Eli web 2 (2)
Elisabet Assens

Directora Acadèmica

Més info

Actriu, professora d’interpretació, directora d’actors, coach i ajudant de càsting, Elisabet Assens porta 10 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral i audiovisual, tant de manera activa com a docent. Des de fa 3 anys s’encarrega de la direcció acadèmica de l’Escola Actua!Studio, on també exerceix com a professora de les assignatures d’Interpretació davant la càmera de menors i adults. En l’àmbit audiovisual, ha participat com a actriu en nombrosos i premiats curtmetratges i llargmetratges, d’entre els quals destaquen els llargmetratges Lo Que Queda de Vida (2014, seleccionat al Festival de Cine Global de la República Dominicana) i El Secreto de Angelina (actualment en producció), i els curtmetratges Exit (2011, seleccionat en més de 15 festivals internacionals) i Lights (Premi al millor curtmetratge al Festival Art With Impact 2014 de San Francisco i seleccionat al Filmets Film Festival, 2014). Com a ajudant de càsting ha col·laborat recentment amb la última pel·lícula de Jaume Balagueró (Musa, 2017) i en el càsting de la segona temporada del Crack (2017) de Joel Joan (realitzat a Actua!Studio).

Alain Chipot WEB
Alain Chipot

Cap d’Estudis Actua! Pro

Més info

Actor, director i professor de mètode lecoq i de clown, porta més de 30 anys dedicant-se al món de l’interpretació teatral en totes les seves vessants. Format al Centre Dramatique de la Courneuve (França), ha treballat amb Pierre Constant, Bernard Sobel, Bruno Bayen i Fernando Arrabal. En cinema i televisió, amb Miguel Hernández, Fernando Trueba, Carlos Plaza, Joan Maria Guell i J.F.Charansonnet, entre d’altres. A Actua!Studio s’encarrega de supervisar i coordinar la secció Professional Actua!Pro, i també és professor de teatre d’Actua!Tardes. El seu últim treball com a director ha estat Te lo contaré en un viaje, representada al Teatre Gaudí a principis d’any. “L’actor ideal ha de ser capaç de rebre l’ànima dels demés”

arnau equip
Arnau Poch

Responsable de Comunicació 

Més info

Responsable de comunicació, marketing i gestió de projectes. Llicenciat i postgraduat en Comunicació, ha treballat en diversos projectes empresarials tot duent a terme tasques de gestió de projectes, coordinació i comunicació corporativa online i offline. Amant de la música, la cultura i l’art, a Actua!studio es responsabilitza de la gestió de projectes, administrativa i comercial, així com del marketing digital i la comunicació, tot donant visibilitat a totes les activitats que es duen a terme al Centre. Juntament amb Direcció Acadèmica, col·labora en la revisió, perfeccionament i millora de l’oferta formativa de l’Escola, així com de la resta de serveis, permetent així que Actua!Studio pugui oferir una formació actualitzada, innovadora i de la màxima qualitat. “La bona relació, comunicació i respecte entre les persones  és la base de qualsevol projecte, sigui de l’àmbit que sigui”.

Nuria abad_010319
Nuria Abad

Professora d’interpretació, actriu i terapeuta

Més info

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.

Judith Navarro Royo_1 b-n
Judith Navarro

Professora de teatre físic i mim

Més info

Diplomada i especialitzada en Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic (Tècnica E. Decroux), es forma en paral·lel amb altres professionals del teatre gestual i d’objectes, dansa i moviment, i arts escèniques en general. Integra i participa activament en les companyies Teatre de Fusta i PetitaCompanyia.Desenvolupa també la seva carrera com a Narradora Oral, món al qual accedeix i creix dela mà de Rubén Martínez Santana i Carolina Rueda, entre d’altres. És responsable jurídica i executiva del Festival de Narració Oral de Barcelona, Muntde Mots.

boyan ivic
Boyan Ivic

Professor de tècnica interpretativa, actor i coach d’actors

Més info

Professor d’Interpretació tècnica, director i Coach d’actors. Llicenciat en Art Dramàtic a la Facultat d’Art Dramàtic de Belgrad i post-graduat en Psicologia clínica per la Facultat de Filosofia de Belgrad (Sèrbia). Director d’actors, Professor d’interpretació internacionalment reconegut, terapeuta integratiu format en Psico-drama i professor de teatre al programa SAT de Claudio Naranjo. Ha treballat com a professor de direcció d’actors impartint tallers d’interpretació arreu del món i com a coach d’actors per a diferents pel·lícules. També ha participat com a actor en més de deu llargmetratges, nombroses obres de teatre i en sèries de televisió com La Riera, El Secreto del Puente Viejo o Aída. Actualment imparteix cursos i tallers per Europa i Amèrica Llatina, on forma actors i actrius mitjançant la seva tècnica especialitzada del Modern Method Acting. Com escriptor és autor de “La interpretació arquetípica”, llibre on descriu entre d’altres coses la utilitat de tècniques com l’eneagrama per a la creació de personatges psicològicament coherents. Les últimes películes en que ha participat són “Bunker” de Jaime Falero, ” Magic” de Narcisa Darijevic, “Belgrade White” d’Oleg Jeknic, y les obres “Ratonera” d’A. Christie, “Hombre es hombre” de B. Brecht, i “El montaplatos” E. Albie.

Oscar Boix
Oscar Boix

Professor d’interpretació, actor i dramaturg

Més info

Actor i professor especialitzat en improvisació i desinhibició. Amb àmplia experiència al teatre, va estudiar direcció, escenografia i interpretació. Es especialista en el treball d’alliberament emocional i concretament en la por al ridícul, el pànic escènic i la vergonya. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest. Ha col·laborat amb Comediants a L’ arbre de la memoria i Dimonis; amb La Cubana: a Un día a l’ Opera” (actor col.laborador). Ha participat a la sèrie El Crack de TV3 (segona temporada) Ha dirigit els següents espectacles infantils amb la companyia Mots de Fusta, amb la Companyia Bate Rosa a ” L’ artesà Dels planetes“, que va quedar finalista Premis Mutis de teatre, secció juvenil. Ha participat com a actor a Clara i Soulman, finalista als Premis del Siges Terror Film Festival. Properament: actor a la película El año de la plaga de Carlos Martín Herrera que s’estrena l’estiu de 2018. També ha participat com a improvisador a Match, dins el festival d’improvisació de Granada. Recentment ha participat com a actor a les següents obres de teatre: Pentateatre Volum 3, Emociones i Verónica. Com a actor-cantant ha participat a Sweeney Todd de la Cía Maisomtots, que va guanyar el Premi Guineueta 2004 a millor espectacle musical. Per últim, també és actor de publicitat, recentmenlt ha participat en anuncis de Wing Italia i Aquarius.

Marc Biarnés - copia
Marc Biarnés

Professor d’interpretació d’Actua! Teens, actor i cantant

Més info

Actor, director, professor i cantant. Diplomat en Interpretació Professional, des de molt jove va començar a impressionar i destacar per les seves capacitats artístiques i creatives. Com a actor seus últims treballs en el teatre han estat Roba estesa, de Queralt Riera i Berlín, Berlínd’Alain Chipot, representada aquesta última al Cafè-teatre Llantiol. En cinema ha protagonitzat els llargmetratges El secreto de Angelina i La vida de un árbol. Al 2017 va estrenar la seva primera obra com a director i guionista, Adela, que va tenir una molt bona crítica per part del públic. Actualment es troba en procés de producció de la seva segona obra com a director i com a actor està preparant dues obres per a la temporada que ve. Simultàniament, està desenvolupant la seva carrera com a cantant i a finals d’aquest any publicarà el seu primer disc.

TONYCORVILLO small
Tony Corvillo

 Professor d’interpretació a càmera, actor de cinema, teatre i TV

Més info

Actor amb àmplia experiència en cinema, TV i teatre. Graduat amb honors en Estudis Teatrals, s’ha format a Estats Units i ha participat a sèries com El Príncipe, La Riera, Infidels, Hospital Central, ha treballat per a directors com Jaume Balagueró, Carlos Cañeque o Jaime Falero, i en obres com La Torre de la Defense, al Teatre Lliure.

Lluis Elias (2)
Lluis Elias

Professor d’interpretació, director d’escena i actor

Més info

Actor i director teatral de llarga trajectòria reconeguda, treballà com a ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista d’Els Joglars durant 18 anys. Director escènic i dramaturg de la cia. Albacity Corporation de Castilla – La Mancha. Ha treballat impartint classes durant molt de temps tant  d’interpretació teatral com d’interpretació per càmera. Recentment a creat dirigit la lectura dramàtica de poemes d’Edgar Allan Poe Tot Cuinant Poe, que ha tingut un gran èxit de públic i de crítica.

Ferran Font
Ferran Font

Professor de càmera, actor i realitzador

Més info

Professor d’interpretació tècnica especialitzat en càmera. Llicenciat en Art Dramàtic a Barcelona (2007-2011), especialitzat  en tècnica actoral, abordatge emocional del personatge (dèficit i conflicte) i construcció sensori-motriu del mateix. Va completar els seus estudis a Madrid de la mà de Nancho Novo i Roberto Cairo. En tornar a Barcelona va començar la seva trajectòria com a docent en Art Dramàtic en diferents acadèmies d’Interpretació. Des 2014 es forma en psicoanàlisi a l’Espai Psicoanalític de Barcelona (EPBCN). Estudiant als autors clàssics i contemporanis d’aquesta disciplina com Freud, Jung, Ferenczi i molts altres. També segueix la seva formació en Gestalt a l’Institut Integratiu Gestalt de Barcelona. De la mà de Boyan Ivic, mestre i mentor, ha estat batejat com a ambaixador nacional del mètode Modern Method Acting® a Barcelona, ​​podent impartir així aquesta disciplina amb total exactitud i operativitat. Com a actor ha treballat en múltiples projectes teatrals i audiovisuals al llarg de la seva carrera. Tant llargmetratges, curtmetratges, obres teatrals de temporada i publicitat nacional i internacional. Ha estat creador, director i actor de mini sèries per al format internet com “Mal Temps, la sèrie”, “Agafo & Nus” o “No et quedis aquí perquè sempre hi ha més”. En els projectes internacionals ha treballat sota les ordres de directors com Thomas Ackerman, Andreas Newman, David Turchi o Sebastià Grousset. Actualment desenvolupa la seva professió com a actor i docent sota el mètode Modern Method Acting® a nivell nacional i internacional i segueix la seva formació en Psicoanàlisi i Gestalt. Les seves últimes actuacions en cinema / tv han tingut lloc a “Losers” (TV3), “La Riera” (TV3), “El Vaixell” (Antena 3), “Sagrada Família” (TV3) i “Ushima-Next” (Secció Oficial del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges); I en teatre “Esperanto-te”, “Frenesí”, “Molière ‘s 17, 21” i “Les Dones del Dr.Williams. Actualment participa de manera regular en nombrosos anuncis publicitaris de marques com Lamborghini, Hitachi, Sanex, Woman Secret i El Corte Inglés. A Actua!Studio col·labora en la formació tècnica de la Diplomatura i també imparteix tant cursos d’Acting Camera anuals i intensius com cursos d’Interpretació tècnica (Modern Method Acting)

Foto PACA PORTILLO (2)
Paca Portillo

Professora de dansa i coreògrafa

Més info

Ballarina i coreògrafa professional, formada en diferents estils de ball com el clàssic, el hip-hop, flamenc, els balls de saló i el contemporani, porta donant classes des de 1992 a nombroses escoles, companyies de ball, orquestres i teatres. Coreògrafa i ballarina de grans esdeveniments i convencions per a la Volkswagen, Oraldine i Expozaragoza. Ha Realitzat treballs coreogràfics per a l’obra de teatre “Ex” dirigida per Abel Folk, per a Televisió de Catalunya, per la companyia de teatreKaddish. Co-coreògrafa i ballarina en els dos últims anys 2011 i 2012 del trofeu “Joan Gamper”.

Laya marti
Laya Martí

Professora de càmera, actriu i cantant

Més info

Actriu de cinema, televisió i teatre. Ha treballat per a directors com Pedro Almódovar o Bigas Luna, a musicals com Mamma mia o Rebels, i a sèries com Ventdelplà, Pop Ràpid, Los Misterios de Laura, El Comisario, etc. El 2015 ha actuat a l’obra Skin in flames, a la cartellera de Londres. Ha participat com a actriu secundària en l’última pel·lícula de Pedro Almodóvar Los amantes pasajeros.

Yone Martí
Yone Martí

Professora d’interpretació d’Actua! Teens i actriu

Més info

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i TV, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Terrorific Film Fest o Videoarte a la fresca. També a format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com LeVirage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. A Actua! studio és professora del grup de Petits d’Actua! Teens.

oscar mas
Òscar Mas

Professor de teatre musical, actor i cantant

Més info

Actor i cantant de llarga trajectòria, debuta professionalment com a cantant l’any 1976. Paral·lelament, inicia la seva carrera com a actor. Ha participat a Mar i Cel, de Dagoll Dagom, en el paper d’Osman; per aquest personatge va ser nominat com a millor actor de repartiment en els premis de la Associació d’actors i Directors de Catalunya el 1989. En cinema ha participat, entre d’altres, en les següents pel·lícules: La Plaça del Diamant, Asalto al Banco Central, Bar-Cel-Ona, Nunca estás en casa, Un único deseo. També ha intervingut en diversos espais i sèries de TVE i TV3. En la seva trajectòria teatral, destaquen Mar i Cel, Flor de Nit, La Flauta Màgica i Cançó d’Amor i de Guerra (Gran Teatre del Liceu) d’entre més de 30 actuacions en obres representades al Teatre Lliure, Teatre Romea, el Teatre Condal i al Teatre Gaudí. “El teatre és amor per la tècnica, per la precisió, per la recerca constant de l’excel·lència. Això vol dir amor pel públic. La docència m’ha permès participar en l’intercanvi generacional d’aquests valors.”

MAI-ROJAS
Mai Rojas

Professor de teatre físic i mim, actor i director

Més info

Actor i director de teatre físic, és llicenciat en Interpretació Textual i en Teatre Físic i Mim. Ha treballat per: Brecha, Giratablas, l’Skene, Theatre d’L’Ange Fo,entre d’altres. Ha realitzat tallers a Costa Rica, Puerto Rico i Anglatera entre d’altres paisos. Treballa al Cirque du Soleil i al 2013 va crear la seva pròpia companyia Los Escultores del Aire, amb la que en la actualitat està duent a terme gires tant per Europa com pel continent americà, presentant els espectacles La Leyenda del Fauno y el Viaje y Tuberías.

PATRICK-TAGGART
Patrick Taggart

Professor d’interpretació en anglès

Més info

Actor nascut i format en art dramàtic al Regne Unit, té més de 20 anys d’experiència en teatre, cinema i televisió. Ha treballat per cadenes com la BBC, amb directors de cinema com Ben Wheatley i J.A. Bayona, en produccions teatrals de Shakespeare o Beckett, i ha actuat al West End de Londres.

Enric Cusí EQUIP
Enric Cusí

Professor de dicció i doblatge

Més info

Director, adaptador i actor de doblatge des de l’any 1984. Ha treballat  en diversos muntatges de la companyia Adrià Gual dirigida per Ricard Salvat, i a la companyia d’Enric Majó i del centre dramàtic de la Generalitat.  Darrerament ha participat com actor al musical “Somriures i llàgrimes” i a “Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare, i ha dirigit “Don Juan Tenorio” i el muntatge històric dels cent anys de la Mancomunitat titulat “Enric Prat de la Riba. Un somni”.  En cinema ha treballat en més de 20 produccions i ha  participat a moltes series de televisió. Va  realitzar i presentar durant 18 temporades el programa “Boulevard” de cançó francesa a Com ràdio i a Ràdio Estel.