INICIACIÓ ACTING CAMERA

Durant tot el curs oferim la modalitat híbrida, de manera que els/les alumnes que per motius sanitaris hagin de quedar-se a casa, poden seguir les classes via online.

Les sessions que per restriccions sanitàries no es puguin realitzar presencialment es faran en format online, dins l’horari i calendari habituals.

Aquest curs consisteix en una formació breu i concentrada per actors/actrius, comunicadors/es, i per a tot aquell que estigui interessat a adquirir naturalitat i credibilitat davant una càmera, i adquirir les eines principals de la interpretació audiovisual, ja sigui a través del cinema , de la publicitat, o en qualsevol altre àmbit en el qual comunicar de forma eficaç sigui imprescindible (conferències, xerrades públiques, etc.).

 

El recorregut d’interpretació davant la càmera a Actua!Studio comprèn dos cursos anuals: ACTING CAMERA i ACTING CINEMA. I en tercer lloc TÈCNICA MMA & RODATGE per a aquells / es que, ja amb una formació consolidada, busquin eines per donar més precisió, intenció i efectivitat a les seves actuacions, alhora que segueixen treballant gèneres diversos i adquireixen més material audiovisual rodat amb equip professional dins del mateix curs.

 

INICIACIÓ ACTING CAMERA és un recopilatori dels exercicis més bàsics i essencials que conté aquesta formació en interpretació davant la càmera, i té com a objectiu que l’alumne/a adquireixi les principals nocions de la comunicació i interpretació en l’àmbit audiovisual, que prengui consciència del que ens passa quan ens posen una càmera davant i que descobreixi , mitjançant exercicis específics, com recuperar la naturalitat i autenticitat pròpies i potenciar aquestes qualitats perquè li siguin favorables a l’hora de comunicar-se.

Grup 1 (presencial): d’abril a juny, dilluns de 18h a 20h
Grup 2 (online): d’abril a juny, dissabtes de 10h a 12h

Nivell inicial

Dirigit a tots/es aquells/es que vulguin adquirir les eines principals per aprendre a comunicar a través de la interpretació audiovisual.

Elisabet Assens González

Nuria Abad Martínez

Consulta el preu aquí

5% descompte fins el 15 de març

8 places

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.

Continguts

Treballarem l’actuació sempre des de nosaltres mateixos, des d’allò que ens fa únics/es. Els exercicis i improvisacions estan dissenyats per a la presa de consciència del nostre llenguatge comunicatiu, la incorporació d’eines tècniques on recolzar-nos, la millora de la percepció, la precisió en l’expressió de les diferents emocions, i per a potenciar la intencionalitat en l’acte comunicatiu.

 

  • Neutralitat i desinhibició davant la càmera
  • Gestualitat i manerismes propis
  • La mirada
  • l’escolta
  • L’emoció davant la càmera
  • El monòleg

Nuria Abad

Nuria Abad

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte ForerUna nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, FriendsEl MausoleuDeu NegretsAcció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.