TALLER CREACIÓ TEATRAL

Durant tot el curs oferim la modalitat híbrida, de manera que els/les alumnes que per motius sanitaris hagin de quedar-se a casa, poden seguir les classes via online.

Les sessions que per restriccions sanitàries no es puguin realitzar presencialment es faran en format online, dins l’horari i calendari habituals.

Dissabte 23 de gener, de 10:00h a 14:00h

*Consulta horaris del curs semestral aquí

Nivell mig/avançat

Nuria Abad Martínez

45€
10% de descompte abans del 31 de desembre.

10 places

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció.

Descripció del Curs

En aquest taller farem una primera ullada als teus recursos com actor/iu i veurem què és el que necessites millorar i quins són els teus punts forts. Des de la improvisació, farem exercicis de creació d’espais, sensacions i començarem amb les emocions, per poder conèixer-nos millor com a actors/ius i buscar en nosaltres, les nostres eines, pròpies de cadascú

Continguts

  • Primer contacte amb les emocions bàsiques viscerals i on són al nostre cos
  • Consciència del meu personatge principal, el jo
  • Canvis subtils en el meu cos i com canvien les meves sensacions i els meus pensaments. Apropament a un personatge
  • Jocs d’improvisació. Treient l’innecessari i anant a l’important a l’escena
  • Creació d’espais i atmosferes
  • Teatralització des d’un esdeveniment quotidià.
  • Estats emocionals i com afecten a les meves accions quotidianes

Nuria Abad 

NURIA ABAD

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte ForerUna nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, FriendsEl MausoleuDeu NegretsAcció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.