre a preparar un paper per a un rodatge i viure tot el procés de rodatge. El repartiment d’escenes i de personatges es farà d’acord amb els perfils de cada alumne, pensant sempre en papers als quals realment puguin optar en un projecte cinematogràfic professional.

Cada alumne tindrà en el seu videobook un mínim de dos registres diferents, amb arc emocional, i tot gravat amb equip professional.

Metodologia

Les classes són de 3 hores diàries, de dilluns a dijous, i el rodatge tindrà lloc el divendres, amb equip professional i localitzacions a convenir. El mínim per grup és de 3 alumnes, i el màxim és de 6. Cal que cada alumne tingui disponibilitat completa el dia de rodatge.

La setmana anterior a l’inici del curs convocarem als alumnes per triar els textos a treballar i podran utilitzar una de les nostres aules (en l’horari en què es trobin disponibles) per estudiar i assajar, amb l’objectiu que vinguin lo més preparats possible el primer dia de classe.

Elisabet Assens

Elisabet Assens

Actriu, professora d’interpretació, directora d’actors, coach i ajudant de càsting, Elisabet Assens porta 10 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral i audiovisual, tant de manera activa com a docent. Des de fa 3 anys s’encarrega de la direcció acadèmica de l’Escola Actua!Studio, on també exerceix com a professora de les assignatures d’Interpretació davant la càmera de menors i adults. En l’àmbit audiovisual, ha participat com a actriu en 13 projectes, d’entre els quals destaquen els llargmetratges Lo Que Queda de Vida (2014, seleccionat al Festival de Cine Global de la República Dominicana) i El Secreto de Angelina (actualment en producció), i els curtmetratges Exit(2011, seleccionat en més de 15 festivals internacionals) i Lights (Premi al millor curtmetratge al Festival Art With Impact 2014 de San Francisco i seleccionat al Filmets Film Festival, 2014). Com a ajudant de càsting ha col·laborat recentment amb la última pel·lícula de Jaume Balagueró (Musa, 2017) i en el càsting de la segona temporada del Crack (2017) de Joel Joan (realitzat a Actua!Studio).

Nuria Abad

Nuria Abad

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte ForerUna nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, FriendsEl MausoleuDeu NegretsAcció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coachd’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.