Missió

L’Escola d’Interpretació Actua!Studio es un projecte que neix de l’entusiasme, la il·lusió i la passió pel teatre, la cultura i l’art en general. Tot l’equip directiu, tècnic i de professors està consituït per a persones ben formades i amb una àmplia experiència professional que compartim un objectiu comú: transmetre els nostres coneixements i la nostra passió per a la Interpretació a tots els alumnes petits, joves i adults, disposats a aprendre, ja sigui per a formar-se com a actors/actrius professionals com per a senzillament disfrutar amb una activitat que ens emplena i ens fa conèixer-nos una mica més a nosaltres mateixos, ens posa a prova i ens demostra el que som capaços de fer, de sentir i d’expressar.

Valors

A Actua!Studio considerem que és imprescindible tenir clars els valors fonamentals a partir dels quals construïr aquest magnífic projecte artístic i educatiu. Així, aquests valors són els nostres punts cardinals i impregnen tot allò que fem; tenint-los sempre presents en ens assegurem que la formació que oferim té el sentit que li volem donar.

ENTREGA

Oferim tot el que tenim en tot el que fem. Posem a disponibilitat dels nostres alumnes tots els nostres recursos professionals i personals, acadèmics o tècnics, per a assegurar-nos que oferir una formació acadèmica del millor nivell. Donem totes les facilitats perquè els alumnes puguin assolir els seus objectius amb la formació que han escollit, siguin quins siguin.

PASSIÓ

El nostre mètode d’ensenyament té una cosa que el distingeix i que li dóna autenticitat: neix de l ‘amor per la Interpretació. Treballem desde la il·lusió i entusiasme que només podem sentir quan estem fent realment allò que ens agrada i que ens fa sentir realitzats.

ESFORÇ

Sabem que no només n’hi ha prou amb tenir talent per tal d’assolir un objectiu, sinó que cal dedicar-hi treball, disciplina, temps i perseverança. L’èxit és el resultat d’un 90% de transpiració i un 10% d’inspiració. És per això que els nostres cursos es trobem impregnats d’un esperit d’esforç i superació a través del treball dur i ben estructurat.

COMPROMÍS

Comprometre’s significa acceptar i assumir la responsabilitat d’una cosa o d’una acte concret. Tenim molt clar que a partir del moment en que una persona decideix formar part de la nostra escola i per tant d’esdevenir alumne nostre nosaltres passem a tenir una responsabilitat i un deure: que aquesta persona trobi l’aprenentatge que ha vigut a buscar.