L’ART DE VIURE SOTA CIRCUMSTÀNCIES IMAGINÀRIES

INTERPRETACIÓ DAVANT LA CAMERA AMB CHRISTIAN RODRIGO

Grup 1:
Dimarts, dimecres i divendres, de 10h a 14h
2, 4, 6, 9, 11, 13, 16, 18 i 20 de desembre

 

Grup 2:
Dilluns, dimecres i dijous, de 18h a 22h
2, 4, 5, 9, 11, 12, 16, 18 i 19 de desembre

Christian Rodrigo

Preu general: 390€

10% descompte fins el 15 de novembre

Nivell mig/avançat

Curs dirigido a actors i actrius amb formació previa en interpretació teatral o interpretació davant la càmera

12 places

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.

Descripció del curs

Curs intensiu d’interpretació per a teatre, cinema i televisió.

 

Objectiu del curs

Aprendre tècnica interpretativa teatral i audiovisual i conèixer els requeriments d’un actor/actriu per a entrar a treballar a l’indústria de Hollywood de la mà d’un actor, director i docent amb experiència en aquest camp.

 

Metodologia

Les classes són molt pràctiques i participatives. A la primera part de la classe es realitzen exercicis per preparar l’alumne/a. Exercicis de relaxació, exercicis de focalització (sensorials), exercicis per al desenvolupament de la creativitat i l’imaginació, i  exercicis d’improvisació teatral. Aquests exercicis ajudaran l’alumne a prepararel seu instrument per afrontar la segona part en la qual es treballaran durant els primers dies exercicis de repeticions de Meisner, i a conticnuació treball d’escenes, que es rodaran durant les últimes dues classes, i que serviran per al videobook i per analitzar tècniques per a interpretar davant la càmera.

 

Contingut

Treball basat en les tècniques de Stanislavski i Meisner. S’impartiran eines per alliberar les emocions i aprendre a seguir els impulsos en escena. Es treballaran escenes en anglès, espanyol o català (a petició de l’alumne), i es parlarà dels passos que ha de seguir un/a actor o actriu per iniciar la seva carrera a Hollywood.

Les escenes treballades es gravaran durant l’última sessió del curs, amb equip professional i a dues càmeres, i s’entregaran un cop ja editades perquè serveixin com a material per a videobook.

Christian Rodrigo

christianrodrigo02-1464198558 (2)

Fundador i mestre del Christian Rodrigo Actors Studio de Hollywood, ha format a actors de tot el món, principiants i de renom. Actor internacional, establert a Hollywood, format amb els millors coaches d’interpretació del món i amb una àmplia experiència davant la càmera i als escenaris. És membre de la companyia de teatre americana The Actors’ Gang dirigida per Tim Robbins. I entre uns altres, ha treballat amb John Malkovich, Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, Tim Robbins o Danny Trejo. Amb més de 2.000 hores d’experiència davant la càmera, com a actor ha participat en 10 llargmetratges, 50 curtmetratges i diverses sèries de televisió. El seu treball més recent va ser la participació com a actor de repartiment en la segona temporada de la sèrie Snatch produïda per Sony. En l’actualitat està preparant dos llargormetratges com a protagonista que es rodaran entre els Estats Units i Mèxic el 2020. Té una llarga experiència com a productor també, i és el soci fundador de les productora Full Emotions amb seu a Los Angeles i a Barcelona.