TÈCNICA MMA & RODATGE

Aquest curs va dirigit a actrius i actors amb formació que vulguin perfeccionar la seva tècnica interpretativa de la mà de Boyan Ivic, reconegut coach i professor d’Interpretació tècnica que imparteix cursos i tallers per Espanya i Llatinoamèrica.

El curs té una estructura trimestral repartida 10 setmanes de treball. Durant les 8 primeres sessions es prepararan i assajaran les escenes, en la novena sessió es farà l’assaig general gravat perquè els actors i actrius el puguin visionar, revisar el seu treball i perfeccionar, i la desena setmana es rodaran les escenes (localització i horari a convenir amb el grup).

El treball resultant donarà lloc a material audiovisual d’alta qualitat, rodat amb equip professional, destinat a que l’actor/actriu ho pugui incorporar en el seu videobook professional o perquè l’utilitzi segons li convingui com a mostra de les seves capacitats interpretatives.

Nivell avançat.

Curs per a actrius i actors professionals o per a alumnes/as amb una base sòlida en Interpretació davant la càmera.

Durada: Trimestral (1r trimestre, 2ºtrimestre i 3r trimestre. Cada trimestre es pot cursar de manera independent)

Horari: dimarts de 20h a 22h (el dia del rodatge horari a convenir)
1r trimestre: Del 17 d’octubre al 19 de desembre
2n trimestre: Del 22 de gener al 27 de març
3r trimestre: Del 2 d’abril al 12 de juny

Boyan Ivic Paunovic

Consulta el preu aquí

6 places

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció.

Continguts
  • Anàlisi de text
  • Anàlisi i creació de personatges
  • Objectius i actituds dels personatges
  • Coherència amb el gènere triat
  • Treball davant la càmera
  • Continuïtat interpretativa
  • Marques, raccord
Boyan Ivic
boyan ivic

Professor d’Interpretació tècnica, director i Coach d’actors. Llicenciat en Art Dramàtic a la Facultat d’Art Dramàtic de Belgrad i post-graduat en Psicologia clínica per la Facultat de Filosofia de Belgrad (Sèrbia). Director d’actors, Professor d’interpretació internacionalment reconegut, terapeuta integratiu format en Psico-drama i professor de teatre al programa SAT de Claudio Naranjo. Ha treballat com a professor de direcció d’actors impartint tallers d’interpretació arreu del món i com a coach d’actors per a diferents pel·lícules. També ha participat com a actor en més de deu llargmetratges, nombroses obres de teatre i en sèries de televisió com La Riera, El Secreto del Puente Viejo o Aída. Actualment imparteix cursos i tallers per Europa i Amèrica Llatina, on forma actors i actrius mitjançant la seva tècnica especialitzada del Modern Method Acting. Com escriptor és autor de “La interpretació arquetípica“, llibre on descriu entre d’altres coses la utilitat de tècniques com l’eneagrama per a la creació de personatges psicològicament coherents. Les últimes películes en que ha participat són “Bunker” de Jaime Falero, ” Magic” de Narcisa Darijevic, “Belgrade White” d’Oleg Jeknic, y les obres “Ratonera” d’A. Christie, “Hombre es hombre” de B. Brecht, i “El montaplatos” E. Albie.