Actua! Intensius – INICIACIÓ A LA CÀMERA

APRÈN ELS ASPECTES BÀSICS DE L’INTERPRETACIÓ AUDIOVISUAL

Dissabte 20 de gener del 2018

De 10h a 14h (4 hores)

Possible continuitat amb el curs d’A!Tardes CÀMERA-1

Elisabet Assens

Preu general: 45€

Preu alumnes Actua!: 40,5€

Descripció del curs

Aquest curs va dirigit a alumnes interessats en endinsar-se al món de la interpretació audiovisual, tant cinematogràfica com televisiva i de publicitat.

 

Objectiu

Aprendre els aspectes fonalmentals i més importants per ser capaços d’interpretar davant la càmera d’una forma clara, convincent i natural.

 

Contingut

Farem un breu recorregut per alguns dels principals conceptes teòrics que tota actriu i tot actor de cinema necessita saber, i els combinarem amb exercicis pràctics que ens ajudaran a prendre consciència del que projectem a la càmera, com ens veiem a través de l’objectiu, i quins aspectes hem de tenir en compte a l’hora de realitzar una actuació més clara i focalitzada, sense perdre la naturalitat pròpia.

El material audiovisual estarà disponible per a l’alumne una vegada finalitzat el curs.

Elisabet Assens

ELISABET2

Actriu, professora d’interpretació, directora d’actors, coach i ajudant de càsting, Elisabet Assens porta 10 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral i audiovisual, tant de manera activa com a docent. Des de fa 3 anys s’encarrega de la direcció acadèmica de l’Escola Actua!Studio, on també exerceix com a professora de les assignatures d’Interpretació davant la càmera de menors i adults. En l’àmbit audiovisual, ha participat com a actriu en 13 projectes, d’entre els quals destaquen els llargmetratges Lo Que Queda de Vida (2014, seleccionat al Festival de Cine Global de la República Dominicana) i El Secreto de Angelina (actualment en producció), i els curtmetratges Exit(2011, seleccionat en més de 15 festivals internacionals) i Lights (Premi al millor curtmetratge al Festival Art With Impact 2014 de San Francisco i seleccionat al Filmets Film Festival, 2014). Com a ajudant de càsting ha col·laborat recentment amb la última pel·lícula de Jaume Balagueró (Musa, 2017) i en el càsting de la segona temporada del Crack (2017) de Joel Joan (realitzat a Actua!Studio).