ENTRENAMENT CREATIU

Durant tot el curs oferim la modalitat híbrida, de manera que els/les alumnes que per motius sanitaris hagin de quedar-se a casa, poden seguir les classes via online.

Les sessions que per restriccions sanitàries no es puguin realitzar presencialment es faran en format online, dins l’horari i calendari habituals.

Aquest curs de teatre és un aprofundiment en les eines d’interpretació teatral que, no solament li serveixen a un actor / actriu en escena, sinó també a qualsevol que en el seu dia a dia, ja sigui a la feina o en els seus moments d’oci, pretengui fer ús de el seu cos i la seva veu com a elements comunicatius, potenciar les seves qualitats, la seva personalitat i els seus punts forts, per a que l’acte comunicatiu sigui més precís, efectiu i plaent.

Treballarem totes les habilitats i tècniques necessàries per conèixer i enriquir la pròpia proposta escènica. El moviment, la veu, la creació de personatge, l’espai escènic, l’atmosfera creada pels propis actors i actrius / comunicadors en escena, el subtext, alhora que no perdem mai de vista els objectius.

D’altra banda, les emocions també seran objecte de treball durant el curs; identificar-les per poder-les expressar més clarament, i detectar quins són els bloquejos que ens impedeixen accedir-hi i exterioritzar de la forma que volem.

A l’Entrenament Creatiu ens centrem en arribar al receptor des de la pròpia veritat, en empatitzar amb l’audiència tot donant-li la nostra atenció perquè el missatge li arribi amb més efectivitat. Per últim, a partir dels treballs realitzats a classe escollirem els projectes més interessants de cada alumne/a (individuals, en parelles o en grup) per presentar-los i testar-los davant d’un públic, de manera que poguem aplicar les tècniques interpretatives teatrals apreses i valorar-ne els resultats.

Dilluns, Dimecres i Dijous de 19h a 21
5, 7, 8, 12, 14 i 15 de Juliol

Nuria Abad

130€

10% de descompte abans del 15 de maig.

Nivel mitjà

Curs  dirigit a alumnes/as que a qualsevol que en el seu dia a dia, ja sigui a la feina o en els seus moments d’oci, pretenguin fer ús de el seu cos i la seva veu com a elements comunicatius, potenciar les seves qualitats, la seva personalitat i els seus punts forts, perquè l’acte comunicatiu sigui més precís, efectiu i plaent.

12 places

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció.

Continguts

 • L’acte comunicatiu
  La consciència del cos. El llenguatge no verbal. La coherència física amb el text dit.
 • La veu
  Treball vocal i de dicció. La projecció de la veu i la respiració.
 • L’espai escènic
  Creació de l’espai escènic per l’actor / actriu o comunicador / a. Consciència de l’espai i de la projecció de l’energia sobre l’escenari.
 • Moviments escènics
  Com l‘actor / actriu o comunicador / a justifica les accions i moviments en escena.
 • Les emocions
  Les emocions bàsiques i els sentiments. Els estats físics i emocionals. Cerca de bloquejos i alliberament de les emocions a través del cos.
 • Les atmòsferes al teatre
  Creació d’un espai amb una energia determinada per l’emoció.
 • Creació de personatge
  Diferents tècniques per crear un personatge. El cos, la psicologia i la veu d’aquesta nova persona que vam crear perquè tingui llibertat sobre l’escenari.
 • Els objectius del personatge en l’escena
  Els subtextos i els estímuls que fan reaccionar al personatge. I el més important, què fa el meu personatge en escena per aconseguir el seu objectiu.
 • Presentació davant del públic

Nuria Abad

Nuria Abad
Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte ForerUna nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, FriendsEl MausoleuDeu NegretsAcció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.