Eli web 2 (2)
Elisabet Assens

Directora Acadèmica

Més info

Actriu, professora d’interpretació, directora d’actors, coach i ajudant de càsting, Elisabet Assens porta 10 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral i audiovisual, tant de manera activa com a docent. Des de fa 3 anys s’encarrega de la direcció acadèmica de l’Escola Actua!Studio, on també exerceix com a professora de les assignatures d’Interpretació davant la càmera de menors i adults. En l’àmbit audiovisual, ha participat com a actriu en nombrosos i premiats curtmetratges i llargmetratges, d’entre els quals destaquen els llargmetratges Lo Que Queda de Vida (2014, seleccionat al Festival de Cine Global de la República Dominicana) i El Secreto de Angelina (actualment en producció), i els curtmetratges Exit (2011, seleccionat en més de 15 festivals internacionals) i Lights (Premi al millor curtmetratge al Festival Art With Impact 2014 de San Francisco i seleccionat al Filmets Film Festival, 2014). Com a ajudant de càsting ha col·laborat recentment amb la última pel·lícula de Jaume Balagueró (Musa, 2017) i en el càsting de la segona temporada del Crack (2017) de Joel Joan (realitzat a Actua!Studio).

ALAIN CHIPOT_web
Alain Chipot

Professor i Cap d’Estudis Professionals

Més info

Actor, director i professor de mètode lecoq i de clown, porta més de 30 anys dedicant-se al món de l’interpretació teatral en totes les seves vessants. Format al Centre Dramatique de la Courneuve (França), ha treballat amb Pierre Constant, Bernard Sobel, Bruno Bayen i Fernando Arrabal. En cinema i televisió, amb Miguel Hernández, Fernando Trueba, Carlos Plaza, Joan Maria Guell i J.F.Charansonnet, entre d’altres. A Actua!Studio s’encarrega de supervisar i coordinar la secció Professional Actua!Pro, i també és professor de teatre d’Actua!Tardes. El seu últim treball com a director ha estat Te lo contaré en un viaje, representada al Teatre Gaudí a principis d’any. “L’actor ideal ha de ser capaç de rebre l’ànima dels demés”

xavier mercade (3)
Xavi Mercadé

Coordinador Acadèmic i professor

Més info

Actor i Pedagog Teatral. Llicenciat en Psicopedagogia, Màster universitari en estudis avançats de teatre (Treball de fi de màster: “La pedagogía teatral en el desenvolupament emocional i psicològic de l’adolescent”), especialitat en direcció escènica. Diplomat en Magisteri d’Educacio Primària. Format pedagogia teatral amb l’actriu Sílvia Escuder.Format en Interpretació amb l’actor Pep Vila. Format veu i dicció amb Marta Montiel. Format en pedagogía teatral amb Cristina Gámiz. Llicenciat en psicopedagogia i Diplomat en Magisteri. Professor d’Interpretació teatral a la Universitat Internacional de Catalunya.

Cofundador de la productora teatral “La Gàrgola” on hi treballa com actor. Actualment ha estat actor principal a “El Brindis”, sota la direcció de Cristina Cervià. En teatre ha dirigit l’obra de “L’enemic del poble” de Henrick Ibsen. Actor de microteatre a l’obra: “Necessites un psicòleg” en el Espai Galliner del FITAG. Actor a “Arsènic por compassió” (adaptació), paper protagonista. Actor a “El sopar dels idiotes” (adaptació), paper protagonista. Actor a “Esto no es arte” (adaptació de l’obra “Arte”, de Yasmina Rezza), paper protagonista.També és codirector i coordinador pedagògic de l’àrea d’interpretació d’Scennic (curs intensiu d’arts escèniques), i realitza classes d’iniciació al teatre a la Universitat Internacional de Catalunya. Ha dirigit diverses obres amb adolescents i ha escrit i dirigit diversos musicals on hi han participat més de 700 persones. Direcció i dramatúrgia “Vadeteatre”, alumnes d’interpretació de l’escola de teatre. Direcció del musical “Show Time”.Direcció i guió del musical “Canta contes”. Direcció i guió del musical “La llegenda de Bell-lloc”.Direcció i guió del musical “Clown”. Direcció i guió del musical “6 monedes de plata”. Direcció i guió del musical “Somni”. Direcció de l’obra “El malalt imaginari” (adaptació). Direcció de l’obra “Arsènic por compassió” (adaptació). Direcció de “Arte” (adaptació). Direcció de “La cena de los idiotas” (adaptació). A Actua!Studio s’encarraguera de la coordinació d’estudis de les diferents seccions formatives de l’Escola.

Maripaz Correa

Administradora i Comptable

Més info
andrea jimenez
Andrea Jiménez

Gestió Audiovisual i Community Manager

Més info

Graduada en Comunicació, actriu i ballarina. El seu perfil professional barreja la passió per la comunicació amb les arts escèniques. Docent de cant, dansa i teatre a diferents escoles d’arts escèniques de Barcelona. Certificada en teatre musical com a Vocal Process Musical Theatre Performer. Formació professional de dansa a Som-hi dansa (Barcelona) i Pineapple Dance Studios (Londres). Formada en Interpretació avançada. Directora, coordinadora i professora del stage artístic On stage. Responsable de gestió de reserves i Community manager. Productora de Yala, el documental. Actriu a Croissants normals de dissabte (Microteatre Barcelona). Actriu a Croissants normales de sábado (microteatr
Madrid). En Actua! Studio, és responsable de la producció, processament, edició i muntatge de tot el material audiovisual generat per l’acadèmia, així com la responsable de dinamitzar i gestionar les diferents xarxes socials.

Marta Masip

Atenció a l’alumna/e

Més info
Nuria abad_010319
Nuria Abad

Professora d’Interpretació i Coach d’actors

Més info

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.

Pau Sastre_web_1
Pau Sastre

Professor d’Interpretació

Més info

Actor i professor d’Interpretació. Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (des de 2005) i al programa Tècnica Meisner des de 2008 amb Javier Galitó- Cava Interpretació amb Montse Esteve (2000) Interpretació amb Montse Esteve (2000). Workshops: Biomecànica Teatral amb Nikolaj Karpov i M. Smaevich; Grotowsky amb Sigmund Molick, deixeble de Grotowsky; Presència actoral amb Isabel Úbeda, de l’Odin Théâtre; Tribuana –ment, cos, veu- amb Tapa Sudana, assistent de Peter Brook; Dramatúrgia de l’espai amb Moreno Bernard. Màster en Coaching Executiu i Personal, Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama i formació en Mindfulness, PNL i Psicologia.

En els 15 anys de carrera d’actor professional ha actuat en teatres com el Romea, la Beckett, el TNC, la Biblioteca de Catalunya o el Lliure, entre molts d’altres. També ha fet televisió, apareixent en sèries com La Riera, Kubala Moreno i Manchón, Golobica TV, Comptes o Malsons SL. Disposa d’una àmplia trajectòria com a docent, professió que ha compaginat amb la d’actor des dels seus inicis, especialment en l’aprenentatge de tècniques d’interpretació, i el treball d’escenes i de text. Pots consultar el seu CV complert a  www.pausastreactor.com.

MAI-ROJAS
Mai Rojas

Professor de Teatre Físic i Mim

Més info

Actor i director de teatre físic, és llicenciat en Interpretació Textual i en Teatre Físic i Mim. Ha treballat per: Brecha, Giratablas, l’Skene, Theatre d’L’Ange Fo,entre d’altres. Ha realitzat tallers a Costa Rica, Puerto Rico i Anglatera entre d’altres paisos. Treballa al Cirque du Soleil i al 2013 va crear la seva pròpia companyia Los Escultores del Aire, amb la que en la actualitat està duent a terme gires tant per Europa com pel continent americà, presentant els espectacles La Leyenda del Fauno y el Viaje y Tuberías.

FERRAN TERRAZA_4
Ferran Terraza

Professor d’Interpretació

Més info

Ferran Terraza és actor i professor d’ Interpretació. Al llarg de la seva carrera artística ha treballat en teatre, cinema i televisió. En teatre, ha participat en més de vint-i-cinc obres, entre les quals destaquen: Les obres completes de William Shakespeare (abreujades) (dir.: Jess Winfield), Gòtic Urbà (dir.: James de Paul), Maleits (dir.: Josep Pere Peyró), Somni d`una nit d`estiu (dir.: Pitus Fernàndez), Cartes d’ amor (dir.: Josep Mª Vidal), Les tres germanes (dir.: Ariel García Valdés), El martirio de San Sebastián (La Fura dels Baus), Títol per determinar (dir.: Iván Morales), Tras la puerta (dir.: Marc González ), Te lo contaré en un viaje (dir.: Alain Chipot). En les quatre darreres temporades, ha representat ininterrompudament el monòleg Tributo a Pepe Rubianes. Paral.lelament, ha protagonitzat, al llarg de dues temporades, Orgasmos.La Comedia al Teatre Club Capitol.

En cinema, ha protagonitzat la coneguda pel·lícula REC , de Jaume Balagueró i Paco Plaza, participant posteriorment a REC 2 i REC 4 Apocalipsis. Altres títols de la seva filmografia són: Messi (dir.: Alex de la Iglesia), 25 Kilates (dir.: Patxi Amezcua), Mejor que nunca (dir.: Dolors Payàs),  Way Down (dir.: Jaume Balagueró). A la televisió, ha intervingut en sèries com Nit i Dia, La Riera, Kubala, Moreno i Manchón, El cor de la ciutat, La Via Augusta, Psico-express, Laberint d`ombres, Aguila Roja, Pelotas, Yo soy Bea, Sin tetas no hay paraíso, Hospital Central, Los hombres de Paco,…entre moltes d’ altres.

 

Enric Cusí EQUIP
Enric Cusí

Professor de Dicció i Doblatge

Més info

Director, adaptador i actor de doblatge des de l’any 1984. Ha treballat  en diversos muntatges de la companyia Adrià Gual dirigida per Ricard Salvat, i a la companyia d’Enric Majó i del centre dramàtic de la Generalitat.  Darrerament ha participat com actor al musical “Somriures i llàgrimes” i a “Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare, i ha dirigit “Don Juan Tenorio” i el muntatge històric dels cent anys de la Mancomunitat titulat “Enric Prat de la Riba. Un somni”.  En cinema ha treballat en més de 20 produccions i ha  participat a moltes series de televisió. Va  realitzar i presentar durant 18 temporades el programa “Boulevard” de cançó francesa a Com ràdio i a Ràdio Estel.

Pedro 2
Pedro B. Abreu

Col·laborador

Més info

Guionista i director amb seu a Barcelona, ​​Madrid, València i gairebé qualsevol llar amb un compte de Netfilx. Ha treballat amb grans marques, dirigint campanyes per Burger King, Red Bull, Endesa, Cepsa, Wallapop, Ford, Mixta, 13th Street Chanel, Universal, ONCE, Glovo, Cornetto, Farmaindustria, Letsbonus, Intex, UAX i Mahou, entre moltes . Els seus videoclips per alguns dels artistes més rellevants de l’panorama nacional sumen més de 250 milions de visites a youtube. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat CEU Cardenal Herrera. Especialitzat en Filmmaking a la Universitat Sueca d’Art, Cultura i Comunicació a Malmö, on va dirigir els seus primers treballs. Curtmetratges de baix pressupost amb una recepció extraordinària en festivals. KISS THE BRIDE (2006) es va colar a la secció oficial de el festival més important de Suècia, el Festival Internacional de Cinema de Göteborg, i va obtenir diversos premis nacionals. Ja a Espanya, es va instal·lar a Barcelona, ​​on va cursar el Màster propi, el Màster Oficial en Direcció Cinematogràfica i el Postgrau en Direcció de Fotografia a l’ESCAC. El seu projecte final de carrera EL MONTE DELA LLUNA (2009), estrenat al 62 ° Festival de Cannes, va ser proclamat Millor Curtmetratge Espanyol de 2009 per l’Agència Espanyola de Curtmetratges (ACE). Premis i Nominacions: Premis a l’Millor Anunci i a l’Millor Director Novell en els Premis Nacionals de Producció Publicitària de Sevilla, i Sols de Plata i Bronze al Festival Iberoamericà de Comunicació Publicitària de Bilbao. Millor Spot per TV amb Casanova al Festival Internacional de Publicitat i Humor Smile. Finalista al Notodo Filmfest amb Spark, i en els Premis 40 Principals amb Qui de Pablo Alborán. El seu primer llargmetratge, BLUE RAI, ha rebut el Premi de l’Públic en la secció Zonazine de Festival de Cinema de Màlaga (2017). Present en Secció Oficial de més de 20 festivals, recentment ha obtingut el premi a millor guió al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sao Paulo, i ha estat seleccionada a les candidatures dels XI Premis Gaudí

Alejo Levis_1
Alejo Levis

Professor d’Interpretació

Més info

Director audiovisual, guionista, dramaturg i director de teatre. Ha realitzat durant més de 20 anys videoclips i publicitat per a marques com Seat, Vokswagen, Nestcafé, Cruzcampo etc, o grups com “Los Secretos”, “Fundación Tony Manero” etc. En la primavera de 2014 va estrenar “Tot semblava perfecte” el seu primer llargmetratge com a director, en el qual també signa el guió i el muntatge. Ha estat seleccionada entre d’altres al Festival de cinema de Màlaga, o el D’A de Barcelona. El seu segon llarg “No quiero perderte nunca” produïda per Life & Pictures es va estrenar al juliol de l’any 2018, després de participar al Festival de cinema de Màlaga i guanyar el premi especial de jurat de Festival de cinema català Somcinema. És guionista de el llargmetratge “14 days with Victor” de Arcadia Motion Pictures, estrenat al Festival de Sitges 2010, i seus són també curtmetratges multi-premiats com “Waste”, o “L’infern dels amants cruels” amb la companyia de dansa “Hotel” .Per teatre ha escrit i dirigit “el temps immòbil” estrenat al Fringe de Madrid, i programat a la sala Kubick (Madrid) ia la Seca (Barcelona). “LifeSpoiler”, co-escrita i dirigida costat de Marc Angelet. Va ser estrenada a la sala Flyhard, on s’ha reposat quatre temporades, i s’ha re-muntat a Chicago i Bogotà. És també el co-dramaturg i escenògraf, de “Immortal” amb Bruno Oro, estrenada al Club Capitol de Barcelona. El text de “La Vall Inquietant” va ser finalista l’any passat de el prestigiós premi Quim Masó, i el 2020 a més estrena com a dramaturg i director, “Val Val Val” a la Sala Atrium, i la “La festa de l’segle” un text per a la companyia la Llarga. També és el coautor de “Cobertura” amb Bruno Oro i Clara Segura, a més d’escenògraf, o responsable de el disseny de vídeo de la mateixa. Ha realitzat la part audiovisual de tot tipus d’espectacles, per a sales independents, grans teatres i sales de concerts. Destaquen “Sang Lunar” de de Xavier Albertí al Centre Dramàtic Nacional, “Nit de Reis” de Pau Carrió (Grec 2017 i Teatre Lliure), o “El biògraf” a la Sala Beckett. Al TNC ha treballat en “Voyager” de Marc Angelet, “Striptrist” de Pere Faura, o “Annus Oribilis” d’Albert Arribas.

oscar mas
Òscar Mas

Professor de Teatre Musical

Més info

Actor i cantant de llarga trajectòria, debuta professionalment com a cantant l’any 1976. Paral·lelament, inicia la seva carrera com a actor. Ha participat a Mar i Cel, de Dagoll Dagom, en el paper d’Osman; per aquest personatge va ser nominat com a millor actor de repartiment en els premis de la Associació d’actors i Directors de Catalunya el 1989. En cinema ha participat, entre d’altres, en les següents pel·lícules: La Plaça del Diamant, Asalto al Banco Central, Bar-Cel-Ona, Nunca estás en casa, Un único deseo. També ha intervingut en diversos espais i sèries de TVE i TV3. En la seva trajectòria teatral, destaquen Mar i Cel, Flor de Nit, La Flauta Màgica i Cançó d’Amor i de Guerra (Gran Teatre del Liceu) d’entre més de 30 actuacions en obres representades al Teatre Lliure, Teatre Romea, el Teatre Condal i al Teatre Gaudí. “El teatre és amor per la tècnica, per la precisió, per la recerca constant de l’excel·lència. Això vol dir amor pel públic. La docència m’ha permès participar en l’intercanvi generacional d’aquests valors.”

Oriol Castro-Herero_web
Oriol Castro

Coordinador, Productor i Professor d’Interpretació en anglès

Més info

Actor, guionista i professor d’interpretació en anglès. Des que era adolescent s’ha format en Interpretació, mentre més tard cursava el grau d’Estudis Anglesos a la UB i un màster en Guió de Ficció a l’ECIB. El seu entrenament actoral inclou formació dramàtica a l’escola Eòlia, així com cursos amb Mel Churcher, Luci Lenox i Boyan Ivic. Ha combinat el seu aprenentatge interpretatiu amb altres feines, com la de professor d’anglès. També ha treballat dins l’equip de comunicació de projectes del Parlament Europeu, i com a realitzador de diversos spots de disseminació per l’EIT Health. Entre la seva trajectòria artística, ha estat co-director i actor del grup de teatre de la UB, i ha actuat en diferents projectes teatrals estrenats al Sant Andreu Teatre o a La Seca Espai Brossa, així com a diversos curts i videoclips. El 2017, va escriure, dirigir i protagonitzar la seva primera pel•lícula de baix pressupost “Minnesota”, que va seguir el 2019 amb “ring of a man called sheshonq”, actualment en postproducció

lluis-elias
Lluis Elias

Professor d’Interpretació

Més info

Actor i director teatral de llarga trajectòria reconeguda. Diplomat en Magisteri per la UB. Formació actoral a l’Escola d’Actors de Barcelona (EAB).  Director escènic al Institut del Teatre de Barcelona. Format en Cinema a l’escola New York Film Academy a New York. Treballà com a ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista d’Els Joglars durant 18 anys. Director escènic i dramaturg de la cia. Albacity Corporation de Castilla – La Mancha. Director de la cia Albacity Corporation. En aquestes dues companyies ha protagonitzat, dirigit i participat en més de 30 obres de teatre. Com a docent, ha impartit classes d’interpretació i tallers diversos a l’Institut del Teatre de Barcelona, Col·legi de Teatre de Barcelona, Escola d’actors de Barcelona, Centre de Formació Teatral “El galliner” , Universitat Politècnica de Catalunya, Tallers a l’aire lliure en el centre de formació RUPIT – PRUIT, Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic, Factoria Di-Mô, Buenafuente’s Actors.

WhatsApp Image 2020-09-25 at 1.40.35 PM
Gisela Juanet 

Professora de FOL

Més info

Imparteix el postgrau d’arts en viu de la UB i el programa sobre gestió de programacions de teatre per a infants a l’Institut del Teatre. Actualment cursant el grau de Comunicació.
Formada des de nena en l’educació artística (dansa clàssica i contemporània, art dramàtic, circ i màgia), s’inicia molt jove en el terreny professional com actriu i ballarina, i la seva carrera s’orienta en la gestió de projectes culturals.

En el 2003 forma part de l’equip que crea VIU EL TEATRE, plataforma d’arts escèniques per a públic familiar i primera infància on actualment és la cap de projectes i desenvolupen activitats culturals pel Teatre Romea, el parc d’atraccions Tibidabo, l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres. També forma part de l’equip de producció del festival de teatre per a joves RBLS. Co-creadora de PINTAMÚSICA i CINEMÚSICA, experiències sensorials per a nadons estrenats al CCCB i actualment en gira nacional i internacional. Segueix formant-se anualment en cursos puntuals en diferents àmbits de les gestió cultural. Puntualment escriu i col·labora sobre gestió cultural en mitjans de comunicació especialitzats.

A Actua!Studio és professora de l’assignatura FOL (Formació i Orientació Laboral)

geijutsu sakuhin
Aina Juanet

Professora de FOL

Més info

Productora a la Nau Ivanow i productora freelance amb diversos projectes independents. Responsable de producció de la companyia Espai Dual (amb “BE GOD IS”, teatre gestual, circ i música en directe), i de l’espectacle “Correspondència” (de Jordi Casado). També és part de l’equip de producció de LAminimAL Teatre (cia dirigida per Daniela De Vecchi) i ha sigut la responsable de producció de Hui Basa i de la producció en gira de Ragazzo.

Anteriorment ha treballat com a auxiliar de producció, comunicació i administració a La Perla 29, ha sigut coordinadora de l’Escola d’Arts Escèniques de l’Escola IPSI, dirigida per La Perla 29, i ha fet suport puntual de producció durant 13 temporades de Viu el Teatre.

De forma voluntària, és membre de la Junta de l’Associació Cultural Casa Orlandai de Sarrià i de la comissió d’impuls de l’Economia Social i Solidària al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

És graduada superior del CFGS Producció d’audiovisuals, ràdio i espectacles a l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) i Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra.

Foto PACA PORTILLO (2)
Paca Portillo

Professora de Dansa

Més info

Ballarina i coreògrafa professional, formada en diferents estils de ball com el clàssic, el hip-hop, flamenc, els balls de saló i el contemporani, porta donant classes des de 1992 a nombroses escoles, companyies de ball, orquestres i teatres. Coreògrafa i ballarina de grans esdeveniments i convencions per a la Volkswagen, Oraldine i Expozaragoza. Ha Realitzat treballs coreogràfics per a l’obra de teatre “Ex” dirigida per Abel Folk, per a Televisió de Catalunya, per la companyia de teatreKaddish. Co-coreògrafa i ballarina en els dos últims anys 2011 i 2012 del trofeu “Joan Gamper”.

Oscar Boix
Oscar Boix

Professor d’Interpretació

Més info

Actor i professor especialitzat en improvisació i desinhibició. Amb àmplia experiència al teatre, va estudiar direcció, escenografia i interpretació. Es especialista en el treball d’alliberament emocional i concretament en la por al ridícul, el pànic escènic i la vergonya. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest. Ha col·laborat amb Comediants a L’ arbre de la memoria i Dimonis; amb La Cubana: a Un día a l’ Opera” (actor col.laborador). Ha participat a la sèrie El Crack de TV3 (segona temporada) Ha dirigit els següents espectacles infantils amb la companyia Mots de Fusta, amb la Companyia Bate Rosa a ” L’ artesà Dels planetes“, que va quedar finalista Premis Mutis de teatre, secció juvenil. Ha participat com a actor a Clara i Soulman, finalista als Premis del Siges Terror Film Festival. Properament: actor a la película El año de la plaga de Carlos Martín Herrera que s’estrena l’estiu de 2018. També ha participat com a improvisador a Match, dins el festival d’improvisació de Granada. Recentment ha participat com a actor a les següents obres de teatre: Pentateatre Volum 3, Emociones i Verónica. Com a actor-cantant ha participat a Sweeney Todd de la Cía Maisomtots, que va guanyar el Premi Guineueta 2004 a millor espectacle musical. Per últim, també és actor de publicitat, recentmenlt ha participat en anuncis de Wing Italia i Aquarius.

Laura Porta
Laura Porta

Professora d’Interpretació

Més info

Actriu i professora d’Interpretació. Graduada en Comunicació Audiovisual (Universiat Autònoma de Barcelona) i en Interpretació (Col·legi de Teatre), complementa la seva formació amb docents com Llàtzer García, Ferran Utzet, Iván Morales o José Sanchís Sinisterra. Crea la cia. La Virtuosa, guanyadora del Premi Popular de la Mostra de Teatre de Barcelona, amb “Catalunya triomfant o el rellotge sense agulles” (2015). Desde 2016 participa com actriu i dramaturga en el laboratori de creació escènica Peripècies, liderat per Sergi Belbel a la Sala Beckett, i amb el que ha estrenat “Fantasmes”(2017), “IF-FI”(2018) i “Por”(2019). En teatre l’hem pogut veure també a “Llançament” , “3 Lo(r)cas” o “Gusstafson R60”. Recentment ha aparegut a la serie “Les de l’hòquei” (TV3) i protagonitzat la sitcom “Bany compartit” (TVE). A l’Escola és professora del curs Interpretació Grans de la secció Actua! Joves.

Yone Martí
Yone Martí

Professora d’Interpretació 

Més info

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i TV, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Terrorific Film Fest o Videoarte a la fresca. També a format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com LeVirage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. A Actua! studio és professora del grup de Petits i Joves d’Actua! Joves, Stages i Casals d’Estiu, així com cursos intensius d’interpretació davant la càmera, que porta impartint des d’els inicis de creació de l’Escola.

Raquel Jezequel_2
Raquel Jezequel

Professora de Teatre Musical 

Més info

Actriu, cantant i ballarina, va néixer el 1995 i resideix a Barcelona. Està llicenciada en el recorregut de teatre musical per l’escola Aules. També graduada en Pre-musical per l’escola Coco Comín. Té estudis de solfeig, harmonia i piano al Taller de Músics de Barcelona, ​​i va estudiar un any a l’escola London School of musical theatre de Londres en l’especialitat de Teatre Musical. Recentment part de l’elenc de «La botiga dels Horrors» al teatre Coliseum sota direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix. També va ser elenc de «Rent» al maig de 2019 al teatre Condal sota direcció de Daniel Anglès. En 2018 va protagonitzar el personatge de Carrie en «Carrie, el musical» al Teatre Gaudí de Barcelona i també va ser membre de l’elenc de «Broadway a Cappella». Va estrenar també el seu propi espectacle musical «Em dic Fanny Brice» al Teatre Eòlia, sota direcció de David Pintó. Altres treballs destacats serien el 2018, com a membre de l’equip artístic en Zuu dinner experience, cantant solista al dinner xou Ivy Resta Lounge i cantant solista en el també dinner xou El Mama i la Papa. Raquel a més va participar a la Nit de musicals de 2017 cantant el tema «Defying Gravity».