BIOTEATRE (2ªEdició) - Actua
19656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19656,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BIOTEATRE (2ªEdició)

Arribar a comprendre com funciona el nostre mecanisme emocional i de comunicació 

 

amb Nuria Abad

Dates

4, 11, 18 i 25 de novembre


Horari

Dissabtes de 10:30h a 13:30h


Preu

140€


Més informació

10% de descompte abans de l’1 d’octubre


Contacta

Escriu a hola@actuastudio.com o truca al 933606112

DESCRIPCIÓ DE L’INTENSIU

A través d’exercicis teatrals, moviment d’emocions i de PNL (Programació Neurolingüística), anirem descobrint el funcionament del que ens fa ser qui som. La personalitat, l’emoció, les actituds, i les nostres incoherències.

Amb exercicis dinàmics i divertits, anirem descobrint els fils que fan que ens comportem de la forma que ho fem i, d’aquesta manera, arribar a la comprensió i bona utilització de tots els nostres recursos.

El taller està pensat tant per a actors i actrius, com per a qualsevol que vulgui indagar en l’autoconeixement personal.

NIVELLS

Aquest taller consta de tres nivells:

  1. corporal
  2. emocional
  3. expressiu

NURIA ABAD

NURIA-ABAD-277x241

Terapeuta especialista en Bioneuroemoció pel Corbera Institute i màster en PNL per l’Institut Integratiu de Barcelona. Anteriorment formada en Art Dramàtic a l’estudi Nancy Tuñón/Jordi Oliver. També treballa com a professora d’interpretació de teatre i cinema, coach d’actors i directora de teatre. Des de fa més de 10 anys forma part de la companyia Entropel, de la que neixen varis projectes audiovisuals i teatrals.

Cognoms (obligatori)