Actua! Joves- Tallers, cursos i casals

STAGE D’ESTIU 2021

 

Diverteix-te, aprèn i Actua!

 

 

Juny, Juliol i Setembre

REUNIÓ INFORMATIVA VIRTUAL

Dimarts 20 d’Abril a les 19.30h

Inscripció: hola@actuastudio.com

Inscriu-te aquí!

 

 

Escull entre aquestes opcions:

Cinema & Teatre

Cinema & Musical

Dates: 

 • Stage Juliol: del 28 de juny al 30 de juliol
  SETMANA 1: del 28 de juny al 2 de juliol
  SETMANA 2: del 5 al 9 de juliol Places Esgotades
  SETMANA 3: del 12 al 16 de juliol
  SETMANA 4: del 19 al 23 de juliol
  SETMANA 5: del 26 al 30 de juliol
 • Stage Setembre: del 30 d’agost al 10 de setembre
  SETMANA 6: del 30 d’agost al 3 de setembre
  SETMANA 7: del 6 al 10 de setembre

Horaris: 

de 10h a 14h (a escollir entre Cinema & Teatre o Musical & Cinema)

*Consultar a la pestanya de Preus.

Andrea Jiménez (Musical)

Oriol Castro (Cinema & Teatre)

Raquel Jezequel (Musical)

STAGE MATINS

 • 1 SETMANA
 • 2 SETMANES (5% descompte)
 • 3 SETMANES (10% descompte)
 • 4 SETMANES (15% descompte)
 • 5 SETMANES (15% descompte)
 • 6 SETMANES (15% descompte)
 • 7 SETMANES (15% descompte)

Descomptes

 • Alumne Actua! – 3%
 • Inscripció anticipada:

– Fins 1 de maig: 10%
– Fins 20 de maig: 5%

CONSULTA ELS PREUS AQUÍ

Petits: 9 – 12 anys

Joves: 13 -17 anys

STAGE MATINS

CINEMA & TEATRE

 

Crea personatges, escenes i participa en un

projecte de rodatge!

Què farem?

La primera setmana aprendrem totes les normes bàsiques per interpretar tant en cinema com en teatre i les diferències entre amdós. Farem jocs i exercicis per posar-les en pràctica i divendres gravarem una petita mostra.

La segona setmana aprendrem els passos per a crear un personatge i els posarem en pràctica; divendres ajuntarem a tots els personatges i gravarem una demostració.

La tercera setmana treballarem el ritme escènic per tal que una escena no és faci pesada o avorrida. Treballarem la coordinació grupal i individual i el divendres gravarem una escena grupal.

La quarta  setmana els alumnes tenen via lliure per crear el seu propi projecte amb ajuda dels professors. Podran exercitar la seva creativitat i posar en pràctica el que s’ha après anteriorment (en el cas que hagin vingut alguna setmana anterior; als alumnes nous els professors els prestaran especial atenció per a que puguin desenvolupar l’activitat): aplicar les normes del cinema que més s’adeqüin al que pretenen aconseguir, crear el seu personatge com ells vulguin, pensar les escenes i l’argument,etc. Al final de la setmana gravarem un curtmetratge.

Què aprendrem?

 • Expressió: gestos i llenguatge no verbal
 • Creació d’un personatge
 • L’espai escènic
 • L’escolta
 • Improvisació
 • Interpretació davant la càmera
 • Tipus de pla
 • Llenguatge cinematogràfic
 • Tècnica i exercicis

Calendari d’activitats

Grup Petitxs

SETMANA 1 – Acció i aventura (Shrek)

SETMANA 2 – Sitcom (Hannah Montana)

SETMANA 3 – Reality show (OT)

SETMANA 4 – Misteri (Club Houdini)

SETMANA 5 – Fantasia (Marvel)

SETMANA 6 (setembre) – Blockbuster (Monstruos S.A)

SETMANA 7 (setembre) – Terror (Hotel Transilvania)

 

Grup Joves

SETMANA 1 – Acció (La Casa de Papel)

SETMANA 2 – Sitcom (Plats Bruts)

SETMANA 3 – Reality show (OT)

SETMANA 4 – Thriller (Dark)

SETMANA 5 – Fantasia (Marvel)

SETMANA 6 (setembre) – Blockbuster (Regreso al futuro)

SETMANA 7 (setembre) –  Terror (Walking Dead)

MUSICAL & CINEMA

 

 Forma part dels millors espectacles de

Teatre Musical:

canta, balla i actua!

Què farem?

T’agrada cantar, ballar i actuar? En aquest stage aprendràs les tres disciplines a través d’activitats divertides, tot formant part dels espectacles de Teatre Musical més coneguts de la història i més contemporanis. A més, treballarem les bases l’interpretació cinematogràfica que et permetran aprendre a actuar amb naturalitat davant d’una càmera.

Durant cada setmana treballarem un Musical diferent i anirem preparant el show que representarem l’últim dia de la setmana per a que familiars, amics/es i tothom qui vulgui pugui veure l’artista que portes dins! A més, a la part de Cinema,  viurem el procés d’un rodatge i t’enviarem el material audiovisual final.

Què aprendrem?

 • Afinació
 • Desinhibició
 • Interpretació de cançons
 • Coreografia
 • Creació de personatge
 • Treball en equip
 • Cant coral i individual
 • Improvisació actoral
 • Utilització de l’espai escènic
 • Aprenentatge de cultura musical i cinematogràfica

Calendari d’activitats

Grup Petitxs

SETMANA 1 – Mary Poppins

SETMANA 2 – Frozen II

SETMANA 3 –  Operación Triunfo

SETMANA 4 – Mulan

SETMANA 5 – Cats

SETMANA 6 (setembre) – Canta

SETMANA 7 (setembre) – Coco

 

Grup Joves

SETMANA 1 – Chicas malas

SETMANA 2 – The Prom

SETMANA 3 –  Operación Triunfo

SETMANA 4 – Yesterday

SETMANA 5 – Les Miserables

SETMANA 6 (setembre) – Teen Beach Movie

SETMANA 7 (setembre) – Moulin Rouge

Oriol Castro

Oriol Castro-Herero 1

Actor, guionista i professor d’interpretació en anglès. Des que era adolescent s’ha format en interpretació, mentre més tard cursava el grau d’Estudis Anglesos a la UB i un màster en Guió de Ficció a l’ECIB. El seu entrenament actoral inclou formació dramàtica a l’escola Eòlia, així com cursos amb Mel Churcher, Luci Lenox i Boyan Ivic. Ha combinat el seu aprenentatge interpretatiu amb altres feines, com la de professor d’anglès. També ha treballat dins l’equip de comunicació de projectes del Parlament Europeu, i com a realitzador de diversos spots de disseminació per l’EIT Health. Entre la seva trajectòria artística, ha estat co-director i actor del grup de teatre de la UB, i ha actuat en diferents projectes teatrals estrenats al Sant Andreu Teatre o a La Seca Espai Brossa, així com a diversos curts i videoclips. El 2017, va escriure, dirigir i protagonitzar la seva primera pel•lícula de baix pressupost “Minnesota”, que va seguir el 2019 amb “ring of a man called sheshonq”, actualment en postproducció.

Raquel Jezequel

Raquel Jezequel

Actriu, cantant i ballarina, va néixer el 1995 i resideix a Barcelona. Està llicenciada en el recorregut de teatre musical per l’escola Aules. També graduada en Pre-musical per l’escola Coco Comín. Té estudis de solfeig, harmonia i piano al Taller de Músics de Barcelona, ​​i va estudiar un any a l’escola London School of musical theatre de Londres en l’especialitat de Teatre Musical. Recentment part de l’elenc de «La botiga dels Horrors» al teatre Coliseum sota direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix. També va ser elenc de «Rent» al maig de 2019 al teatre Condal sota direcció de Daniel Anglès. En 2018 va protagonitzar el personatge de Carrie en «Carrie, el musical» al Teatre Gaudí de Barcelona i també va ser membre de l’elenc de «Broadway a Cappella». Va estrenar també el seu propi espectacle musical «Em dic Fanny Brice» al Teatre Eòlia, sota direcció de David Pintó. Altres treballs destacats serien el 2018, com a membre de l’equip artístic en Zuu dinner experience, cantant solista al dinner xou Ivy Resta Lounge i cantant solista en el també dinner xou El Mama i la Papa. Raquel a més va participar a la Nit de musicals de 2017 cantant el tema «Defying Gravity».

Andrea Jiménez

Andrea Jimenez

Graduada en Comunicació, actriu i ballarina, el seu perfil professional barreja la passió per la comunicació amb les arts escèniques. Docent de cant, dansa i teatre a diferents escoles d’arts escèniques de Barcelona. Certificada en teatre musical com a Vocal Process Musical Theatre Performer. Formació professional de dansa a Som-hi dansa (Barcelona) i Pineapple Dance Studios (Londres). Formada en Interpretació avançada. Directora, coordinadora i professora del stage artístic On stage. Responsable de gestió de reserves i Community manager. Productora de Yala, el documental. Actriu a Croissants normals de dissabte (Microteatre Barcelona i Madrid). Actriu a Por culpa del amor (micròmetre). A Actua! Studio, és responsable de la producció, processament, edició i muntatge de tot el material audiovisual generat per l’acadèmia, així com la responsable de dinamitzar i gestionar les diferents xarxes socials.