Actua! Teens – INTERPRETACIÓ JOVES

Interpretació Joves és un curs dirigit a alumnes de 10 a 13 anys, amb poca o cap experiència prèvia, que vulguin entrar en contacte amb la Interpretació, des dels aspectes fonamentals de la interpretació teatral, passant per l’actuació davant la càmera i acabant amb un muntatge teatral.

Periode: d’octubre a juny

Horari:

INTERPRETACIÓ JOVES 1: Dimecres, de 18h a 20h

INTERPRETACIÓ JOVES 2: Divendres, de 18h a 20h

Marc Biarnés (Interpretació Joves 1 i 2)

Òscar Boix (Interpretació Joves 1)

10% descompte fins el 25 de juliol

7% descompte fins el 15 de setembre

Consulta’ns el preu  aquí

Continguts

  • La mirada; direcció i control d’un dels recursos més potents de què disposa un actor davant la càmera.
  • Gestos i llenguatge no verbal; recursos per expressar emocions i intencions.
  • Creació d’un personatge; pautes i eines per ficar-se en un paper determinat, per entendre la realitat del personatge.
  • L’espai; ocupar i moure’s per l’escenari. Consciència del públic.
  • Veu; el to, la projecció, vocalització, seguretat en parlar, jugar amb diferents veus.
  • L’escolta; estar atents a què sorgeix en escena, a què ens dóna el company, a què ens demana la situació.
  • Improvisació; viure una escena concreta dins d’un personatge ja creat i respondre a allò que passa de la manera en què ho faria el personatge.

Metodologia

Durant el 1r trimestre treballarem a través de jocs teatrals i d’expressió corporal. Perdrem la por al ridícul i guanyarem confiança en nosaltres mateixos.

Durant el 2n trimestre farem les nostres primeres passes en la interpretació davant la càmera. Treballarem en la creació d’escenes i les gravarem a classe.

A partir del 2n trimestre seguirem amb la creació de personatges i escenes, a partir de diferents jocs i improvisacions, fins crear una petita peça teatral.

Al final del 1r trimestre organitzarem mostres obertes on visualitzarem les gravacions fetes a classe. Al final del 3r trimestre els alumnes realitzaran l’obra de fi de curs a una sala de teatre.

Marc Biarnés

Marc Biarnés - copia

Actor, director, professor i cantant. Diplomat en Interpretació Professional, des de molt jove va començar a impressionar i destacar per les seves capacitats artístiques i creatives. Com a actor seus últims treballs en el teatre han estat Roba estesa, de Queralt Riera i Berlín, Berlínd’Alain Chipot, representada aquesta última al Cafè-teatre Llantiol. En cinema ha protagonitzat els llargmetratges El secreto de Angelina i La vida de un árbol. Al 2017 va estrenar la seva primera obra com a director i guionista, Adela, que va tenir una molt bona crítica per part del públic. Actualment es troba en procés de producció de la seva segona obra com a director i com a actor està preparant dues obres per a la temporada que ve. Simultàniament, està desenvolupant la seva carrera com a cantant i a finals d’aquest any publicarà el seu primer disc.

Òscar Boix

Oscar Boix

Actor i professor especialitzat en improvisació i desinhibició. Amb àmplia experiència al teatre, va estudiar direcció, escenografia i interpretació. Es especialista en el treball d’alliberament emocional i concretament en la por al ridícul, el pànic escènic i la vergonya. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest. Ha col·laborat amb Comediants a L’ arbre de la memoria i Dimonis; amb La Cubana: a Un día a l’ Opera” (actor col.laborador). Ha participat a la sèrie El Crack de TV3 (segona temporada) Ha dirigit els següents espectacles infantils amb la companyia Mots de Fusta, amb la Companyia Bate Rosa a ” L’ artesà Dels planetes“, que va quedar finalista Premis Mutis de teatre, secció juvenil. Ha participat com a actor a Clara i Soulman, finalista als Premis del Siges Terror Film Festival. Properament: actor a la película El año de la plaga de Carlos Martín Herrera que s’estrena l’estiu de 2018. També ha participat com a improvisador a Match, dins el festival d’improvisació de Granada. Recentment ha participat com a actor a les següents obres de teatre: Pentateatre Volum 3, Emociones i Verónica. Com a actor-cantant ha participat a Sweeney Todd de la Cía Maisomtots, que va guanyar el Premi Guineueta 2004 a millor espectacle musical. Per últim, també és actor de publicitat, recentmenlt ha participat en anuncis de Wing Italia i Aquarius.