Actua! Teens – INTENSIU DOBLATGE JOVES

VOLS ENDINSAR-TE AL MÓN DEL DOBLATGE?

 

Aquest curs va dirigit a alumnes entre 12 i 16 anys interessats en aprendre les bases del doblatge i practicar en un estudi professional.

Dates: 25, 26, 27 i 28 de setembre, de 18h a 20h

Lloc:
Dia 25, a Actua!Studio
Del 26 al 28 a l’estudi de doblatge

Enric Cusí

10% descompte per a inscripcions abans del 15/09/18

Preu general: 175€

Preu alumne Actua!: 160€*

 

*descomptes no acumulables

Continguts

  • Dicció
  • Vocalització
  • Impostació
  • Modulació
  • Ritme
  • Sincronia

Metodologia

Farem una primera sessió teòrico-pràctica a Actua!Studio, per repassar les principals tècniques que han de desenvolupar els dobladors professionals, revisar les escenes per a doblar i fer un treball previ amb la veu.

Durant les tres sessions següents els alumnes practicaran a l’estudi de doblatge i posaran en pràctica totes les tècniques necessàries, tant pel que fa als aspectes tècnics del doblatge com també als artístics i interpretatius.

Un cop finalitzat el curs s’entregarà als/les alumnes/as dels audios per tal de que disposin una mostra del treball dut a terme.

Enric Cusí

enric cusi

Director, adaptador i actor de doblatge des de l’any 1984. Com actor de doblatge va ser, entre d’altres, Kelvin a “Gent del Barri”, Cole a “Falcon Crest”, Denis a “Bellesa i Poder”, González a “Policies de Nova York”, Breitner a “Monster”, Mortadelo a “Mortadelo y Filemón” , Mikelangelo a “Les fabuloses Tortugues Ninja” i Rantanplan a “ Les aventures de Luky Luke”. Ha dirigit i ajustat nombroses pel·lícules i series de televisió als estudis Videocomunicación, Movie Movie, Estudis Roca, Tatudec i actualment a Cyo studios. Com a professor de doblatge ha fet cursos durant 10 anys a les escoles de prestigi. Ha treballat en diversos muntatges de la companyia Adrià Gual dirigida per Ricard Salvat, i a la companyia d’Enric Majó i del centre dramàtic de la Generalitat. Darrerament ha participat com actor al musical “Somriures i llàgrimes” i a “Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare, i ha dirigit “Don Juan Tenorio” i el muntatge històric dels cent anys de la Mancomunitat titulat “Enric Prat de la Riba. Un somni”. En cinema ha treballat en més de 20 produccions i ha participat a moltes series de televisió. Va realitzar i presentar durant 18 temporades el programa “Boulevard” de cançó francesa a Com ràdio i a Ràdio Estel.