Actua! Teens – MUSICAL GRANS

Musical Grans és un curs dirigit a alumnes d’entre 13 i 15 anys que vulguin aprendre els diferents aspectes que comprèn el Teatre Musical: el cant, la dansa, i la interpretació.

Periode: octubre-juny

Horari: dimarts de 18h a 20h

Òscar Mas

10% descompte fins el 25 de juliol

7% descompte fins el 15 de setembre

Consulta el preu aquí

Continguts

  • La veu pròpia com a recurs expressiu de primer ordre.
  • L’ús saludable de la veu cantada; exercicis per a aprendre a utilitzar la veu cantada d’una manera segura.
  • La creativitat; improvisacions sobre una base harmònica donada.
  • Interpretació musical; fraseig i estil.
  • Dansa; ritme, expressió corporal, coreografia i improvisació.
  • El cantant-actor; personatges, escenes, força i emoció en l’escenari.

Metodologia

Inicialment treballarem temes grupals al unisò, amb moviments coreogràfics senzills, per a facilitar la desinhibició i la cohesió del grup. També treballarem individualment amb cada alumne per a trobar i potenciar els seus registres. Donarem importància a l’interpretació teatral.

Continuarem l’aprenentatge amb la polifonia i els aspectes de tècnica vocal de major dificultat. Gradualment, anirem construint escenes mitjançant la introducció de coreografies complexes i la creació de personatges amb els seus corresponents registres vocals.

Al final del trimestre organitzarem mostres obertes on presentarem les peces musicals treballades a classe.

Oscar Mas

oscar mas

Actor i cantant de llarga trajectòria, debuta professionalment com a cantant l’any 1976. Paral·lelament, inicia la seva carrera com a actor. Ha participat a Mar i Cel, de Dagoll Dagom, en el paper d’Osman; per aquest personatge va ser nominat com a millor actor de repartiment en els premis de la Associació d’actors i Directors de Catalunya el 1989. En cinema ha participat, entre d’altres, en les següents pel·lícules: La Plaça del DiamantAsalto al Banco CentralBar-Cel-OnaNunca estás en casaUn único deseo. També ha intervingut en diversos espais i sèries de TVE i TV3. En la seva trajectòria teatral, destaquen Mar i CelFlor de NitLa Flauta Màgica Cançó d’Amor i de Guerra (Gran Teatre del Liceu)d’entre més de 30 actuacions en obres representades al Teatre Lliure, Teatre Romea, el Teatre Condal i al Teatre Gaudí. “El teatre és amor per la tècnica, per la precisió, per la recerca constant de l’excel·lència. Això vol dir amor pel públic. La docència m’ha permès participar en l’intercanvi generacional d’aquests valors.”