Actua! Teens – INTERPRETACIÓ TÈCNICA MMA

Interpretació tècnica és un curs dirigit a alumnes/as de 16 a 19 anys amb una base sòlida en Interpretació que vulguin aprofundir en la capacitat de crear personatges psicològicament coherents.

 

El Modern Method Acting és un mètode basat en els ensenyaments de la prestigiosa actriu i professora Stella Adler, que planteja la Interpretació no únicament com un acte amè i revelador, sinó altament eficaç; no es basa en el talent o en la inspiració, sinó en la nostra capacitat natural per a interpretar. El MMA ofereix una tècnica útil dissenyada per ser immediatament posada en pràctica.

Periode: octubre-juny

Horari: Dimecres de 18h a 20h

Boyan Ivic

10% descompte fins el 25 de juliol

7% descompte fins el 15 de setembre

Consulta el preu aquí

Continguts

  • Les actituts humanes bàsiques com a vehicles de comunicació.
  • Consciència de l’alumne sobre si mateix com a mecanisme interpretatiu.
  • La memòria muscular i les seves connexions amb les respostes emocionals.
  • L’home actor; l’ésser humà en la vida quotidiana està envoltat d’elements, i aquests elements són els mateixos que serveixen per crear la ficció.
  • L’espai interpretatiu i la seva conquesta; creació i suggestió necessàries per a la perfecta percepció d’un acte audiovisual.
  • Interpretar és entendre; la naturalitat no és un resultat, és una condició.
  • Les prioritats professionals d’un actor contemporani.
  • L’eneagrama com a eina de creació de personatges.

Ferran Font

Ferran Font

Professor d’interpretació tècnica especialitzat en càmera. Llicenciat en Art Dramàtic a Barcelona (2007-2011), especialitzat  en tècnica actoral, abordatge emocional del personatge (dèficit i conflicte) i construcció sensori-motriu del mateix. Va completar els seus estudis a Madrid de la mà de Nancho Novo i Roberto Cairo. En tornar a Barcelona va començar la seva trajectòria com a docent en Art Dramàtic en diferents acadèmies d’Interpretació. Des 2014 es forma en psicoanàlisi a l’Espai Psicoanalític de Barcelona (EPBCN). Estudiant als autors clàssics i contemporanis d’aquesta disciplina com Freud, Jung, Ferenczi i molts altres. També segueix la seva formació en Gestalt a l’Institut Integratiu Gestalt de Barcelona. De la mà de Boyan Ivic, mestre i mentor, ha estat batejat com a ambaixador nacional del mètode Modern Method Acting® a Barcelona, ​​podent impartir així aquesta disciplina amb total exactitud i operativitat. Com a actor ha treballat en múltiples projectes teatrals i audiovisuals al llarg de la seva carrera. Tant llargmetratges, curtmetratges, obres teatrals de temporada i publicitat nacional i internacional. Ha estat creador, director i actor de mini sèries per al format internet com “Mal Temps, la sèrie”, “Agafo & Nus” o “No et quedis aquí perquè sempre hi ha més”. En els projectes internacionals ha treballat sota les ordres de directors com Thomas Ackerman, Andreas Newman, David Turchi o Sebastià Grousset. Actualment desenvolupa la seva professió com a actor i docent sota el mètode Modern Method Acting® a nivell nacional i internacional i segueix la seva formació en Psicoanàlisi i Gestalt. Les seves últimes actuacions en cinema / tv han tingut lloc a “Losers” (TV3), “La Riera” (TV3), “El Vaixell” (Antena 3), “Sagrada Família” (TV3) i “Ushima-Next” (Secció Oficial del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges); I en teatre “Esperanto-te”, “Frenesí”, “Molière ‘s 17, 21” i “Les Dones del Dr.Williams. Actualment participa de manera regular en nombrosos anuncis publicitaris de marques com Lamborghini, Hitachi, Sanex, Woman Secret i El Corte Inglés. A Actua!Studio col·labora en la formació tècnica de la Diplomatura i també imparteix tant cursos d’Acting Camera anuals i intensius com cursos d’Interpretació tècnica (Modern Method Acting)