COMEDY COACHING AMB ALBERT BOIRA

APRÈN A UTILIZAR ELS TEUS RECURSOS PROPIS PER A CONVERTIR-TE EN UN CÒMIC ÚNIC

Nivell iniciació al Stand Up Comedy

Alumnes d´escoles de teatre que vulguin fer una iniciació al Stand Up Comedy com a complement per la seva formació

Dilluns i Dimarts de 18h a 22h

16, 17, 23 i 24 de novembre

Duració: 16 hores

Albert Boira

160€

10% de descompte abans de l’1 de novembre
15% de descompte (no acumulable) per a persones a l’atur, en ERTE, o autònoms

Màxim 10 places.

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció.

Descripció del curs

Durant el procés de formació d’un actor és molt important descubrir les pròpies aptituds en diferents disciplines, i el Stand Up Comedy és una d’elles.

El “Stand Up Comedy”, ha estat la porta d’entrada d’innumerables actors i/o comunicadors com Dani Rovira, Dani Mateo, David Broncano, Ignatius, Quequé, Ángel Martín i un llarguíssim etcètera de monologuistes que es van donar a conèixer a través d’aquest format i ara són estrelles de l’escenari, la televisió o la gran pantalla.

Per això és un coneixement que qualsevol actor ha d’adquirir, conèixer, iniciar-se en ell, per a ampliar la seva capacitació i tenir una eina més per a la seva carrera.

En aquest curs podràs adquirir unes habilitats bàsiques sobre aquest gènero i intentar descubrir si hi ha un còmic dins teu.

 

  • Descubrir el teu personatge
  • Tractament de pors en públic
  • Com escriure
  • Com interpretar, trobar la teva comicitat
  • Llenguatge verbal, llenguatge corporal
  • Entendre per què riu, o no, el públic
  • Descubrir l’humor com a eina social
Albert Boira
Albert boira perfil 2

Albert Boira, arriba al món de la comèdia amb quaranta anys, després d’haver estat Director Comercial i Formador de Venedors al sector privat.

En aquests vint anys de carrera artística ha estat un dels precursors del primer circuit de comèdia a Catalunya, ha gravat dru monòlegs a Paramount Comedy, ha produït espectacles (“La Cocina de los Monólogos”, “Humor de Transmisión Sexual”, “Raro, Tú!”, “Rock & Risas”, etc.), ha organitzat festivals d’humor (FESTHUM, RIUESTIU), actuat al Circuito Nacional de Comedia, i presentat els seus shows a teatres de primera línia (Arlequín Gran Vía, Alcázar, Compact Gran Vía, Capitol, etc.)

La seva inquietut per la formació el porta a ser el primer formador especialitzat en Stand Up de Catalunya, obrint una escola a Barcelona i introduint al món dels monòlegs a través de les seves classes a còmics posicionats en l’actualitat, entre ells: Eva Cabezas, Andreu Casanovas, Sil de Castro, Sergio Marin, Victor Parrado, etc. tots ells presents al Circuito Nacional de Comedia i amb espectacles en cartellera en aquest moment.