MASTERCLASS amb BOYAN IVIC

TÈCNICA INTERPRETATIVA – MODERN METHOD ACTING

Nivell avançat

Curs dirigit a actors i actrius que volen ampliar i perfeccionar la seva tècnica interpretativa a través d’un mètode eminentment pràctic i eficaç

Dates: Dimarts 4 i 11 de desembre

Horari: de 20h a 22h (4h)

Boyan Ivic

Descompte del 10% inscripcions abans del 15 de novembre

Preu general: 60€

10 places

Les places s’asignaran per ordre d’inscripció

Descripció del curs

En aquesta masterclass el coach d’actors, actor, director i autor de La Interpretació Arquetípica Boyan Ivic oferirà als alumnes, a través del Modern Method Acting, eines per a potenciar al màxim la seva interpretació tècnica principalment en la creació de personatges. El Modern Method Acting és un mètode basat en els ensenyaments de la prestigiosa actriu i professora Stella Adler, que planteja la interpretació no únicament com un acte amè i revelador, sinó altament eficaç, que no es basa únicament en el talent o en la inspiració, sinó en la nostra capacitat natural per interpretar.

 

Objectius del curs

El MMA ofereix una tècnica útil dissenyada per ser immediatament posada en pràctica. El curs està orientat a actors i actrius amb formació en interpretació, que busquin eines noves, entrenament i reciclatge. També a tots aquells que busquen aprendre eines interpretatives d’una forma sintètica i pràctica.

 

Contingut

  • Les actituts humanes bàsiques com a vehicles de comunicació.
  • La interpretació arquetípica: L’eneagrama com a eina de creació de personatges.
  • Consciència de l’actor/actriu sobre si mateix com a mecanisme interpretatiu.
  • La memòria muscular i les seves connexions amb les respostes emocionals.
  • L’home actor; l’ésser humà en la vida quotidiana està envoltat d’elements, i aquests elements són els mateixos que serveixen per crear la ficció.
  • L’espai interpretatiu i la seva conquesta; creació i suggestió necessàries per a la perfecta percepció d’un acte audiovisual.
  • Interpretar és entendre; la naturalitat no és un resultat, és una condició.
  • Les prioritats professionals d’un actor contemporani.

Boyan Ivic

boyanivic
Professor d’Interpretació tècnica, director i Coach d’actors. Llicenciat en Art Dramàtic a la Facultat d’Art Dramàtic de Belgrad i post-graduat en Psicologia clínica per la Facultat de Filosofia de Belgrad (Sèrbia). Director d’actors, Professor d’interpretació internacionalment reconegut, terapeuta integratiu format en Psico-drama i colaborador com a professor de teatre al programa SAT de Claudio Naranjo. Ha treballat com a professor de direcció d’actors impartint tallers d’interpretació arreu del món i com a coach d’actors per a diferents pel·lícules. També ha participat com a actor en més de deu llargmetratges, nombroses obres de teatre i en sèries de televisió com La RieraEl Secreto del Puente Viejo o Aída. Actualment imparteix cursos i tallers per Europa i Amèrica Llatina, on forma actors i actrius mitjançant la seva tècnica especialitzada del Modern Method Acting. Com escriptor és autor de “La interpretació arquetípica”, llibre on descriu entre d’altres coses la utilitat de tècniques com l’eneagrama per a la creació de personatges psicològicament coherents. Les últimes películes en que ha participat són “Bunker” de Jaime Falero, ” Magic” de Narcisa Darijevic, “Belgrade White” d’Oleg Jeknic, y les obres “Ratonera” d’A. Christie, “Hombre es hombre” de B. Brecht, i “El montaplatos” E. Albie.