Actua! Intensius – BIOTEATRE

COMPRÈN COM FUNCIONA EL TEU MECANISME EMOCIONAL I DE COMUNICACIÓ

Data: Dissabtes 7, 14, 21 i 28 de abril 2018

Horari: De 10:30h a 13:30h (12 hores)

Nuria Abad

Preu general: 140€
Preu socis AADPC i AISGE: 120€
Preu socis AADPC a l’atur: 100€
Preu alumnes Actua!: 126€

Descripció del curs

A través d’exercicis teatrals, moviment d’emocions i de PNL (Programació Neurolingüística), anirem descobrint el funcionament del que ens fa ser qui som. La personalitat, l’emoció, les actituds, i les nostres incoherències.

Aquest taller està pensat tant per a actors i actrius, com per a qualsevol que vulgui indagar en l’autoconeixement personal.

 

 Objectiu del curs

Amb exercicis dinàmics i divertits, anirem descobrint els fils que fan que ens comportem de la forma que ho fem i, d’aquesta manera, arribar a la comprensió i bona utilització de tots els nostres recursos.

 

Contingut

SESSIÓ 1
El cos. Les emocions i l’actitud. Investigació sobre el nostre cos com a instrument d’ expressió en neutre i la recerca de les emocions i actituds en ell. Connexió entre el cos i les emocions. Canvio el meu cos, canvio l’emoció i l’actitud, i al revés.

 

SESSIÓ 2
Les emocions. Cerca de l’alliberament de les meves emocions. On buscar i com connectar amb les emocions i alliberar-les sense patiment. Com crear amb elles una expressió artística. El riure més enllà d’una expressió física.

 

SESSIÓ 3
La ment. La paraula i el meu discurs intern. L’observació del que expresso i el que ometo, afegint al meu discurs expressiu més informació per fer-lo més complet al expressar-me amb la paraula. Mecanismes de la ment per a l’expressió de la nostra experiència. Les metàfores i els contes, com a expressió del nostre inconscient.

 

SESSIÓ 4
El meu ésser expressiu com un tot. Les polaritats en mi, les meves contradiccions i com integrar-les per a tenir més recursos. Els quatre tipus d’actituds que tenim davant dels nostres interlocutors segons Virgina Satir. Polaritats entre el masculí- femení i l’equilibri. Quan capto el meu món, ho interpreto o el descric?. Allò objectiu i subjectiu de la meva realitat. La incongruència entre el meu llenguatge verbal i el meu llenguatge corporal.

Nuria Abad

NURIA-ABAD-277x241

Actriu, terapeuta i directora de muntatges com Efecto ForerUna nit al Woody’sEncreuats d’amorLa habitación oscura y Friends. Assistent de direcció al curtmetratge Despierta, amb Thais Blume, i al videoclip Waving Hands, del grup Till April. Especialista en Bioneuroemoció per l’Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona. “El repte de l’actor és el de tornar a ser nen i deixar que l’emoció prengui el control”