BIOTEATRE (2ªEdició) - Actua
19656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19656,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BIOTEATRE (2ªEdició)

Arribar a comprendre com funciona el nostre mecanisme emocional i de comunicació 

 

amb Nuria Abad

Dates

3, 10, 17 i 24 Febrer 2018


Horari

Dissabtes de 10:30h a 13:30h


Preu

Preu: 140€ 

Socis AADPC i AISGE: 120€
Socis AADPC a l’atur: 100€
Alumnes Actua!: 120€


Idioma

Castellano


Contacta

hola@actuastudio.com / 933606112

DESCRIPCIÓ DE L’INTENSIU

A través d’exercicis teatrals, moviment d’emocions i de PNL (Programació Neurolingüística), anirem descobrint el funcionament del que ens fa ser qui som. La personalitat, l’emoció, les actituds, i les nostres incoherències.

Amb exercicis dinàmics i divertits, anirem descobrint els fils que fan que ens comportem de la forma que ho fem i, d’aquesta manera, arribar a la comprensió i bona utilització de tots els nostres recursos.

El taller està pensat tant per a actors i actrius, com per a qualsevol que vulgui indagar en l’autoconeixement personal.

SESSIONS

SESSIÓ 1

El cos. Les emocions i l’actitud. Investigació sobre el nostre cos com a instrument d’ expressió en neutre i la recerca de les emocions i actituds en ell. Connexió entre el cos i les emocions. Canvio el meu cos, canvio l’emoció i l’actitud, i al revés.

SESSIÓ 2
Les emocions. Cerca de l’alliberament de les meves emocions. On buscar i com connectar amb les emocions i alliberar-les sense patiment. Com crear amb elles una expressió artística. El riure més enllà d’una expressió física.

SESSIÓ 3
La ment. La paraula i el meu discurs intern. L’observació del que expresso i el que ometo, afegint al meu discurs expressiu més informació per fer-lo més complet al expressar-me amb la paraula. Mecanismes de la ment per a l’expressió de la nostra experiència. Les metàfores i els contes, com a expressió del nostre inconscient.

SESSIÓ 4
El meu ésser expressiu com un tot. Les polaritats en mi, les meves contradiccions i com integrar-les per a tenir més recursos. Els quatre tipus d’actituds que tenim davant dels nostres interlocutors segons Virgina Satir. Polaritats entre el masculí- femení i l’equilibri. Quan capto el meu món, ho interpreto o el descric?. Allò objectiu i subjectiu de la meva realitat. La incongruència entre el meu llenguatge verbal i el meu llenguatge corporal.

NURIA ABAD

NURIA-ABAD-277x241

NURIA ABAD és terapeuta especialista en Bioneuroemoció pel Corbera Institute i màster en PNL per l’Institut Integratiu de Barcelona. Anteriorment formada en Art Dramàtic a l’estudi Nancy Tuñón/Jordi Oliver. També treballa com a professora d’interpretació de teatre i cinema, coach d’actors i directora de teatre. Des de fa més de 10 anys forma part de la companyia Entropel, de la que neixen diversos projectes audiovisuals i teatrals.

Cognoms (obligatori)