Actua! Intensius – INTERPRETACIÓ CÀMERA

L’ART DE VIURE SOTA CIRCUMSTÀNCIES IMAGINÀRIES

19, 20, 21, 25, 26 i 28 de setembre y 2 i 3 d’octubre, de 17h a 21h

32 hores

17h a 21h

Christian Rodrigo

Preu general: 320€

Preu alumnes Actua!: 288€

Descripció del curs

Curs intensiu d’interpretació per a teatre, cinema i televisió.

 

Objectiu del curs

Aprendre tècnica interpretativa teatral i audiovisual i conèixer els requeriments d’un actor/actriu per a entrar a treballar a l’indústria de Hollywood de la mà d’un actor, director i docent amb experiència en aquest camp.

 

Contingut

Treball basat en les tècniques de Stanislavski i Meisner. S’impartiran eines per alliberar les emocions i aprendre a seguir els impulsos en escena. Es treballaran escenes en anglès, espanyol o català (a petició de l’alumne), i es parlara dels passos que ha de seguir un actor per iniciar la seva carrera a Hollywood.

Christian Rodrigo

christianrodrigo12-1464198522

Fundador i mestre del Christian Rodrigo Actors Studio de Hollywood, ha format a actors de tot el món, principiants i de renom. Actor internacional, establert a Hollywood, format amb els millors coaches d’interpretació del món i amb una àmplia experiència davant la càmera i als escenaris. És membre de la companyia de teatre americana The Actors’ Gang dirigida per Tim Robbins. I entre uns altres, ha treballat amb John Malkovich, Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, Tim Robbins o Danny Trejo.