Actua! Intensius – ESSÈNCIA I PRESÈNCIA

DEFINEIX UNA ESTRATÈGIA PER A GUANYAR PRESÈNCIA EN LA TEVA PROFESSIÓ D’ACTOR/ACTRIU

Cap de setmana 25 i 26 de novembre (11h)

Dissabte 25: de 10h a 14h i de 15h a 18h

Diumenge 26: de 10h a 14h

Aina Requena

Preu general: 170€

Preu alumnes Actua!: 153€

Descripció del curs

Ser actor o actriu no és una actitud o un posat, és una forma de vida. Però a més d’aprendre a actuar, que és el que ensenyen tots els centres de formació també és necessari aprendre l’ofici d’actor i  que  aconseguir treballar comporta també una part de ‘negoci’.

 

Objectius del curs

Aquest és un curs dissenyat per a gent que vol anar una mica més enllà en el seu camí actoral. Per actors i actrius que se senten perduts en la indústria i busquen estructurar la seva trajectòria, establir una estratègia d’objectius i prioritats per a descobrir la seva essència i, a partir d’ella, guanyar en presència en la seva professió.

Entrenar-te ajuda a pensar com a actor, i aquestes sessions et porten a pensar com un professional del sector i a estar a la indústria.

 

Contingut

SESSIÓ 1: Projecte i eines
Dinàmica benvinguda
· Plantilles 1 i 2 ‘VALIDAR’
· Trajectòria actual
· Formació / Escoles
Plantilla 3 ‘PLA d’ACCIÓ’
comunicació
· Armes actorals
Plantilla 4 ‘ADN + i’

 

SESSIÓ 2: Essència i Presència
Dinàmica Relaxació
· Mindset
· Marca Actoral
· Indústria i sector
Plantilla 5 ‘PLA ACTORAL’
Dinàmica comiat
· Tancament

Aina Requena

AinaRequena02_2017-600x600

Actriu, formadora i llicenciada en Comunicació per la Universitat de València. amb experiència tant en interpretació escènica com audiovisual s’ha nodrit de múltiples tècniques i professors com Cristina Rota, Andrés Lima, Paul Weibel, Dan Jemmett, Assumpta Serna, Jaime Chávarri, Scott Cleverdon entre d’altres. Des de l’any 2000 porta vinculada al món audiovisual, més de 16 anys de trajectòria que li han permès conèixer de primera mà el sector davant i darrere de cambra, amb projectes propis i d’altres directors sent el de Iciar Bollaín, ‘L’Olivera’, el seu últim llargmetratge. Actualment és l’editora del principal bloc nacional sobre interpretació, des d’on amb el seu Acting Mentoring assessora intèrprets a la recerca de la seva essència i la seva presència.