TALLER DE TEATRE MUSICAL amb Òscar Mas

Durant tot el curs oferim la modalitat híbrida, de manera que els/les alumnes que per motius sanitaris hagin de quedar-se a casa, poden seguir les classes via online.

Les sessions que per restriccions sanitàries no es puguin realitzar presencialment es faran en format online, dins l’horari i calendari habituals.

Dimarts 6 i 13 de juliol, de 19h a 21h

Nivell general

Òscar Mas

45€

10% de descompte abans del 15 de maig.

12 places

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció.

Descripció del curs

Aquest taller és l’oportunitat d’apropar-se al gènere del teatre muscial mitjançant un treball amb cançons i escenes on descobrim la manera de fer que la partitura no sigui un obstacle, sino un vehicle eficaç per expressar emocions i definir les situacions que l’escena ens demani.

Continguts

  • Treball amb cançons
  • Expressió d’emocions
  • Situacions i escenes
ÒSCAR MAS
Òscar Mas

Actor i cantant de llarga trajectòria, debuta professionalment com a cantant l’any 1976. Paral·lelament, inicia la seva carrera com a actor. Ha participat a Mar i Cel, de Dagoll Dagom, en el paper d’Osman; per aquest personatge va ser nominat com a millor actor de repartiment en els premis de la Associació d’actors i Directors de Catalunya el 1989. En cinema ha participat, entre d’altres, en les següents pel·lícules: La Plaça del DiamantAsalto al Banco CentralBar-Cel-OnaNunca estás en casaUn único deseo. També ha intervingut en diversos espais i sèries de TVE i TV3. En la seva trajectòria teatral, destaquen Mar i CelFlor de NitLa Flauta Màgica Cançó d’Amor i de Guerra (Gran Teatre del Liceu) d’entre més de 30 actuacions en obres representades al Teatre Lliure, Teatre Romea, el Teatre Condal i al Teatre Gaudí. “El teatre és amor per la tècnica, per la precisió, per la recerca constant de l’excel·lència. Això vol dir amor pel públic. La docència m’ha permès participar en l’intercanvi generacional d’aquests valors.”