EL BUFÓ, AVUI - Actua
19757
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19757,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

       EL BUFÓ, AVUI

       L’art del Bufó

 

       amb Lluís Elias

       d’Els Joglars

Dates

7 d’octubre


Horari

de 10 a 14h


Preu

45€


Més informació

Escriu a hola@actuastudio.com


Contacta

 Truca al 933606112

DESCRIPCIÓ DE L’INTENSIU

Així com el pallasso no es dedica a fer pallassades, el bufó tampoc fa bufonades. Si l’un ens fa riure i plorar a partir de la seva innocència, l’altre ho fa amb el seu enginy.

MONOGRÀFIC

Bojos, nans, homes de plaer formaven part de la cort dels Àustries espanyols. El Bufó té la ingrata fortuna de posseir algun tret físic que el fa absolutament diferent a la resta. Avui en dia, en la època borbònica del segle XXI, abunden els bufons. No formen part de la cort, però els llegim als diaris, a les xarxes socials, a la TV, als teatres. Un rei d’avui en dia li va preguntar a un nan: “qui és més enginyós, Déu o el Diable?” La resposta no l’explicaré; contesti-la vostè mateix senyor bufó si vol formar part de la nostra reial família de prodigis.

LLUÍS ELIAS

ELIAS-web1

Ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista d’ELS JOGLARS durant 18 anys. Director escènic i dramaturg de la Cia. Albacity Corporation de Castilla–La Mancha. Professor d’Interpretació amb una molt àmplia experiència docent. Director d’escena i actor.

Cognoms (obligatori)