Tallers i cursos intensius Hivern 2018-2019

A continuació us presentem els cursos i tallers intensius de teatre i cinema hivern 2018-2019 que hem preparat aquest any. Són una bona oportunitat per endinsar-se al món del Teatre, el Cinema i el Musical de la mà de professionals en actiu o que han dedicat tota la seva vida al món de l’espectacle. Que els gaudiu!

Un cop acabat el taller, si l’alumne/a té intenció de continuar el curs en un format més extens pot fer amb la modalitat semestral d’INICIACIÓ AL TEATRE, ACTING CAMERA o TÈCNICA & RODATGE.

amb Oscar Boix

NOV 2018 / GEN 2019

Nivell inicial

amb Boyan Ivic

DESEMBRE 2018

Nivell avançat

amb Nuria Abad i Ferran Font

NOV 2018 / GEN 2019

Nivell inicial

ACTUA! Intensius és la secció dedicada a oferir formació puntual i específica amb diversos professionals del sector. La nostra professió requereix un entrenament aprenentatge perseverant; suposa un repte constant que ens manté desperts i ens ensenya dia a dia.

 

ACTUA! Intensius ofereix cursos pensats per a actrius i actors amb formació i/o que estan treballant professionalment, i també per a aquells que volen iniciar-se de forma breu i intensa en el món de la interpretació teatral i audiovisual.

T’agradaria inscriure’t a algún curs?