Actua! Teens – TALLER CINEMA PER A JOVES: MONÒLEG YOUTUBER

APRÈN A EXPRESSAR-TE PEL TEU CANAL DE YOUTUBE

 

Aquest curs va dirigit a alumnes entre 12 i 16 anys interessats en el món de la interpretació audiovisual, que vulguin eines i recursos per confeccionar i gravar els seus propis videos i, perquè no, tenir el seu propi canal de youtube.

Dissabtes 1 i 15 de desembre de 10h a 14h

Yone Martí

10% de descompte per a inscripcions fins al 15 de novembre

Preu general: 85€

Continguts

L’objectiu és que els alumnes tinguin un primer monòleg com a punt de partida, ben gravat i treballat tècnicament.
Els monòlegs s’enviaran en el moment de fer la reserva del curs i és imprescindible que l’alumne/a el porti memoritzat el primer dia de classe.

 

  • Tipus de plans
  • Moviments de càmera bàsics
  • Anàlisis de text
  • Creació de personatge
  • Objectius
  • Recursos audiovisuals

Metodologia

DIA 1: Revisió del llenguatge davant la càmera, selecció de monòleg i primera lectura. Després del descans treballarem el personatge, els objectius, la situació i el context.

 

DIA 2: Posarem en pràctica tot el construït durant la primera sessió, triarem els plànols per a cada monòleg i rodarem. És molt important que els alumnes vinguin amb el monòleg perfectament memoritzat. 

Yone Martí

Yone Martí

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i televisió, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Film Fest o Videoart a l’aire lliure. També en format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com Le Virage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. En Actua! Studio és professora del grup de Petits de Actua! Teens.