Actua! Joves- Tallers, cursos i casals

STAGE D’ESTIU 2020

 

Diverteix-te, aprèn i Actua!

 

Juny, Juliol i Setembre

 

 

REUNIÓ INFORMATIVA VIRTUAL
Dimarts 9 de juny a les 19:00h 
Inscripció: hola@actuastudio.com

Inscriu-te aquí!

 

 

Escull entre aquestes opcions:

Cinema & Teatre

Cinema & Musical

Dates: 

 • Stage Juliol: del 22 de juny al 24 de juliol
  SETMANA 1: del 22 al 26 de juny
  SETMANA 2: del 29 de juny al 3 de juliol
  SETMANA 3: del 6 al 10 de juliol
  SETMANA 4: del 13 al 17 de juliol
  SETMANA 5: del 20 al 24 de juliol
 • Stage Setembre: del 31 d’agost al 10 de setembre
  SETMANA 6: del 31 d’agost al 4 de setembre
  SETMANA 7: del 7 al 11 de setembre

Horaris: 

 • Servei d’acollida*(opcional): de 9h a 10h i de 14h a 15h
 • STAGE MATINS: de 10h a 14h (A escollir entre Cinema & Teatre o Musical & Cinema)
 • Dinar*(opcional): de 14h a 15h
 • CASAL TARDES (opcional): de 15h a 17h (cancel·lat)

*Consultar a la pestanya de Preus.

Andrea Jiménez (Musical i Casal Tardes)

Oriol Castro (Cinema & Teatre)

Raquel Jezequel (Musical)

STAGE MATINS

 • 1 SETMANA*
 • 2 SETMANES (5% descompte)
 • 3 SETMANES (10% descompte)
 • 4 SETMANES (15% descompte)
 • 5 SETMANES (15% descompte)
 • 6 SETMANES (15% descompte)
 • 7 SETMANES (15% descompte)

SERVEI D’ACOLLIDA**

 • Matí (9h a 10h)
 • Midgia (14h a 15h)

CASAL TARDES***

 • Amb dinar no inclòs

Descomptes

 • Alumne Actua! – 3%
 • Inscripció anticipada:

– Fins 1 de maig: 10%
– Fins 20 de maig: 5%

 

* La setmana del 22/6 al 26/6 (4 dies) el preu és proporcional.

**Inscripció per setmanes

***Inscripció per dies

CONSULTA ELS PREUS AQUÍ

Petits: 9 – 12 anys

Joves: 13 -17 anys

STAGE MATINS

CINEMA & TEATRE

 

Crea personatges, escenes i participa en un

projecte de rodatge!

Què farem?

La primera setmana aprendrem totes les normes bàsiques per interpretar tant en cinema com en teatre i les diferències entre amdós. Farem jocs i exercicis per posar-les en pràctica i divendres gravarem una petita mostra.

La segona setmana aprendrem els passos per a crear un personatge i els posarem en pràctica; divendres ajuntarem a tots els personatges i gravarem una demostració.

La tercera setmana treballarem el ritme escènic per tal que una escena no és faci pesada o avorrida. Treballarem la coordinació grupal i individual i el divendres gravarem una escena grupal.

La quarta  setmana els alumnes tenen via lliure per crear el seu propi projecte amb ajuda dels professors. Podran exercitar la seva creativitat i posar en pràctica el que s’ha après anteriorment (en el cas que hagin vingut alguna setmana anterior; als alumnes nous els professors els prestaran especial atenció per a que puguin desenvolupar l’activitat): aplicar les normes del cinema que més s’adeqüin al que pretenen aconseguir, crear el seu personatge com ells vulguin, pensar les escenes i l’argument,etc. Al final de la setmana gravarem un curtmetratge.

Què aprendrem?

 • Expressió: gestos i llenguatge no verbal
 • Creació d’un personatge
 • L’espai escènic
 • L’escolta
 • Improvisació
 • Interpretació davant la càmera
 • Tipus de pla
 • Llenguatge cinematogràfic
 • Tècnica i exercicis

Calendari d’activitats

Grup Petits
SETMANA 1 – Els Descendents
SETMANA 2 – Minions
SETMANA 3 – Harry Potter
SETMANA 4 – El meu veí Totoro
SETMANA 5 – Una serie de catastróficas desdichas
SETMANA 6 (setembre) – Petita Miss Sunshine
SETMANA 7 (setembre) – Els caçafantasmes
Grup Joves
SETMANA 1 – Élite
SETMANA 2 – Friends
SETMANA 3 – Stranger Things
SETMANA 4 – Black Mirror
SETMANA 5 – Una serie de castastróficas desdichas
SETMANA 6 (setembre) – Tú a Londres y yo a California
SETMANA 7 (setembre) – El resplandor

 

MUSICAL & CINEMA

 

 Forma part dels millors espectacles de

Teatre Musical:

canta, balla i actua!

Què farem?

T’agrada cantar, ballar i actuar? En aquest casal aprendràs com fer-ho a través d’activitats divertides, tot forman part dels espectacles de Teatre Musical més coneguts de la història. A més, treballarem les bases l’interpretació cinematogràfica que et permetran aprendre a actuar amb naturalitat davant d’una càmera.

Durant cada setmana treballarem un Musical diferent  i anirem preparant el show que representarem l’últim dia de la setmana per què familiars, amics/es i tothom qui vulgui pugui veure l’artista que portes dins! A més, en la part de Cinema aprendrem les normes principals per a interpretar en teatre i cinema, a crear personatges i escenes i finalment viurem el procés de rodatge.

Què aprendrem?

 • Afinació
 • Desinhibició
 • Interpretació de cançons
 • Coreografia
 • Creació de personatge
 • Treball en equip
 • Cant coral i individual
 • Improvisació actoral
 • Utilització de l’espai escènic
 • Aprenentatge de cultura musical i cinematogràfica

Calendari d’activitats

Grup Petits
SETMANA 1 – El petit príncep

 SETMANA 2 – La tienda de los horrores

 SETMANA 3 –  Frozen II

 SETMANA 4 – El Rey Leon

 SETMANA 5 – Aladdin

 SETMANA 6 (setembre) – Oliver!

 SEMANA 7 (setembre) – Coco

Grup Joves
SETMANA 1 – El despertar de la primavera
SETMANA 2 –  La tienda de los horrores
SETMANA 3 – Operación Triunfo
SETMANA 4 – El gran Showman
SETMANA 5 – High School Musical
SETMANA 6 (setembre) – La llamada
SETMANA 7 (setembre) – Mamma Mía!

 

CASAL TARDES (cancel·lat)

El Casal de Tardes comprèn activitats que combinen una part recreativa amb una part pedagògica. Tinguent present l’intens treball realitzat pels alumnes/as durant el matí, les activitats de tardes li permetran descansar i regenerar-se però sempre duent a terme una activitat constructiva i relacionada amb la temàtica de l’Stage Matins.

Tot i estar també emmarcades en la temàtica artística del Casal (Cinema, Teatre i Musical) només parcialment vinculades al treball realitzat a l’Stage Matins. Les activitats de tardes de cada dia son independents  les unes de les altres.

 

Calendari d’activitats

Dilluns – Rodatge d’un videoclip
Dimarts – Cinema i crispetes. Visualització d’una pel·lícula de temàtica relacionada amb el Casal de Matins.
Dimecres – Jocs teatrals
Dijous – Creació escenogràfica: maquillatge i vestuari.
Divendres – Talent show i repàs de la setmana: Els i les participants reconvertiran la sala en un plató de televisió, on més tard podran mostrar davant la resta de companys/es quin és el seu talent amagat. El jurat decidirà quin serà el talent premiat. I per tancar la setmana, es duran a terme unes dinàmiques i jocs amb què cadascú podrà explicar com s’ha sentit durant les classes, què ha après, què s’emporta i, finalment, acomiadar-se de les noves amistats.

Oriol Castro

Oriol Castro-Herero 1

Actor, guionista i professor d’interpretació en anglès. Des que era adolescent s’ha format en interpretació, mentre més tard cursava el grau d’Estudis Anglesos a la UB i un màster en Guió de Ficció a l’ECIB. El seu entrenament actoral inclou formació dramàtica a l’escola Eòlia, així com cursos amb Mel Churcher, Luci Lenox i Boyan Ivic. Ha combinat el seu aprenentatge interpretatiu amb altres feines, com la de professor d’anglès. També ha treballat dins l’equip de comunicació de projectes del Parlament Europeu, i com a realitzador de diversos spots de disseminació per l’EIT Health. Entre la seva trajectòria artística, ha estat co-director i actor del grup de teatre de la UB, i ha actuat en diferents projectes teatrals estrenats al Sant Andreu Teatre o a La Seca Espai Brossa, així com a diversos curts i videoclips. El 2017, va escriure, dirigir i protagonitzar la seva primera pel•lícula de baix pressupost “Minnesota”, que va seguir el 2019 amb “ring of a man called sheshonq”, actualment en postproducció.

Raquel Jezequel

Raquel Jezequel_2

Actriu, cantant i ballarina, va néixer el 1995 i resideix a Barcelona. Està llicenciada en el recorregut de teatre musical per l’escola Aules. També graduada en Pre-musical per l’escola Coco Comín. Té estudis de solfeig, harmonia i piano al Taller de Músics de Barcelona, ​​i va estudiar un any a l’escola London School of musical theatre de Londres en l’especialitat de Teatre Musical. Recentment part de l’elenc de «La botiga dels Horrors» al teatre Coliseum sota direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix. També va ser elenc de «Rent» al maig de 2019 al teatre Condal sota direcció de Daniel Anglès. En 2018 va protagonitzar el personatge de Carrie en «Carrie, el musical» al Teatre Gaudí de Barcelona i també va ser membre de l’elenc de «Broadway a Cappella». Va estrenar també el seu propi espectacle musical «Em dic Fanny Brice» al Teatre Eòlia, sota direcció de David Pintó. Altres treballs destacats serien el 2018, com a membre de l’equip artístic en Zuu dinner experience, cantant solista al dinner xou Ivy Resta Lounge i cantant solista en el també dinner xou El Mama i la Papa. Raquel a més va participar a la Nit de musicals de 2017 cantant el tema «Defying Gravity».

Andrea Jiménez

andrea jimenez

Graduada en Comunicació, actriu i ballarina, el seu perfil professional barreja la passió per la comunicació amb les arts escèniques. Docent de cant, dansa i teatre a diferents escoles d’arts escèniques de Barcelona. Certificada en teatre musical com a Vocal Process Musical Theatre Performer. Formació professional de dansa a Som-hi dansa (Barcelona) i Pineapple Dance Studios (Londres). Formada en Interpretació avançada. Directora, coordinadora i professora del stage artístic On stage. Responsable de gestió de reserves i Community manager. Productora de Yala, el documental. Actriu en Croissants normals de dissabte (Microteatre Barcelona). Actriu en Croissants normals de dissabte (microteatre
Madrid). En Actua! Studio, és responsable de la producció, processament, edició i muntatge de tot el material audiovisual generat per l’acadèmia, així com la responsable de dinamitzar i gestionar les diferents xarxes socials.