INTENSIU MUSICAL: MAR I CEL

FORMA PART DEL MUSICAL CATALÀ MÉS RECONEGUT I PREMIAT

Nivell mitjà

Dirigit a alumnes/as amb experiència prèvia en interpretació teatral.

Dates: Del 25 de juny al 5 de juliol 2018

Horari: De dilluns a dijous de 18h a 21h

Duració: 24 hores

Òscar Mas

10% descompte inscripcions fins el 4 de juny

Preu general: 250€

Preu alumnes Actua!: 237€

Màxim 10 places.

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció.

Descripció del curs

Curs dirigit a alumnes que vulguin conèixer de primera mà el que pot ser considerat com el musical català més reconegut i guardonat de les últimes dècades.

 

Continguts

En aquest curs intensiu es muntaran escenes d’aquest espectacle sota la guia d’un dels actors que millor el coneix, Òscar Mas (va interpretar el personatge d’Osman en el muntatge original el 1988 i el de Malek en la reestrena de l’espectacle el 2004).

 

Metodologia

El treball serà eminentment pràctic, basant-nos en el muntatge de diferents cançons i escenes per tal de definir les situacions per les quals transiten els personatges i abordar les emocions que l’obra ens proposa.

 

La setmana del 18 de juny enviarem les escenes i els playbacks que cal preparar per al primer dia de l’intensiu. Les escenes a treballar s’escolliran en funció del perfil dels alumnes.

Òscar Mas
Òscar Mas

Actor i cantant de llarga trajectòria, debuta professionalment com a cantant l’any 1976. Paral·lelament, inicia la seva carrera com a actor. Ha participat a Mar i Cel, de Dagoll Dagom, en el paper d’Osman; per aquest personatge va ser nominat com a millor actor de repartiment en els premis de la Associació d’actors i Directors de Catalunya el 1989. En cinema ha participat, entre d’altres, en les següents pel·lícules: La Plaça del Diamant, Asalto al Banco Central,Bar-Cel-Ona, Nunca estás en casa,Un único deseo. També ha intervingut en diversos espais i sèries de TVE i TV3. En la seva trajectòria teatral, destaquen Mar i Cel, Flor de Nit, La Flauta Màgica i Cançó d’Amor i de Guerra (Gran Teatre del Liceu)d’entre més de 30 actuacions en obres representades al Teatre Lliure, Teatre Romea, el Teatre Condal i al Teatre Gaudí. “El teatre és amor per la tècnica, per la precisió, per la recerca constant de l’excel·lència. Això vol dir amor pel públic. La docència m’ha permès participar en l’intercanvi generacional d’aquests valors.”