Eli web 2 (2)
Elisabet Assens

Directora Acadèmica

Més info

Actriu, professora d’interpretació, directora d’actors, coach i ajudant de càsting, Elisabet Assens porta 10 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral i audiovisual, tant de manera activa com a docent. Des de fa 3 anys s’encarrega de la direcció acadèmica de l’Escola Actua!Studio, on també exerceix com a professora de les assignatures d’Interpretació davant la càmera de menors i adults. En l’àmbit audiovisual, ha participat com a actriu en nombrosos i premiats curtmetratges i llargmetratges, d’entre els quals destaquen els llargmetratges Lo Que Queda de Vida (2014, seleccionat al Festival de Cine Global de la República Dominicana) i El Secreto de Angelina (actualment en producció), i els curtmetratges Exit (2011, seleccionat en més de 15 festivals internacionals) i Lights (Premi al millor curtmetratge al Festival Art With Impact 2014 de San Francisco i seleccionat al Filmets Film Festival, 2014). Com a ajudant de càsting ha col·laborat recentment amb la última pel·lícula de Jaume Balagueró (Musa, 2017) i en el càsting de la segona temporada del Crack (2017) de Joel Joan (realitzat a Actua!Studio).

ALAIN CHIPOT_web
Alain Chipot

Director Teatral, Professor i Cap d’Estudis Professionals

Més info

Actor, director i professor de mètode lecoq i de clown, porta més de 30 anys dedicant-se al món de l’interpretació teatral en totes les seves vessants. Format al Centre Dramatique de la Courneuve (França), ha treballat amb Pierre Constant, Bernard Sobel, Bruno Bayen i Fernando Arrabal. En cinema i televisió, amb Miguel Hernández, Fernando Trueba, Carlos Plaza, Joan Maria Guell i J.F.Charansonnet, entre d’altres. A Actua!Studio s’encarrega de supervisar i coordinar la secció Professional Actua!Pro, i també és professor de teatre d’Actua!Tardes. El seu últim treball com a director ha estat Te lo contaré en un viaje, representada al Teatre Gaudí a principis d’any. “L’actor ideal ha de ser capaç de rebre l’ànima dels demés”

arnau equip
Arnau Poch

Director de Gestió i Comunicació 

Més info

Responsable de comunicació, marketing i gestió de projectes. Llicenciat i postgraduat en Comunicació, ha treballat en diversos projectes empresarials tot duent a terme tasques de gestió de projectes, coordinació i comunicació corporativa online i offline. Amant de la música, la cultura i l’art, a Actua!studio es responsabilitza de la gestió de projectes, administrativa i comercial, així com del marketing digital i la comunicació, tot donant visibilitat a totes les activitats que es duen a terme al Centre. Juntament amb Direcció Acadèmica, col·labora en la revisió, perfeccionament i millora de l’oferta formativa de l’Escola, així com de la resta de serveis, permetent així que Actua!Studio pugui oferir una formació actualitzada, innovadora i de la màxima qualitat. “La bona relació, comunicació i respecte entre les persones  és la base de qualsevol projecte, sigui de l’àmbit que sigui”.

andrea jimenez
Andrea Jiménez

Gestió Audiovisual i Community Manager

Més info

Graduada en Comunicació, actriu i ballarina, el seu perfil professional barreja la passió per la comunicació amb les arts escèniques. Docent de cant, dansa i teatre a diferents escoles d’arts escèniques de Barcelona. Certificada en teatre musical com a Vocal Process Musical Theatre Performer. Formació professional de dansa a Som-hi dansa (Barcelona) i Pineapple Dance Studios (Londres). Formada en Interpretació avançada. Directora, coordinadora i professora del stage artístic On stage. Responsable de gestió de reserves i Community manager. Productora de Yala, el documental. Actriu en Croissants normals de dissabte (Microteatre Barcelona). Actriu en Croissants normals de dissabte (microteatre
Madrid). En Actua! Studio, és responsable de la producció, processament, edició i muntatge de tot el material audiovisual generat per l’acadèmia, així com la responsable de dinamitzar i gestionar les diferents xarxes socials.

xavier mercade (3)
Xavier Mercadé

Coordinador Acadèmic

Més info

Actor i Pedagog Teatral. Llicenciat en Psicopedagogia, Màster universitari en estudis avançats de teatre (Treball de fi de màster: “La pedagogía teatral en el desenvolupament emocional i psicològic de l’adolescent”), especialitat en direcció escènica. Diplomat en Magisteri d’Educacio Primària. Format pedagogia teatral amb l’actriu Sílvia Escuder.Format en Interpretació amb l’actor Pep Vila. Format veu i dicció amb Marta Montiel. Format en pedagogía teatral amb Cristina Gámiz. Llicenciat en psicopedagogia i Diplomat en Magisteri. Professor d’Interpretació teatral a la Universitat Internacional de Catalunya.

Cofundador de la productora teatral “La Gàrgola” on hi treballa com actor. Actualment ha estat actor principal a “El Brindis”, sota la direcció de Cristina Cervià. En teatre ha dirigit l’obra de “L’enemic del poble” de Henrick Ibsen. Actor de microteatre a l’obra: “Necessites un psicòleg” en el Espai Galliner del FITAG. Actor a “Arsènic por compassió” (adaptació), paper protagonista. Actor a “El sopar dels idiotes” (adaptació), paper protagonista. Actor a “Esto no es arte” (adaptació de l’obra “Arte”, de Yasmina Rezza), paper protagonista.També és codirector i coordinador pedagògic de l’àrea d’interpretació d’Scennic (curs intensiu d’arts escèniques), i realitza classes d’iniciació al teatre a la Universitat Internacional de Catalunya. Ha dirigit diverses obres amb adolescents i ha escrit i dirigit diversos musicals on hi han participat més de 700 persones. Direcció i dramatúrgia “Vadeteatre”, alumnes d’interpretació de l’escola de teatre. Direcció del musical “Show Time”.Direcció i guió del musical “Canta contes”. Direcció i guió del musical “La llegenda de Bell-lloc”.Direcció i guió del musical “Clown”. Direcció i guió del musical “6 monedes de plata”. Direcció i guió del musical “Somni”. Direcció de l’obra “El malalt imaginari” (adaptació). Direcció de l’obra “Arsènic por compassió” (adaptació). Direcció de “Arte” (adaptació). Direcció de “La cena de los idiotas” (adaptació). A Actua!Studio s’encarraguera de la coordinació d’estudis de les diferents seccions formatives de l’Escola.

Nuria abad_010319
Nuria Abad

Directora, Professora d’Interpretació i Coach d’actors

Més info

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.

Pau Sastre_web_1
Pau Sastre

Actor i Professor d’Interpretació

Més info

Actor i professor d’Interpretació. Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (des de 2005) i al programa Tècnica Meisner des de 2008 amb Javier Galitó- Cava Interpretació amb Montse Esteve (2000) Interpretació amb Montse Esteve (2000). Workshops: Biomecànica Teatral amb Nikolaj Karpov i M. Smaevich; Grotowsky amb Sigmund Molick, deixeble de Grotowsky; Presència actoral amb Isabel Úbeda, de l’Odin Théâtre; Tribuana –ment, cos, veu- amb Tapa Sudana, assistent de Peter Brook; Dramatúrgia de l’espai amb Moreno Bernard. Màster en Coaching Executiu i Personal, Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama i formació en Mindfulness, PNL i Psicologia.

En els 15 anys de carrera d’actor professional ha actuat en teatres com el Romea, la Beckett, el TNC, la Biblioteca de Catalunya o el Lliure, entre molts d’altres. També ha fet televisió, apareixent en sèries com La Riera, Kubala Moreno i Manchón, Golobica TV, Comptes o Malsons SL. Disposa d’una àmplia trajectòria com a docent, professió que ha compaginat amb la d’actor des dels seus inicis, especialment en l’aprenentatge de tècniques d’interpretació, i el treball d’escenes i de text. Pots consultar el seu CV complert a  www.pausastreactor.com.

MAI-ROJAS
Mai Rojas

Actor, Director i Professor de Teatre Físic i Mim

Més info

Actor i director de teatre físic, és llicenciat en Interpretació Textual i en Teatre Físic i Mim. Ha treballat per: Brecha, Giratablas, l’Skene, Theatre d’L’Ange Fo,entre d’altres. Ha realitzat tallers a Costa Rica, Puerto Rico i Anglatera entre d’altres paisos. Treballa al Cirque du Soleil i al 2013 va crear la seva pròpia companyia Los Escultores del Aire, amb la que en la actualitat està duent a terme gires tant per Europa com pel continent americà, presentant els espectacles La Leyenda del Fauno y el Viaje y Tuberías.

FERRAN TERRAZA_4
Ferran Terraza

Actor i Professor d’Interpretació

Més info

Ferran Terraza és actor i professor d’ Interpretació. Al llarg de la seva carrera artística ha treballat en teatre, cinema i televisió. En teatre, ha participat en més de vint-i-cinc obres, entre les quals destaquen: Les obres completes de William Shakespeare (abreujades) (dir.: Jess Winfield), Gòtic Urbà (dir.: James de Paul), Maleits (dir.: Josep Pere Peyró), Somni d`una nit d`estiu (dir.: Pitus Fernàndez), Cartes d’ amor (dir.: Josep Mª Vidal), Les tres germanes (dir.: Ariel García Valdés), El martirio de San Sebastián (La Fura dels Baus), Títol per determinar (dir.: Iván Morales), Tras la puerta (dir.: Marc González ), Te lo contaré en un viaje (dir.: Alain Chipot). En les quatre darreres temporades, ha representat ininterrompudament el monòleg Tributo a Pepe Rubianes. Paral.lelament, ha protagonitzat, al llarg de dues temporades, Orgasmos.La Comedia al Teatre Club Capitol.

En cinema, ha protagonitzat la coneguda pel·lícula REC , de Jaume Balagueró i Paco Plaza, participant posteriorment a REC 2 i REC 4 Apocalipsis. Altres títols de la seva filmografia són: Messi (dir.: Alex de la Iglesia), 25 Kilates (dir.: Patxi Amezcua), Mejor que nunca (dir.: Dolors Payàs),  Way Down (dir.: Jaume Balagueró). A la televisió, ha intervingut en sèries com Nit i Dia, La Riera, Kubala, Moreno i Manchón, El cor de la ciutat, La Via Augusta, Psico-express, Laberint d`ombres, Aguila Roja, Pelotas, Yo soy Bea, Sin tetas no hay paraíso, Hospital Central, Los hombres de Paco,…entre moltes d’ altres.

 

Enric Cusí EQUIP
Enric Cusí

Actor, Doblador i Professor de Dicció i Doblatge

Més info

Director, adaptador i actor de doblatge des de l’any 1984. Ha treballat  en diversos muntatges de la companyia Adrià Gual dirigida per Ricard Salvat, i a la companyia d’Enric Majó i del centre dramàtic de la Generalitat.  Darrerament ha participat com actor al musical “Somriures i llàgrimes” i a “Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare, i ha dirigit “Don Juan Tenorio” i el muntatge històric dels cent anys de la Mancomunitat titulat “Enric Prat de la Riba. Un somni”.  En cinema ha treballat en més de 20 produccions i ha  participat a moltes series de televisió. Va  realitzar i presentar durant 18 temporades el programa “Boulevard” de cançó francesa a Com ràdio i a Ràdio Estel.

Alejo Levis_1
Alejo Levis

Director de Teatre i Cinema, Dramaturg i Guionista

Més info

Director de teatre i cinema, dramaturg i guionista. Ha treballat durant anys com a realitzador de publicitat per a empreses com ColaCao, Volkswagen, Vichy Català, Seat i Cruzcampo entre d’altres, com a realitzador de videoclips (Fundación Tony Manero, Los Secretos,…) i de televisió (Polònia, TV3).
Ha treballat de muntador de pel·lícules com “The Birthday” d’Eugenio Mira, i és co-guionista de llargmetratges com “14 days with Victor” de Roman Parrado. El 2014 va estrenar el seu primer llargmetratge com a director i guionista “Tot Semblava Perfecte”, al Festival de cinema de Màlaga. En el mateix festival estrena el seu segon llargmetratge “No quiero perderte nunca” en 2017, pel·lícula que va rebre el premi del Jurat del Festival de cinema Català de Lleida 2017, i s’estrena en sales comercials de tot Espanya al juliol d’aquest any. També ha dirigit diversos curtmetratges entre els quals destaca “Como jugar a pilas y cacos” i “Waste”, codirigit amb Laura Sisteró, premiat en un gran nombre de festivals. En teatre destaquen les seves obres “El temps immòbil” amb Carla Torres i Anna Alarcón, “LifeSpoiler” amb Vicky Luengo i Bruna Cusí, o “Immortal” amb Bruno Oro.

oscar mas
Òscar Mas

Actor, Cantant i Professor de Teatre Musical

Més info

Actor i cantant de llarga trajectòria, debuta professionalment com a cantant l’any 1976. Paral·lelament, inicia la seva carrera com a actor. Ha participat a Mar i Cel, de Dagoll Dagom, en el paper d’Osman; per aquest personatge va ser nominat com a millor actor de repartiment en els premis de la Associació d’actors i Directors de Catalunya el 1989. En cinema ha participat, entre d’altres, en les següents pel·lícules: La Plaça del Diamant, Asalto al Banco Central, Bar-Cel-Ona, Nunca estás en casa, Un único deseo. També ha intervingut en diversos espais i sèries de TVE i TV3. En la seva trajectòria teatral, destaquen Mar i Cel, Flor de Nit, La Flauta Màgica i Cançó d’Amor i de Guerra (Gran Teatre del Liceu) d’entre més de 30 actuacions en obres representades al Teatre Lliure, Teatre Romea, el Teatre Condal i al Teatre Gaudí. “El teatre és amor per la tècnica, per la precisió, per la recerca constant de l’excel·lència. Això vol dir amor pel públic. La docència m’ha permès participar en l’intercanvi generacional d’aquests valors.”

TONYCORVILLO small
Tony Corvillo

Actor de Cinema, Teatre i TV i Professor d’Interpretació a Càmera

Més info

Actor amb àmplia experiència en cinema, TV i teatre. Graduat amb honors en Estudis Teatrals, s’ha format a Estats Units i ha participat a sèries com El Príncipe, La Riera, Infidels, Hospital Central, ha treballat per a directors com Jaume Balagueró, Carlos Cañeque o Jaime Falero, i en obres com La Torre de la Defense, al Teatre Lliure.

lluis-elias
Lluis Elias

Actor, Director Escènic i Professor d’Interpretació

Més info

Actor i director teatral de llarga trajectòria reconeguda, treballà com a ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista d’Els Joglars durant 18 anys. Director escènic i dramaturg de la cia. Albacity Corporation de Castilla – La Mancha. Ha treballat impartint classes durant molt de temps tant  d’interpretació teatral com d’interpretació per càmera. Recentment a creat dirigit la lectura dramàtica de poemes d’Edgar Allan Poe Tot Cuinant Poe, que ha tingut un gran èxit de públic i de crítica.

Marc Puig i Perez
Gisela Guitart

Actriu i Professora d’Interpretació per a joves

Més info

Actriu i professora d’Interpretació per a joves. Graduada per l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD, Institut del Teatre) i formada en diverses escoles de prestigi de Barcelona i en l’estranger (Departament KALD, Puppet l’Alternative Theatre, DAMU University), ha participat en diversos curtmetratges (Flush de toilet , Per Madrid, Una nit com aquella, ESCAC) i diverses obres de teatre Negro que te quiero verde, Incògnit i Christmas Tals of Terror. A Actua! Studio és professora de la secció de Cursos de Teatre, Cinema i Musical per Petits i Joves Actua! Teens.

Foto PACA PORTILLO (2)
Paca Portillo

Coreògrafa i Professora de Dansa

Més info

Ballarina i coreògrafa professional, formada en diferents estils de ball com el clàssic, el hip-hop, flamenc, els balls de saló i el contemporani, porta donant classes des de 1992 a nombroses escoles, companyies de ball, orquestres i teatres. Coreògrafa i ballarina de grans esdeveniments i convencions per a la Volkswagen, Oraldine i Expozaragoza. Ha Realitzat treballs coreogràfics per a l’obra de teatre “Ex” dirigida per Abel Folk, per a Televisió de Catalunya, per la companyia de teatreKaddish. Co-coreògrafa i ballarina en els dos últims anys 2011 i 2012 del trofeu “Joan Gamper”.

Oscar Boix
Oscar Boix

Actor, Dramaturg i Professor d’Interpretació

Més info

Actor i professor especialitzat en improvisació i desinhibició. Amb àmplia experiència al teatre, va estudiar direcció, escenografia i interpretació. Es especialista en el treball d’alliberament emocional i concretament en la por al ridícul, el pànic escènic i la vergonya. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest. Ha col·laborat amb Comediants a L’ arbre de la memoria i Dimonis; amb La Cubana: a Un día a l’ Opera” (actor col.laborador). Ha participat a la sèrie El Crack de TV3 (segona temporada) Ha dirigit els següents espectacles infantils amb la companyia Mots de Fusta, amb la Companyia Bate Rosa a ” L’ artesà Dels planetes“, que va quedar finalista Premis Mutis de teatre, secció juvenil. Ha participat com a actor a Clara i Soulman, finalista als Premis del Siges Terror Film Festival. Properament: actor a la película El año de la plaga de Carlos Martín Herrera que s’estrena l’estiu de 2018. També ha participat com a improvisador a Match, dins el festival d’improvisació de Granada. Recentment ha participat com a actor a les següents obres de teatre: Pentateatre Volum 3, Emociones i Verónica. Com a actor-cantant ha participat a Sweeney Todd de la Cía Maisomtots, que va guanyar el Premi Guineueta 2004 a millor espectacle musical. Per últim, també és actor de publicitat, recentmenlt ha participat en anuncis de Wing Italia i Aquarius.

Laura Porta
Laura Porta

Actriu i Professora d’Interpretació

Més info

Actriu i professora d’Interpretació. Graduada en Comunicació Audiovisual (Universiat Autònoma de Barcelona) i en Interpretació (Col·legi de Teatre), complementa la seva formació amb docents com Llàtzer García, Ferran Utzet, Iván Morales o José Sanchís Sinisterra. Crea la cia. La Virtuosa, guanyadora del Premi Popular de la Mostra de Teatre de Barcelona, amb “Catalunya triomfant o el rellotge sense agulles” (2015). Desde 2016 participa com actriu i dramaturga en el laboratori de creació escènica Peripècies, liderat per Sergi Belbel a la Sala Beckett, i amb el que ha estrenat “Fantasmes”(2017), “IF-FI”(2018) i “Por”(2019). En teatre l’hem pogut veure també a “Llançament” , “3 Lo(r)cas” o “Gusstafson R60”. Recentment ha aparegut a la serie “Les de l’hòquei” (TV3) i protagonitzat la sitcom “Bany compartit” (TVE). A l’Escola és professora del curs Interpretació Grans de la secció Actua! Joves.

Yone Martí
Yone Martí

Actriu i Professora d’Interpretació Teatral i Càmera per a joves

Més info

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i TV, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Terrorific Film Fest o Videoarte a la fresca. També a format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com LeVirage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. A Actua! studio és professora del grup de Petits d’Actua! Teens.