TALLER ACTING CAMERA

APRÈN ELS ASPECTES BÀSICS DE L’INTERPRETACIÓ AUDIOVISUAL

Grup 1: Dijous 22 i 29 de novembre de 20h a 22h
Grup 2: Dissabte 12 de gener de 10h a 14h
Grup 3: Dijous 24 i 31 de gener de 20h a 22h

Nuria Abad

Ferran Font

10% descompte abans del 15 de novembre

Preu general: 50€

Nivell inicial

Dirigit a alumnes/as que vuluguin experimentar per primera vegada la interpretació davant la càmera

Màxim 10 places.

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció.

Descripció del curs

En aquest curs intensiu d’interpretació davant la càmera ens aproparem a la interpretació de l’actor/actriu per al cinema i la televisió, i aprendrem les tècniques bàsiques del llenguatge cinematogràfic, des del descobriment del propi actor/actriu i la seva persona davant la càmera.

Començarem a veure’ns i a experimentar de forma natural en un medi que conté les seves pròpies regles. No cal tenir un altre tipus d’experiència prèvia en Interpretació, només curiositat i ganes d’investigar.

Objectius

  • Descobrir davant la càmeraTrobar l’estat relaxat davant de la càmeraLa “no acció”
  • Incorporar la mirada i l’escolta del llenguatge cinematogràfic. Direcció de la mirada. Visualització
  • Aproximació als plans més habituals en un rodatge i domini de marques. Teoria plans bàsics
  • Prendre consciència del raccord físic i emocional. Moviment de l’actor/actriu al set de rodatge

Nuria Abad

NURIA ABAD

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte ForerUna nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, FriendsEl MausoleuDeu NegretsAcció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coachd’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.

Ferran Font

Ferran Font

Professor d’interpretació tècnica especialitzat en càmera. Llicenciat en Art Dramàtic a Barcelona (2007-2011), especialitzat  en tècnica actoral, abordatge emocional del personatge (dèficit i conflicte) i construcció sensori-motriu del mateix. Va completar els seus estudis a Madrid de la mà de Nancho Novo i Roberto Cairo. En tornar a Barcelona va començar la seva trajectòria com a docent en Art Dramàtic en diferents acadèmies d’Interpretació. Des 2014 es forma en psicoanàlisi a l’Espai Psicoanalític de Barcelona (EPBCN). Estudiant als autors clàssics i contemporanis d’aquesta disciplina com Freud, Jung, Ferenczi i molts altres. També segueix la seva formació en Gestalt a l’Institut Integratiu Gestalt de Barcelona. De la mà de Boyan Ivic, mestre i mentor, ha estat batejat com a ambaixador nacional del mètode Modern Method Acting® a Barcelona, ​​podent impartir així aquesta disciplina amb total exactitud i operativitat. Com a actor ha treballat en múltiples projectes teatrals i audiovisuals al llarg de la seva carrera. Tant llargmetratges, curtmetratges, obres teatrals de temporada i publicitat nacional i internacional. Ha estat creador, director i actor de mini sèries per al format internet com “Mal Temps, la sèrie”, “Agafo & Nus” o “No et quedis aquí perquè sempre hi ha més”. En els projectes internacionals ha treballat sota les ordres de directors com Thomas Ackerman, Andreas Newman, David Turchi o Sebastià Grousset. Actualment desenvolupa la seva professió com a actor i docent sota el mètode Modern Method Acting® a nivell nacional i internacional i segueix la seva formació en Psicoanàlisi i Gestalt. Les seves últimes actuacions en cinema / tv han tingut lloc a “Losers” (TV3), “La Riera” (TV3), “El Vaixell” (Antena 3), “Sagrada Família” (TV3) i “Ushima-Next” (Secció Oficial del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges); I en teatre “Esperanto-te”, “Frenesí”, “Molière ‘s 17, 21” i “Les Dones del Dr.Williams. Actualment participa de manera regular en nombrosos anuncis publicitaris de marques com Lamborghini, Hitachi, Sanex, Woman Secret i El Corte Inglés. A Actua!Studio col·labora en la formació tècnica de la Diplomatura i també imparteix tant cursos d’Acting Camera anuals i intensius com cursos d’Interpretació tècnica (Modern Method Acting).