Elisabet Assens
Elisabet Assens

Directora Acadèmica

Veure biografía

Actriu, docent i ajudant de càsting, va iniciar la seva formació com a actriu a l’Institut del Teatre de Vic. Posteriorment es va formar en teatre amb Luana Laubeski, CEM (gestió emocional i programació mental) amb Nuria Abad i Huang Danwei, tècnica i entrenament actoral amb Fernando Piernas i Javier Daulte, interpretació per a cinema/TV amb Joaquín Oristrell i Esteve Rovira, Commedia dell’Arte i màscara amb Felipe Cabezas i Víctor Zegarra, Gestalt amb Mercedes Bolivar, consciencia corporal amb Ivan Andrade, entre d’altres. També va estudiar llenguatge musical i veu al Taller de Músics de Barcelona, i Subtitulació i Doblatge a l’ESCAC-UVic. És llicenciada en Traducció i Interpretació (anglès i francès) i va obtenir el Certificat d’Aptitud Pedagògica per la UB. Actualment cursa el Postgrau en Projectes Pedagògics i Escènics de l’Institut del Teatre.

En cinema/TV destaquen els seus rols a Lo que queda de vida (llargmetratge seleccionat al Festival de Cine Global de la República Dominicana), Exemption (nominat a l’Almeria Western Film Festival), Lights (premi al milllor curtmetratge al Festival Art With Impact de San Francisco i seleccionat al Filmets Film Festival) o Queda-te’l tu (seleccionat al Festival Inexperto, Cines Alexandra). Participa en sèries com Los Herederos de la Tierra (Netflix), Postkarten (XTVL), Emerson (youtube), The Rotten Rain (pilot), i en videoclips per a bandes com Menaix à Trua o Bizarre.

En teatre va treballar durant 3 anys a la companyia The Golden Hat Theatre Company, amb la qual va fer 4 gires nacionals. En cartellera ha participat en obres com Baño de Damas (Teatreneu), Devorah Cabaret Show (Aquitania Teatre), La Edad de la Ciruela (Carro de Baco y Sala Cincómonos), Alfredo Sea Session (Can Felipa, Carro de Baco y Sala Cincómonos), Observada (bolos benèfics privats) o Deseo (Sala Cincómonos). Com a cantautora ha actuat al Mélange Factor (UK), als Paddington Games de Londres, o a les jam sessions de la Sala Fénix.

Com a ajudant de càsting, ha col·laborat amb les directores de càsting Cristina Campos i Anna Gonzàlez en projectes dirigits per Joel Joan i Héctor Claramunt, Jaume Balagueró, o Jordi Frades, entre d’altres. En conseqüència, imparteix les masterclass de self-tape als/les alumnes del Tercer curs del CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral a Actua!Studio.

Alain Chipot
Alain Chipot

Professor i Cap d’Estudis Professionals

Veure biografía

Actor, director i professor de mètode lecoq i de clown, porta més de 30 anys dedicant-se al món de l’interpretació teatral en totes les seves vessants. Format al Centre Dramatique de la Courneuve (França), ha treballat amb Pierre Constant, Bernard Sobel, Bruno Bayen i Fernando Arrabal. En cinema i televisió, amb Miguel Hernández, Fernando Trueba, Carlos Plaza, Joan Maria Guell i J.F.Charansonnet, entre d’altres. A Actua!Studio s’encarrega de supervisar i coordinar la secció Professional Actua!Pro, i també és professor de teatre d’Actua!Tardes. El seu últim treball com a director ha estat Te lo contaré en un viaje, representada al Teatre Gaudí a principis d’any. “L’actor ideal ha de ser capaç de rebre l’ànima dels demés”

Xavier Mercadé
Xavi Mercadé

Coordinador Acadèmic i professor

Veure biografía

Actor i Pedagog Teatral. Llicenciat en Psicopedagogia, Màster universitari en estudis avançats de teatre (Treball de fi de màster: “La pedagogía teatral en el desenvolupament emocional i psicològic de l’adolescent”), especialitat en direcció escènica. Diplomat en Magisteri d’Educacio Primària. Format pedagogia teatral amb l’actriu Sílvia Escuder.Format en Interpretació amb l’actor Pep Vila. Format veu i dicció amb Marta Montiel. Format en pedagogía teatral amb Cristina Gámiz. Llicenciat en psicopedagogia i Diplomat en Magisteri. Professor d’Interpretació teatral a la Universitat Internacional de Catalunya.
Cofundador de la productora teatral “La Gàrgola” on hi treballa com actor. Ha estat actor principal a “El Brindis”, sota la direcció de Cristina Cervià. Actor principal a “Ferides”, sota la direcció de Nuria Florensa i Ricard Martí; i actor protagonista a “Kalumba”, sota la direcció de Yago Alonso.
Com a pedagog teatral, dona sessions de formació en instituts i escoles de Catalunya. També és codirector i coordinador pedagògic de l’àrea d’interpretació d’Scennic (curs intensiu d’arts escèniques), i realitza classes d’iniciació al teatre a la Universitat Internacional de Catalunya.
Com a pedagog teatral, ha dirigit l’obra de “L’enemic del poble” de Henrick Ibsen, “El malalt imaginari” de Moliere, “Arsènic per compassió” de Frank Capra, “El sopar dels idiotes” de Francis Veber i “Art” de Yasmina Reza. També ha fet la direcció i dramatúrgia de “Vadeteatre”, amb alumnes d’interpretació de l’escola de teatre Artur Iscla. Ha dirigit diverses obres amb adolescents i ha escrit i dirigit diversos musicals on hi han participat més de 700 persones: “Show time”, “Canta contes”, “Clown”, “6 monedes de plata” i “Somni”

A Actua!Studio s’encarrega de la direcció i la coordinació d’estudis de les diferents seccions formatives de l’Escola.

1E6A6712-blackwhite
Maripaz Correa

Gestió i Comunicació

Veure biografía

Els seus inicis en Teatre i Cinema van ser com a actriu i assistent de producció. Va començar l’any 2006 treballant en la companyia de teatre educatiu The Golden Hat Theatre, fent gires per Espanya i Portugal, com a actriu, assistent de direcció i productora durant diversos anys. Va col·laborar també en projectes com «Salvador» (pel·lícula, 2006) o «No es país para Negras» (obra de teatre, 2014).
Fruit de les seves dos grans inquietuds, decideix crear la seva pròpia agència d’espectacles i animacions a Barcelona el 2015, treballant per clients habituals com Benetton o Hard Rock Café, produint espectacles i esdeveniments de diferents disciplines.
S’ha format en Comedia del Arte amb Felipe Cabezas, Teatro Tribuana amb Tapa Sudana, Interpretación Teatral con Eriko Silveira, Acting Skills a la London Drama School, així com cursos y tallers de Producció Executiva i Bubble Art, entre altres.
Ha treballat a l’àrea comercial en les distribuïdores de teatre escolar Eina d’Escola i Escenarios Educativos entre 2010 i 2015.
Ha ampliat les seves capacitats de màrqueting i gestió online obtenint diplomes en diferents cursos, com Publicitat en Google Ads, Màrqueting digital, Big Data i Gestió empresarial, formació que continua ampliant en l’actualitat.

Joana Burzón
Joana Burzón

Gestió Audiovisual i Community Manager

Veure biografía

Productora i graduada en Comunicació Audiovisual. La seva experiència professional ha anat de la mà amb la seva passió per les arts escèniques. Ha planificat i organitzat els actes de la Fundació del Teatre Romea. També s’ha encarregat de la producció dins l’agència de publicitat Publispec, encarregada del màrqueting i comunicació del grup Focus. Formada en community manegement, és responsable de dinamitzar i gestionar les diferents xarxes socials, així com la producció, processament, edició i muntatge de tot el material audiovisual generat per l’acadèmia.

Oriol Castro-Herero
Oriol Castro

Coordinador i Professor d’Interpretació en anglès

Veure biografía

Actor, guionista i professor d’interpretació en anglès. Des que era adolescent s’ha format en Interpretació, mentre més tard cursava el grau d’Estudis Anglesos a la UB i un màster en Guió de Ficció a l’ECIB. El seu entrenament actoral inclou formació dramàtica a l’escola Eòlia, així com cursos amb Mel Churcher, Luci Lenox i Boyan Ivic. Ha combinat el seu aprenentatge interpretatiu amb altres feines, com la de professor d’anglès. També ha treballat dins l’equip de comunicació de projectes del Parlament Europeu, i com a realitzador de diversos spots de disseminació per l’EIT Health. Entre la seva trajectòria artística, ha estat co-director i actor del grup de teatre de la UB, i ha actuat en diferents projectes teatrals estrenats al Sant Andreu Teatre o a La Seca Espai Brossa, així com a diversos curts i videoclips. El 2017, va escriure, dirigir i protagonitzar la seva primera pel•lícula de baix pressupost “Minnesota”, que va seguir el 2019 amb “ring of a man called sheshonq”, actualment en postproducció

Nuria Abad
Nuria Abad

Professora d’Interpretació i Coach d’actors

Veure biografía

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.

Mai Rojas
Mai Rojas

Professor de Teatre Físic i Mim

Veure biografía

Actor i director de teatre físic, és llicenciat en Interpretació Textual i en Teatre Físic i Mim. Ha treballat per: Brecha, Giratablas, l’Skene, Theatre d’L’Ange Fo,entre d’altres. Ha realitzat tallers a Costa Rica, Puerto Rico i Anglatera entre d’altres paisos. Treballa al Cirque du Soleil i al 2013 va crear la seva pròpia companyia Los Escultores del Aire, amb la que en la actualitat està duent a terme gires tant per Europa com pel continent americà, presentant els espectacles La Leyenda del Fauno y el Viaje y Tuberías.

Enric Cusí
Enric Cusí

Professor de Dicció i Doblatge

Veure biografía

Director, adaptador i actor de doblatge des de l’any 1984. Ha treballat  en diversos muntatges de la companyia Adrià Gual dirigida per Ricard Salvat, i a la companyia d’Enric Majó i del centre dramàtic de la Generalitat.  Darrerament ha participat com actor al musical “Somriures i llàgrimes” i a “Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare, i ha dirigit “Don Juan Tenorio” i el muntatge històric dels cent anys de la Mancomunitat titulat “Enric Prat de la Riba. Un somni”.  En cinema ha treballat en més de 20 produccions i ha  participat a moltes series de televisió. Va  realitzar i presentar durant 18 temporades el programa “Boulevard” de cançó francesa a Com ràdio i a Ràdio Estel.

Pau Sastre
Pau Sastre

Professor d’Interpretació

Veure biografía

Actor i professor d’Interpretació. Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (des de 2005) i al programa Tècnica Meisner des de 2008 amb Javier Galitó- Cava Interpretació amb Montse Esteve (2000) Interpretació amb Montse Esteve (2000). Workshops: Biomecànica Teatral amb Nikolaj Karpov i M. Smaevich; Grotowsky amb Sigmund Molick, deixeble de Grotowsky; Presència actoral amb Isabel Úbeda, de l’Odin Théâtre; Tribuana –ment, cos, veu- amb Tapa Sudana, assistent de Peter Brook; Dramatúrgia de l’espai amb Moreno Bernard. Màster en Coaching Executiu i Personal, Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama i formació en Mindfulness, PNL i Psicologia.

En els 15 anys de carrera d’actor professional ha actuat en teatres com el Romea, la Beckett, el TNC, la Biblioteca de Catalunya o el Lliure, entre molts d’altres. També ha fet televisió, apareixent en sèries com La Riera, Kubala Moreno i Manchón, Golobica TV, Comptes o Malsons SL. Disposa d’una àmplia trajectòria com a docent, professió que ha compaginat amb la d’actor des dels seus inicis, especialment en l’aprenentatge de tècniques d’interpretació, i el treball d’escenes i de text. Pots consultar el seu CV complert a  www.pausastreactor.com.

AAGULLO_6-1-blackwhite
Alexandra Agulló 

Professora de Cos i Veu

Veure biografía

Actriu, professora d’interpretació, cos i veu. Graduada en Cinema i Comunicació Audiovisual a l’ESCAC i en interpretació a l’Estudi Nancy Tuñón-Jordi Olivé, complementa la seva formació amb programes d’entrenament professional amb Fernando Piernas, Esteve Rovira, Ferran Utzet o Manuel Lombardero, entre d’altres. Es forma també en tècnica vocal i en dansa, i cursa el CEC (Certificat d’Estudis Corporals) a la Universitat Sorbonne Nouvelle de París.

A París, crea el col·lectiu Anima, amb el qual guanya el premi de joves creadors contemporanis del Théâtre de l’Atelier Bleu amb l’obra Fellen: née de la Terre i amb la qual també crea Anima, una peça laboratori que es mostra a diversos festivals de França i Alemanya. Actualment treballa en la creació del projecte A mí me salbó Elena Malova, de Cía. La Gavatxa.

En teatre, forma part de la companyia fixe del Teatre de l’Epée de Bois, a la Cartoucherie de París, interpretant peces de Lorca i Molière com a actriu, i treballant a la vegada com a responsable artística de l’equip franc-espanyol de la mà del director del teatre, Antonio Díaz-Florián. També actua i balla al Théâtre de la Bastille amb Pas d’équidistance… Y a-t-il un rapport avec les chevaux?

En televisió, col·labora en sèries com Los Herederos de la Tierra, Psicopatologia digital amb el Doctor Soler, Pop ràpid, o Percepciones. I en cinema, guanya diversos premis per la seva interpretació Bonsai.

Paralel·lament, també fa de directora artística de diversos projectes (publicitaris, cinematogràfics i teatrals) i des del 2017 es llança a l’escriptura i direcció dels seus propis projectes audiovisuals.

IMG_2507-blackwhite
Rubén Pérez

Professor de FOL

Veure biografía

Graduat en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, anteriorment s’havia format en Interpretació al Col•legi de Teatre de Barcelona. També es va postgraduat en Actuació amb la companyia La Perla 29 i ha realitzat diferents cursos i tallers al llarg de la seva trajectòria.
Va debutar com a professional amb la companyia Males Companyies amb l’espectacle En Alta Mar sota la direcció d’Alberto Diaz i amb La Perla 29 a l’espectacle Tonio, el poeta, dirigit per Oriol Broggi.
També ha participat com a actor als projectes es La tempesta i Heroïs, dirigides per Marc Angelet; La visita de la vella dama, O ya no entiendo lo que està pasando o ya no pasa lo que estabaentendiendo al Festival TNT, les dues dirigides per Jorge Picó; i als projectes Com si mitja taronja gegant se m’estigués pixant a sobre i La festa de les cadires, dirigides per Roger Torns. Va continuar treballant durant set anys a la companyia Teatre del Repartidor participant en els espectacles Bodas de sangre, La dama boba, Fuenteovejuna, La celestina, El lazarillo de Tormes, dirigits per Pepa Calvo.
També va participar com a actor protagonista a la pel•lícula PaleFace (Rostre Pàl•lid), sota la direcció d’Arnau Segarra Braunstein, produïda per Les Films d’Ottokar.
L’any 2018 va passar a formar part de la companyia Els Joglars, iniciant la seva trajectòria a la companyia amb l’espectacle SeñorRuiseñor, dirigit de Ramón Fontserè, espectacle coproduït pel Centro Dramático Nacional (CDN) i el Teatro Calderón de Valladolid que va girar pel circuit nacional durant fins a finals del 2021 i fent temporada als Teatros del Canal.
Com a autor, ha desenvolupat els projectes La Costa, Contraindicaciones para no echar a perder una lechuga iceberg, En Europa siemprellueve; i, com a director hi destaquen els projectes YesBut So Whatde David Mamet i SieteSegundosde Falk Richter (In GodWe Trust), Sala Mirador, Madrid, 2022.
Pel que fa a la seva carrera com a pedagog, ha participat des del 2010 en les iniciatives dels projectes Lazzigags, El Corifeu, Ludoteca PELL i al Patronat de Cornellà.

A Actua!Studio és professora de l’assignatura FOL (Formació i Orientació Laboral)

Òscar Mas
Òscar Mas

Professor de Teatre Musical

Veure biografía

Actor i cantant de llarga trajectòria, debuta professionalment com a cantant l’any 1976. Paral·lelament, inicia la seva carrera com a actor. Ha participat a Mar i Cel, de Dagoll Dagom, en el paper d’Osman; per aquest personatge va ser nominat com a millor actor de repartiment en els premis de la Associació d’actors i Directors de Catalunya el 1989. En cinema ha participat, entre d’altres, en les següents pel·lícules: La Plaça del Diamant, Asalto al Banco Central, Bar-Cel-Ona, Nunca estás en casa, Un único deseo. També ha intervingut en diversos espais i sèries de TVE i TV3. En la seva trajectòria teatral, destaquen Mar i Cel, Flor de Nit, La Flauta Màgica i Cançó d’Amor i de Guerra (Gran Teatre del Liceu) d’entre més de 30 actuacions en obres representades al Teatre Lliure, Teatre Romea, el Teatre Condal i al Teatre Gaudí. “El teatre és amor per la tècnica, per la precisió, per la recerca constant de l’excel·lència. Això vol dir amor pel públic. La docència m’ha permès participar en l’intercanvi generacional d’aquests valors.”

Paca Portillo
Paca Portillo

Professora de Dansa

Veure biografía

Ballarina i coreògrafa professional, formada en diferents estils de ball com el clàssic, el hip-hop, flamenc, els balls de saló i el contemporani, porta donant classes des de 1992 a nombroses escoles, companyies de ball, orquestres i teatres. Coreògrafa i ballarina de grans esdeveniments i convencions per a la Volkswagen, Oraldine i Expozaragoza. Ha Realitzat treballs coreogràfics per a l’obra de teatre “Ex” dirigida per Abel Folk, per a Televisió de Catalunya, per la companyia de teatreKaddish. Co-coreògrafa i ballarina en els dos últims anys 2011 i 2012 del trofeu “Joan Gamper”.

Oscar Boix
Oscar Boix

Professor d’Interpretació

Veure biografía

Actor i professor especialitzat en improvisació i desinhibició. Amb àmplia experiència al teatre, va estudiar direcció, escenografia i interpretació. Es especialista en el treball d’alliberament emocional i concretament en la por al ridícul, el pànic escènic i la vergonya. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest. Ha col·laborat amb Comediants a L’ arbre de la memoria i Dimonis; amb La Cubana: a Un día a l’ Opera” (actor col.laborador). Ha participat a la sèrie El Crack de TV3 (segona temporada) Ha dirigit els següents espectacles infantils amb la companyia Mots de Fusta, amb la Companyia Bate Rosa a ” L’ artesà Dels planetes“, que va quedar finalista Premis Mutis de teatre, secció juvenil. Ha participat com a actor a Clara i Soulman, finalista als Premis del Siges Terror Film Festival. Properament: actor a la película El año de la plaga de Carlos Martín Herrera que s’estrena l’estiu de 2018. També ha participat com a improvisador a Match, dins el festival d’improvisació de Granada. Recentment ha participat com a actor a les següents obres de teatre: Pentateatre Volum 3, Emociones i Verónica. Com a actor-cantant ha participat a Sweeney Todd de la Cía Maisomtots, que va guanyar el Premi Guineueta 2004 a millor espectacle musical. Per últim, també és actor de publicitat, recentmenlt ha participat en anuncis de Wing Italia i Aquarius.

Laura Porta
Laura Porta

Professora d’Interpretació

Veure biografía

Actriu i professora d’Interpretació. Graduada en Comunicació Audiovisual (Universiat Autònoma de Barcelona) i en Interpretació (Col·legi de Teatre), complementa la seva formació amb docents com Llàtzer García, Ferran Utzet, Iván Morales o José Sanchís Sinisterra. Crea la cia. La Virtuosa, guanyadora del Premi Popular de la Mostra de Teatre de Barcelona, amb “Catalunya triomfant o el rellotge sense agulles” (2015). Desde 2016 participa com actriu i dramaturga en el laboratori de creació escènica Peripècies, liderat per Sergi Belbel a la Sala Beckett, i amb el que ha estrenat “Fantasmes”(2017), “IF-FI”(2018) i “Por”(2019). En teatre l’hem pogut veure també a “Llançament” , “3 Lo(r)cas” o “Gusstafson R60”. Recentment ha aparegut a la serie “Les de l’hòquei” (TV3) i protagonitzat la sitcom “Bany compartit” (TVE). A l’Escola és professora del curs Interpretació Grans de la secció Actua! Joves.

Yone Martí
Yone Martí

Professora d’Interpretació 

Veure biografía

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i TV, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Terrorific Film Fest o Videoarte a la fresca. També a format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com LeVirage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. A Actua! studio és professora del grup de Petits i Joves d’Actua! Joves, Stages i Casals d’Estiu, així com cursos intensius d’interpretació davant la càmera, que porta impartint des d’els inicis de creació de l’Escola.

Raquel Jezequel
Raquel Jezequel

Professora de Teatre Musical 

Veure biografía

Actriu, cantant i ballarina. Actualment cursant el Grau Universitari de Logopèdia a la Universitat Oberta de Catalunya. Està llicenciada en el Recorregut de Teatre Musical per l’escola Aules i també s’ha graduat en el Grau de Pre-musical a l’escola Coco Comín. Al 2015, va cursar el grau intensiu de Teatre Musical l’escola London School of Musical Theatre de Londres. Ha estudiat solfeig, harmonia i piano al Taller de Músics de Barcelona i compta amb titulació oficial del mètode Estill Voice Craft (nivell 1 i 2) i graus superiors d’ABRSM. En els seus treballs més recents destaquen La Tienda de los Horrores al teatre Coliseum sota direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix i Rent al teatre Condal sota direcció de Daniel Anglès. Al 2018 va protagonitzar el personatge de Carrie a Carrie, el musical al Teatre Gaudí de Barcelona, va ser membre de l’elenc de Broadway a Cappella i també va estrenar el seu propi espectacle musical Em dic Fanny Brice al Teatre Eòlia, sota direcció de David Pintó. Actualment és membre de l’elenc de Desde mi Ventana i treballa com a professora de cant, piano i interpretació.

IMG_6867-e1634652839990-blackwhite
Yucef Zraiby

Professor de Teatre Físic i Mim

Veure biografía

Actor i Director. Ha actuat en diferents muntatges a diverses ciutats del Líban, Espanya, Estònia,
Irlanda, Portugal i Suïssa, destacant la seva feina als espectacles
«Lingua Franca» (Compañía Moon Productions); «Make a Move»-Galway, Irlanda (coproduida per l’EU);
«Anclas» (Companyia La Fusta), «Sommes-nous?» (Cía.Si Tu T’imagines).
Actualment està de gira amb “Go Slow” peça creada amb Neilor Moreno, que es va estrenar
al Festival Theater Spektakel de Zürich i al Festival d’Arts de carrer de la Mercè, Barcelona.
Ha actuat en diversos curtmetratges independents a Espanya i al Líban, com «Tanjara», pel “48 hour film project 2011”, dirigit per Roody Khalil.
Yucef és diplomat i especialitzat en Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic
pel centre Moveo de Barcelona. Ha completat la seva formació en tallers de dansa contemporània, tècnica Lecoq, Butoh i improvisació.
Ha cursat també un any del programa de Teatre en anglès a l’Afilm Actor’s Studio de Sitges (Barcelona).

Alejo Levis
Alejo Levis

Professor d’Interpretació

Veure biografía

Director audiovisual, guionista, dramaturg i director de teatre. Ha realitzat durant més de 20 anys videoclips i publicitat per a marques com Seat, Vokswagen, Nestcafé, Cruzcampo etc, o grups com “Los Secretos”, “Fundación Tony Manero” etc. En la primavera de 2014 va estrenar “Tot semblava perfecte” el seu primer llargmetratge com a director, en el qual també signa el guió i el muntatge. Ha estat seleccionada entre d’altres al Festival de cinema de Màlaga, o el D’A de Barcelona. El seu segon llarg “No quiero perderte nunca” produïda per Life & Pictures es va estrenar al juliol de l’any 2018, després de participar al Festival de cinema de Màlaga i guanyar el premi especial de jurat de Festival de cinema català Somcinema. És guionista de el llargmetratge “14 days with Victor” de Arcadia Motion Pictures, estrenat al Festival de Sitges 2010, i seus són també curtmetratges multi-premiats com “Waste”, o “L’infern dels amants cruels” amb la companyia de dansa “Hotel” .Per teatre ha escrit i dirigit “el temps immòbil” estrenat al Fringe de Madrid, i programat a la sala Kubick (Madrid) ia la Seca (Barcelona). “LifeSpoiler”, co-escrita i dirigida costat de Marc Angelet. Va ser estrenada a la sala Flyhard, on s’ha reposat quatre temporades, i s’ha re-muntat a Chicago i Bogotà. És també el co-dramaturg i escenògraf, de “Immortal” amb Bruno Oro, estrenada al Club Capitol de Barcelona. El text de “La Vall Inquietant” va ser finalista l’any passat de el prestigiós premi Quim Masó, i el 2020 a més estrena com a dramaturg i director, “Val Val Val” a la Sala Atrium, i la “La festa de l’segle” un text per a la companyia la Llarga. També és el coautor de “Cobertura” amb Bruno Oro i Clara Segura, a més d’escenògraf, o responsable de el disseny de vídeo de la mateixa. Ha realitzat la part audiovisual de tot tipus d’espectacles, per a sales independents, grans teatres i sales de concerts. Destaquen “Sang Lunar” de de Xavier Albertí al Centre Dramàtic Nacional, “Nit de Reis” de Pau Carrió (Grec 2017 i Teatre Lliure), o “El biògraf” a la Sala Beckett. Al TNC ha treballat en “Voyager” de Marc Angelet, “Striptrist” de Pere Faura, o “Annus Oribilis” d’Albert Arribas.

Anabel_Riquelme--blackwhite
Anabel Riquelme

Professora d’Interpretació

Veure biografía

Actriu, dramaturga, directora i coach de creació.
Diplomatura en art dramatic. Es va especialitzar en els procesos de creació escènica a amb el Poder de la vulnerabilitat amb Crecimiento Teatral. Ha participat com actriu en diferents montatges teatrals, La cola del paro, Femme (y no) Fatale, Me gusta, [Des]Encuentros (actualment en cartell en el Teatreneu) i Alma (en procès) de creació propia.
Es va formar amb mestres com la Blanca Portillo en el seminari El poder de la palabra, el Carmelo Gómez en La técnica del verso, el Javier Galitó-Cava en el programa de técnica Meisner, la Gracia Querejeta en aprofundir davant la cámara, l’Iván Morales en el seminari de Creació escènica grupal i l’Alejandra Jiménez-Cascón en la dramaturgia a través del actor en escena. En teatre ha dirigit l’obra Adulteros de Woody Allen i La cola del paro amb la cia. Strangers. Actriu en més de 20 montatges teatrals i es part de la cia. Antigua i Barbuda arquitectura de fira. En cinema es actriu en La visita dirigit per el Javier Garcia, 016 amb 3 premis i 5 seleccions nacionals, ¡Ni de coña! com actriu i guionista dirigit per l’Albert Brescó, va participar en la sèrie de televisió Piezas dirigit pel Pol Mallafré (Mockudramas). L’últim treball en el curtmetratge Estaba Cantado va obtenir 4 premis i 46 nominacions internacionals.
Docent en investigació del personatge, iniciació al teatre i acompanyament en procesos de creació col.lectius i individuals.

Lluis Elias
Lluis Elias

Professor d’Interpretació

Veure biografía

Actor i director teatral de llarga trajectòria reconeguda. Diplomat en Magisteri per la UB. Formació actoral a l’Escola d’Actors de Barcelona (EAB).  Director escènic al Institut del Teatre de Barcelona. Format en Cinema a l’escola New York Film Academy a New York. Treballà com a ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista d’Els Joglars durant 18 anys. Director escènic i dramaturg de la cia. Albacity Corporation de Castilla – La Mancha. Director de la cia Albacity Corporation. En aquestes dues companyies ha protagonitzat, dirigit i participat en més de 30 obres de teatre. Com a docent, ha impartit classes d’interpretació i tallers diversos a l’Institut del Teatre de Barcelona, Col·legi de Teatre de Barcelona, Escola d’actors de Barcelona, Centre de Formació Teatral “El galliner” , Universitat Politècnica de Catalunya, Tallers a l’aire lliure en el centre de formació RUPIT – PRUIT, Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic, Factoria Di-Mô, Buenafuente’s Actors.